Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ben tatilden alıcam yanıma kankacığım, izlenimlerini merak ediyorum

Günaydın kızlar
3 gün izin almıştım ancak işler nedeniyle öğleden sonraları gidiyorum yine. Bu da değişik bir şey oldu işte böyle...
Hafta sonu okuyamam sanırım. Şehir dışında olacağız. Ben ancak yerleşik hayata geçince hakkıyla okumaya başlarım sanırım.

Gunaydin,
Ben de az okuyorum bu aralar.
elenaferrante Otostopcu' da 3. kitaba gectim.
minerva1988 bekledigimden az bile aslinda ama plajda zor ya okumak. Hele gezerken ya da dalis yaparken daha zor olur.
:) zatın kociskoyla vakit geçir canım siz taze evliniz. (Içimdeki pembik gelin konustu) :))

Selamlar

Şah ve Sultan'ı bitirdim az önce.Katre-i Matem tadı vardı.Çok beğendim.Hele Selim'in bir şiiri vardı ki beni benden aldı
bi dönem ard arda 3 5 kitabını okumuştum ama şimdi hiç içimden gelmiyor İskender Pala okumak, neden acaba

Bildirim yapamadim. Bu sure zarfinda yeni basladigin kitabı okuyup bitirdim. Benim kuzucuk hasta oldu kizlar o yuzden ugrayamadim. Sohbete degil ama bildirime gelirim.

Adem güneş okudum. Cocuk terbiyesinde dogru bilinen yanlislar. Bu yazara isinamadim bir turlu. Geleneksel anadolu pedagojisi diye bir sey var. Onda duydum ilk kez. Ama 200 sayfalik kitapta sadece bir kac cumle yeni bir seylerden bahsetmis. Inanilmaz acitasyon geldi bana yazdiklari bir de ilerleyen sayfalarda kiz cocuklariniza pembe kirmizi gibi renkler giydirip kotu niyetli insanlarin sehvani bakislarini yavrunuza cekmeyin diyorki beni benden aldi. Ne gunlere kaldok dedim. Kirmizi sehvet rengiymis. Hasbinallaah..

Yeni kitabim birazcik bipli. sadece sayfa sayisini mi soylesem kabul edilir mi : 11. Sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…