- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.941
Çok şaşırarak izliyorum seni. 2-3 saatte bir kitap okuyorsun bitiyor yenisine başlayıp onu da bitiriyorsun. Ruhun yorulmuyor mu hiç? Gözlerini zaten geçtimTehlikeli Kızıl bitti. Serinin diğer kitabıyla devam edeceğim.
bana mı geliyorsunHayırlı Cumalar
Okuyamıyorum ama bu akşam yolculuk var Beyaz Geceleri bitiririm. Yanıma da Golem ve Cini alıyorum. Perşembeye kadar buralarda olmam. Keyifli okumalar.
Eveeettttbana mı geliyorsun
Çok şaşırarak izliyorum seni. 2-3 saatte bir kitap okuyorsun bitiyor yenisine başlayıp onu da bitiriyorsun. Ruhun yorulmuyor mu hiç? Gözlerini zaten geçtim
Okuduğun kitapları bilmediğim için yorum yapmıyordum ama geçenlerde Senden Önce Beni bi kaç saatte tek oturuşta okumuştun. Ben günlerce okumuştum aynı kitabıSevdiğim bir kitaptır kendisi.
Çok okuyan bir okur değilim kendimle kıyaslamıyorum ama şaşırtıcı bir okuma düzeyin var. Hızlı okuyor olmaktan ziyade..
Ben sen den kat kat az okumama rağmen okuduğum birçok kitabı unutuyorum. Bu kadar üst üste okusam sanırım hiç bir kitabı hatırlamadığım gibi haz da almam kendi adıma.
Oh rahatladım şaşkınlığımı paylaştım da
Valla ben cok begendigim kitaplari bile unutuyorum bazen.
Insan cok okurken ya da yogun okuma donemlerinde sanirim kendi teknigini gelistiriyor. Ben de bir donem olmustu ama gitti :)))))
Şaşılacak bir şey yok ki. Bazı aylar okuma isteğim olmuyor 3 kitapla bile kapatabiliyorum ayı. Vaktim olduğu için de okuyabiliyorumBen de şaşırıyorum okuma hızınabir civciv annesi
merhaba kızlar
ben de harıl harıl okuyorum vallamihmandar'da son 70 sayfa birazdan bitirir yeni kitaba geçerim.
Birileri ben mi oluyorumGünaydınlar
Hayırlı cumalar
Son Ada 37. sayfadayım birileri ışık hızından okumuş resmen
1@84 3. kitabın 6. bölümündeyim sayfa kaç hatırlamıyorum
EveeettttSeni ağırlamak için evimi hazırlayacağım.
Sonunda kavuşacağım hem sana Hem Hakkari de Bir Mevsime.seni görmek için daha çok sabırsızlanıyorum. Hakkaride bir mevsim kitabımı sanırım boynuna asacağım :)
Yazsaydi kitabın adi bu kadar dikkat cekmeyecekti:) hepimiz merakla bekliyoruzGunaydin kizlar,
Kitabimi dun gittigim isyerinde unutmusum, arabada biraktigimi saniyordum
chentiq su ayip kitabi bitir bir an once bari de bildirim topiginde gorelim
ne yaptın benim sana yetişmem imkansızBana bunlarla gelin
AynenYazsaydi kitabın adi bu kadar dikkat cekmeyecekti:) hepimiz merakla bekliyoruz
ne yaptın benim sana yetişmem imkansızekim ayında hedefimi gerçekleştirmiş olmak istiyorum, sonrasında yoğun olacağım okuyamam diye endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?