• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Üzüm🍇
Şekersiz çay (2)
Şekersiz aromalı Türk kahvesi☕(1)
Kuru hurma (3)
%85 kakaolu bitter🍫 (20 gram)
Çekirdekli siyah üzüm(7)
Yoğurt (1 kase)
Kavrulmuş tuzlu fıstık 🥜(10)
Ceviz göz kararı (3)

SU: 1 buçuk litre
ADIM :3.542

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Jasminium84 Jasminium84 Eki Görüntüle 3645088
Afiyet olsun canim
Emeklerine saglik boncuk kaptanim🥰

Hosgeldiniz🌸

Biz ayda bir kez boyle toplaniyoruz kaptanim.Arkadaslarim kardes gibidir, gurbet onlar olmasa cekilmez, bende sansliyim🥰

Parti deyince ben Filizim🥰Benim misafirim eksik olmaz canim.Annemden, ananemden gelmis bu ozelligim bir hafta misafir grlmeyince aa ne cok oldu birisi gelmeyeli diyorum🥰🤭Buzlugum hep doludur, keske yakin olsak..

Cok gecmis olsun.

Teşekkürler kaptanim 🥰

Tesekkurler🌸

Kolay gelsin Filizim, tahmin ediyorum yogunlugunu..Dinlenemiyor ki insan..Evdeykende surekli bir seyler yapiyoruz, dinlenmeye zaman yok resmen..

Cok alemler sorma, bana rap sarki soyletmeye calisan var, eve gideyim cok hastayim diye duygu somurusu yapan var, sadece hediye ettigim sticker ve silgileri almak icin gelen var, birde oyle masumlari var ki, kucucukler canim…☺️😘
Teşekkür ederim 🌸🍀
Selam kızlar dünkü menüm
Sabah standart kahvaltım omlet
Akşam çekirdek yedim ama kalori aşmadan

Spor yok. Eliptiğimin zorluk ayarını bozmuş tamire gelen intersport servisi . Yeniden gelecekler.
S simad Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun düzelir inşallah🌸
Sali Menum
Sabah 6:45te (450kalori)
Eki Görüntüle 3645164

Oglen 1bucukta (250 kalori)
Eki Görüntüle 3645165

Aksam 5te (450kalori)
Eki Görüntüle 3645166
Bir tanede mandalina yedim aksam ve gunu 1250 kalori ile kapatiyorum.
Su:2lt
Spor:14.000 adim
Eki Görüntüle 3645167
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 S simad
Çok iştah açicı bir menuye benziyor 😊 afiyet olsun 🌸
16 eylul salı

Aç karna ; zencefilli türk kahve - detoks suyu (salatalik maydanoz limon zencefil)
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
2 çeri domates
1salatalık
Roka
2 siyez ekmek(çok küçük)

Ara öğün 15.00
Detoks suyundan smoothie yaptım ıspanak yaprağıda var

Akşam 18.00
2 dilim kontrafile izgara et
Kavrulmuş ıspanak
Kaşık salata
1 dilim siyez
KEfir

22.00
Maden suyu

S simad Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun 🌸
Günaydın kızlar
Gunaydin 🍀🍀

Selam kızlar 4 gün sağlıklı beslenme hedefi koydum kendime bugün 3. Gün 😂 yani kaçamaksız

Adım adım gitmeye karar verdim 1 hafta diyince bozuluyor önce cumaya kadar tartıyı atlatayım sonra yine 3-4 gün gibi hedef sonra 1 hafta sonra 2 hafta inş😂 adım adım artar bakalım ben tatile gittim geldim derken düzene ancak geçiyorum

Her gün 40 dk bisiklet yapmaya başladım ev tipi bisiklet işe yaramaz diyorudm ama 40 dk yapınca en yüksek seviyede bacaklarım titriyor bu kadar spor bile çok iyi geliyor onu fark ettim
Zamanla daha yüksek cardiolar yapabilirim umarım

