Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tehlikeli Kızıl bitti. Serinin diğer kitabıyla devam edeceğim.
Çok şaşırarak izliyorum seni. 2-3 saatte bir kitap okuyorsun bitiyor yenisine başlayıp onu da bitiriyorsun. Ruhun yorulmuyor mu hiç? Gözlerini zaten geçtim
Okuduğun kitapları bilmediğim için yorum yapmıyordum ama geçenlerde Senden Önce Beni bi kaç saatte tek oturuşta okumuştun. Ben günlerce okumuştum aynı kitabı Sevdiğim bir kitaptır kendisi.
Çok okuyan bir okur değilim kendimle kıyaslamıyorum ama şaşırtıcı bir okuma düzeyin var. Hızlı okuyor olmaktan ziyade..
Ben sen den kat kat az okumama rağmen okuduğum birçok kitabı unutuyorum. Bu kadar üst üste okusam sanırım hiç bir kitabı hatırlamadığım gibi haz da almam kendi adıma.
Oh rahatladım şaşkınlığımı paylaştım da

Sanırım biraz hızlı okuyorum diğer okurlara göre. Teknik falan da kullanmıyorum yani. Bazen okuduğum kitap kısa oluyor bazen puntoları büyük oluyor bazen konu akıcı oluyor vs vs. Ayrıca yapacak bir işim yok, tatildeyim. Çıkıp denize de gidiyorum sahilde de geziyorum yine de çantama bir kitap atıyorum.

Yani bakacak çocuğum, ilgileneceğim kocam yapacağım yemeğim de yok. Hâl böyle olunca da vaktim oluyor.

Okumak hafızayı güçlendirir, okuduğumu hatırlamak konusunda sıkıntım yok yani merak etme

Valla ben cok begendigim kitaplari bile unutuyorum bazen.
Insan cok okurken ya da yogun okuma donemlerinde sanirim kendi teknigini gelistiriyor. Ben de bir donem olmustu ama gitti :)))))

Çalıştığım dönemlerde hızım da kitap sayım da düşüyor zaten. Yine de hızlı okuyorum sanırım
Ben de şaşırıyorum okuma hızına bir civciv annesi
Şaşılacak bir şey yok ki. Bazı aylar okuma isteğim olmuyor 3 kitapla bile kapatabiliyorum ayı. Vaktim olduğu için de okuyabiliyorum

Günaydınlar

Hayırlı cumalar

Son Ada 37. sayfadayım birileri ışık hızından okumuş resmen

1@84 3. kitabın 6. bölümündeyim sayfa kaç hatırlamıyorum
Birileri ben mi oluyorum ask olsunnnn

Merhaba herkese
Hayirli cumalar
Enerjim ve vaktim olursa Golem ile Cine baslayacagim..

Gunaydin kizlar,
Kitabimi dun gittigim isyerinde unutmusum, arabada biraktigimi saniyordum
chentiq su ayip kitabi bitir bir an once bari de bildirim topiginde gorelim
Yazsaydi kitabın adi bu kadar dikkat cekmeyecekti:) hepimiz merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…