- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.861
nemli yapış yapış bir istanbul gününden merhaba arkadaşlar, eriyip gideceğiz bu sıcaklarda
bildirim yapayım Iskender Pala Mihmandar sayfa 188' deyim. sevgiler hepinize
D&R'de her sene bu zamanlarda mı cok iyi indirimler oluyor veya ne zaman oluyorHey selam kizlar!
Ben geldiiim.
Tipik hersey dahil tembel tatili yaptik. Insanlarin masalarinda yemeden biraktigi yiginla yiyecege takilip sinirlenmemeye calistim ama olmadi. Israftan baska birsey degil. Dinlendik birazcik. Tatilde Jesse Andrews' un Ben , Earl ve Ölen Kiz' ini okudum sadece. Daha once Giciklar diye bi kitabini okumystum ve cok gulmustum. Bu daha once yazdigi bir kitapmis yine eglenceli bir ergen hikayesi ve altta da dokunakli bir zemin var ama yazar cok gercekci anlattigi icin yapis yapis duygusal bir anlatim olmamis.
Yanima daha once okudugum Fareler ve Insanlar ile Amok Kosucusu' nu da almistim ama okumadim. Esime okuttumAmok Kosucusu' nun kapagi yipranmis yenisini alacaksin bana dedim.
bunu soylemen aile butcemiz icin iyi olmadi
insallah dusecek bayram oncesi
ben bi seferde bitireyim dedim ama araya kitap alicam sanirim aynen canim. Aslinda sıkıcı degil ama uzun surunce baska bir kitap okumak istiyorum ben. Uyutamayanlar' i da listeme eklemistim sayende agustosta alicam. Indirim ceklerim 15inden itibaren gecerli onu bekliyorum.
canim sonraki yazini gordum gozunaydin. Cok eglenirsiniz umarim.
ciddi birsey degildir insallah. Allah acil sifalar versin canim. Annenle kavustursun sizleri.
Onceleri sadece yilbasinda cok iyi indirimler olurdu. Simdi her ay ya da 3 ayda bir indirime denk geliyorum. Ben kitapyurduna hic bakmiyorum, ne zaman baksam hep daha pahali denk geldigi icin. Site tasarimini da sevemedim hic niyeyse onun da etkusi var. Genelde idefix ve d&r den siparis veriyorum. Idefix' i de dogan grup aldigindan ikisi farkli zamanlarda indirime giriyor. Sanirim pazar payini ellerinde tutmak icin. Yani surekli bir kampanya indirim soz konusu :)))D&R'de her sene bu zamanlarda mı cok iyi indirimler oluyor veya ne zaman oluyor
biliyor musunuz? Aynı soru kitapyurdu için de geçerli.:)
D&R'de her sene bu zamanlarda mı cok iyi indirimler oluyor veya ne zaman oluyor
biliyor musunuz? Aynı soru kitapyurdu için de geçerli.:)
İncir Kuşları benim için efsane bir kitaptır.
Evet öyle.Ben de çok etkilenmiştim.Özellikle bombaların patlatıldığı sahneler o kadar iyi tasvir edilmişti ki gözümün önüne gelmişti o anlar ve irkilmiştim.Çok hazin ve üzücü..Çok etkilendim..Gerçek olması ise en acı olan kısmı..
Kardeşimin Hikayesi'ni merak ediyorum.Okuyanlar hep beğeniyor.Kitabı almadım gerçi ama alacağım.İncir kuşları dün gece bitti acı bir şekilde.Tavsiye ederim.
Bugün Zülfü Livaneli nin Kardeşimin Hikayesine başladım..
Kardeşimin Hikayesi'ni merak ediyorum.Okuyanlar hep beğeniyor.Kitabı almadım gerçi ama alacağım.
Ohh sahanesin ya ben kaç gün kitap kapağı açamadım 5 kız tatil yapilmamali:)Hey selam kizlar!
Ben geldiiim.
Tipik hersey dahil tembel tatili yaptik. Insanlarin masalarinda yemeden biraktigi yiginla yiyecege takilip sinirlenmemeye calistim ama olmadi. Israftan baska birsey degil. Dinlendik birazcik. Tatilde Jesse Andrews' un Ben , Earl ve Ölen Kiz' ini okudum sadece. Daha once Giciklar diye bi kitabini okumystum ve cok gulmustum. Bu daha once yazdigi bir kitapmis yine eglenceli bir ergen hikayesi ve altta da dokunakli bir zemin var ama yazar cok gercekci anlattigi icin yapis yapis duygusal bir anlatim olmamis.
Yanima daha once okudugum Fareler ve Insanlar ile Amok Kosucusu' nu da almistim ama okumadim. Esime okuttumAmok Kosucusu' nun kapagi yipranmis yenisini alacaksin bana dedim.
bunu soylemen aile butcemiz icin iyi olmadi
insallah dusecek bayram oncesi
ben bi seferde bitireyim dedim ama araya kitap alicam sanirim aynen canim. Aslinda sıkıcı degil ama uzun surunce baska bir kitap okumak istiyorum ben. Uyutamayanlar' i da listeme eklemistim sayende agustosta alicam. Indirim ceklerim 15inden itibaren gecerli onu bekliyorum.
canim sonraki yazini gordum gozunaydin. Cok eglenirsiniz umarim.
ciddi birsey degildir insallah. Allah acil sifalar versin canim. Annenle kavustursun sizleri.
Inşallah başka bi zaman nasip olurnickelanjelo
C Calcifer
elenaferrante
@Papatya
Filozof__Prenses
_meLinDa_
Cicoretti
ve daha önce yazan sevgili baykuslar
hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim
annemin ameliyati cok sükür ciddi bir ameliyat degil ,kadin hastaliklari diyelim
ama o rahatsizligindan dolayi devamli hasta oluyor
ben zaten Allah izin verirse Ekim ayinda memlekete 2 haftaligina gidecegim
ama gönlüm istedi ki annem buraya gelsin
sadece bizimle vakit gecirsin
bizim aile biraz kalabalik,esimin ailesi de öyle
izne gittigimizde cok misafir oluyor
annemi cok göremiyorum
biraz bencilce oldu galiba ama
dün rahatsiz oldugunu duyunca da bütün moralim bozuldu
kusura bakmayin belki biraz fazla tepki verdim
_Cassandra_ tatil izninin iptal olmayisina cok sevindim
iyi eglenceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?