Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

nemli yapış yapış bir istanbul gününden merhaba arkadaşlar, eriyip gideceğiz bu sıcaklarda

bildirim yapayım Iskender Pala Mihmandar sayfa 188' deyim. sevgiler hepinize

Sabah rüzgarlıydı.Klima çalıştığı için dışarıdan haberim yok.Şalla oturuyorum:)
Akşama bir ton ütü yapmam lazım.İnşallah serin olur.

nickelanjelo
C Calcifer
elenaferrante
@Papatya
Filozof__Prenses
_meLinDa_
Cicoretti

ve daha önce yazan sevgili baykuslar
hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim

annemin ameliyati cok sükür ciddi bir ameliyat degil ,kadin hastaliklari diyelim
ama o rahatsizligindan dolayi devamli hasta oluyor
ben zaten Allah izin verirse Ekim ayinda memlekete 2 haftaligina gidecegim
ama gönlüm istedi ki annem buraya gelsin
sadece bizimle vakit gecirsin
bizim aile biraz kalabalik,esimin ailesi de öyle
izne gittigimizde cok misafir oluyor
annemi cok göremiyorum
biraz bencilce oldu galiba ama
dün rahatsiz oldugunu duyunca da bütün moralim bozuldu
kusura bakmayin belki biraz fazla tepki verdim

_Cassandra_ tatil izninin iptal olmayisina cok sevindim
iyi eglenceler dilerim

D&R'de her sene bu zamanlarda mı cok iyi indirimler oluyor veya ne zaman oluyor
biliyor musunuz? Aynı soru kitapyurdu için de geçerli.:)

D&R'de her sene bu zamanlarda mı cok iyi indirimler oluyor veya ne zaman oluyor
biliyor musunuz? Aynı soru kitapyurdu için de geçerli.:)
Onceleri sadece yilbasinda cok iyi indirimler olurdu. Simdi her ay ya da 3 ayda bir indirime denk geliyorum. Ben kitapyurduna hic bakmiyorum, ne zaman baksam hep daha pahali denk geldigi icin. Site tasarimini da sevemedim hic niyeyse onun da etkusi var. Genelde idefix ve d&r den siparis veriyorum. Idefix' i de dogan grup aldigindan ikisi farkli zamanlarda indirime giriyor. Sanirim pazar payini ellerinde tutmak icin. Yani surekli bir kampanya indirim soz konusu :)))

Sabahattin Ali__İçimizdeki Şeytan bitti.

Kalemini yeniden sevdiğim yazar. Her kitabının sonuna geldiğimde diğer kitaplarını da okumalıyım derken buluyorum kendimi.

Bireylerde hem kendinizi hem de çevrenizi görebilmeniz kaçınılmaz, çünkü yıllar geçse de devir değişse de bazi değerler yok olmuyor, bazıları sinirinizi bozup sizi hüzünlendirse de yeri geliyor vay be böyle saf sevgiler de var mı hala diye umutlanmadan geçemiyorsunuz. Ben umuttan çok sinir oldum ama olsun. İnsan bu kadar mı kendinden vazgeçer de o ahlaksızlıklara göz yumabilir.

Kitap beni yordu, elime alıp da saatlerce okuyamadım, belli sayfa okuyup hep ara verme ihtiyacı hissettim. Olayların gidişatını kestirebilseniz de, duygu aktarımının gerçekliği ilginizi kaybetmenize engel oluyor, sonunu bildiğiniz bir filmi sırf oyuncu ve bazı sahneleri için tekrar izlemek gibi bir şeydi bu kitap benim için.

İyi ki okumuşum dedim. İçimizdeki şeytanın uyanmaması dileğiyle..

Ohh sahanesin ya ben kaç gün kitap kapağı açamadım 5 kız tatil yapilmamali:)
Umarım sen de seversin ben çok sevdim:)

Inşallah başka bi zaman nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…