Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bende de var

bacım sen hayırdır
çok kıskandım keşke benim olsa

merhaba. sizi mi listeye ekleyecektim unutmuştum birini ekleyecektim kimdi ama hatırlayamıyorum.

Ay kendimi engellerim her yerden :) öyle bir seye teşebbüs edersem sen minervasin kendine gel diye sars beni :)
sunum cilginligina kapilip herseye kurdele baglamaya baslama ihtimalin ortaya ciktiginda direk sarsarim

o nedir yaaa!!! Bu pis zihinlerden tiksiniyorum resmen. Hersey yasak gunah ve ayip oldugu icin bu kirmizi giyen cocuga sehvetle bakma durumu cikmiyor mu ortaya zaten. (Psikiyatrik boyuttaki pedofililer haric tabi o malesef her toplumda var) yeni kitabin ne cok merak ettim. Bir kitaba isim olmussa ne jadar ayip olabilir ki?

geçmiş olsun kuzucuğuna
bipli kitapları çok severiz biz özellikle minerva1988 daha çok sever

Merhaba kızlar,
bugün doktor randevum vardı ama inanılmaz kafam karıştı. normalde kendi tartıma göre bu ay 2 - 2.5kg almışım ama doktorda 4 kg göründü hadi neyse dedim sağlıklı şekilde devam edeyim diye eşimin diyetisyenine gittik bebek ve benim için liste oluşturdu. sağlık ocağına gittim peşinden tetanoz aşısı için bu sefer burdaki doktor demesin mi ceviz , semiz otu yeme diye çok kafam karıştı. kusura bakmayın konu dışı oldu biraz affola

semiz otunu bilemeyeceğim de ceviz neden zararlı olsun ki acaba

Doktor tartilari nedense oyle hep.
Sen riskli donemi atlattin ki semiz otunu yeme demeleri sacma.
Cevizi de gunde 4-5 tane tuketmek yeterli.
Sanki kilo kilo ceviz tuketiliyor.
Cidden bu saglik ocaklari beni benden aliyor. Geneli sinirimi ziplatiyor.

Doktor tartilari nedense oyle hep.
Sen riskli donemi atlattin ki semiz otunu yeme demeleri sacma.
Cevizi de gunde 4-5 tane tuketmek yeterli.
Sanki kilo kilo ceviz tuketiliyor.
Cidden bu saglik ocaklari beni benden aliyor. Geneli sinirimi ziplatiyor.

A. Gunesin birkac roportajini okudum.. Cocuk egitimi adina belli bir kitlesi olmasi vahim .
Zihinleri pislikler. Renkten tahrik olan acizler.
Boylelerinin hala egitim! Adina kitaplar cikarmasi asil uzucu durum.

Ayrica ayipli kitabini merak ettim. Eserleri gizleme bi sen faydalanma biz insan degil miyiz.

O adamdan hız haz etmedim etmiyorum okumuyorum

Oyy baya çorba olmussun hamilelik konusuna çok uzağım

Son Ada bitti...

Okumakta olan arkadaslarim bunu okumasin...

SPOILER ICERIR.

Ulkemizi hatta dunya ulkelerinin yonetilis isleyis bicimini basit ama guzel bir kurguyla cok guzel yansitmis.
Kitapta yer alan agaclandirma olayi hemen aklima Gezi Olaylarini getirdi ki kitabin sonunda da sanat ongorudur bilgisi ve buna vurgu var.
Sozde demokrasi getirme ile tum guzelliklerin yerle bir edilip olaylarin ilk cikisini dahi unutturacak bir kaos yasanmasi.
Ekolojik denge bozulmasi
Ne kadar da aci ve tanidik dedim.
Cok sevdim. Suana dek okumus olmayi dilerdim.

bi dönem ard arda 3 5 kitabını okumuştum ama şimdi hiç içimden gelmiyor İskender Pala okumak, neden acaba

Aynı tür veya yazarı arka arkaya okumuyorum ben sıkılmamak için.Sen çok üst üste okuyunca gına gelmiş olabilir

Çok geçmiş olsun
Kitapla ilgili bir fikrim var çok merak ettim o mu

geçmiş olsun kuzucum
kitabı ben de merak ettim

çok kıskandım keşke benim olsa

merhaba. sizi mi listeye ekleyecektim unutmuştum birini ekleyecektim kimdi ama hatırlayamıyorum.
kafkaokur dergisinin son sayı hediyesi bunlar kuzum
ben de hava atmak için paylaştın zannettim

Allah Allah bebeğin beyin gelişimine en fazla fayda sağlayan besinler bunlar
hele ki semizotu omega3 içeren (yanlış bilmiyorsam) tek bitki
sen çok da dinleme iyisi mi bu doktoru

Cicoretti duymasın
Aynı tür veya yazarı arka arkaya okumuyorum ben sıkılmamak için.Sen çok üst üste okuyunca gına gelmiş olabilir

Çok geçmiş olsun
çok da üst üste okumadım ama yine de sıkıldım galiba
elimdeki dağ erirse Şah ve Sultan ı alıp okuyayım bari ben de

Çok geçmiş olsun
Sanmiyorum o oldugunu ama gene de fikrini alabilirim.

Kizceler zirt pirt kitabin adini yazdirmayin bana.. bildirim topiginde yazayim bir kez yazayim :)

_asmunikal_ ben mayıstan beri geliyorum. Mayista 1 okudum Haziranda okumadim bildirim yapmayacagim diye yazmistim. temmuzda 1 kitap okudum. Bence listede olmam lazim. Listede degilsem de sorarim size neden degilim

Bir Başka Mavi kitabını bitirmedim, bitirmeyeceğim de. Çok sinirlendim ve okumayı bıraktım. Arka kapakta yazanla konunun içeriğini bir türlü birleştiremedim. Öğrencisinin elinden tutup ona yol göstermesi gereken sevimli (!) öğretmenimiz, öğrencisine aşık oluyor. Gözüm döndü zaten o satırları okurken. Cidden çok sinirlendim.

Yeni kitabım Tehlikeli Kızıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…