Selam kızlar 4 gün sağlıklı beslenme hedefi koydum kendime bugün 3. Gün 😂 yani kaçamaksız

Adım adım gitmeye karar verdim 1 hafta diyince bozuluyor önce cumaya kadar tartıyı atlatayım sonra yine 3-4 gün gibi hedef sonra 1 hafta sonra 2 hafta inş😂 adım adım artar bakalım ben tatile gittim geldim derken düzene ancak geçiyorum

Her gün 40 dk bisiklet yapmaya başladım ev tipi bisiklet işe yaramaz diyorudm ama 40 dk yapınca en yüksek seviyede bacaklarım titriyor bu kadar spor bile çok iyi geliyor onu fark ettim
Ay bi şey diyim mi. Çok mantıklı 🤭🤭 ben de öyle deneyeyim. C.tesi dahil 4 gün yapmaya çalışayım

Ay bi şey diyim mi. Çok mantıklı 🤭🤭 ben de öyle deneyeyim. C.tesi dahil 4 gün yapmaya çalışayım
Kiz bencede çok iyi fikir ama diğer günler bozunca dengelemez mi yani vermezsek hadi öyle de

Menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepekli ekmek
Yeşillik 1 dilim kaşar 1 gün kurusu

Öğle
1 activa shot
1 kase yoğurtlu fasulye
2 balık fileto
1 dilim kepekli ekmek

Ara
3 yulaf top kek yaptım protein tozlu filan

Akşam
1/2 lahmacun 1 bardak ayran

90 gr protein almışım ay şiştim böyle de çok yemişim 😂 bi an aç hissettim abur cubur yememek için yemeği arttırdım ama çok oldu böyle de

45 dk bisiklet

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 S simad

Eklentiler

• 1000043637.webp
    1000043637.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar selam. Hindiba kahvesi kullanıp faydasını gören oldu mu? Yemekten önce mi sonra mı daha etkili anlayamadım.
Ben bir ara kullanıyordum belki psikolojiktir kendimi inandırdım belki gerçektir bünyeden bünyeye de değişir tabi, beni çok tok tuttu canım ama şimdi emzirdiğim için elim varmıyor tekrar kullanmaya

Olmaz ama. Bitirme saati önemli. Zamanla titreme geçer. Tabi tam anlamıyla yaparsan.
Onu kim demiş kadınlara iyi gelmez diye. Başaramayandır diyen kesin.
Sen kimseyi dinleme. Doğru olan yolda emin adımlarla yürü.
Görmek istemiyorum bir daha menünde tatlı felan :sinirli:

Allah yardımcın olsun canım
Fırsat bulduğun zaman öğünleri hazırla koy dolaba. Sana kolaylık olur

Olmaz öyle. Gezmeye gelir gibi değilde planlı projeli bir şekilde gel bence.
Menülerle başla. Bugün çok güzel 2 öğün olsun. Cuma çok mutlu olursun :KK200:

Tabiki içilebilir canım. Öğün olarak geçer. Kocaman bardakla içebilirsin. Yanında büyük bardak yoğurt da tüketebilirsin. Emziriyorsun çok faydalı olur. Yağ yakımını da destekler. Şifa olsun canım :KK37:

Ee neden paylaşmıyosun. Çabuk gel paylaş. Görmek istiyorum burda.
Merak etme canım gün olacak çok uzun bir liste olcak. Yol dümdüz olmazki inişli çıkışlı. Şu an yokuşu birlikte çıkıcaz cankuşum sen üstüne düşeni yap gerisini Allah'a bırak :KK36::KK36:

Ayarlarından mı acaba
Menülere bayldım afiyet şifa olsun canım

Şikayet etmicez. Biz üstümüze düşeni yapıcaz. Düzen kendimizden başlar canım. Şikayet yok :stop:

Omega3 vazgeçilmezim. Her kahvaltıda alırm. Yağ yakımında nakliye görevi yapar. Kan sulandırır. Aspirin aksine mide bağırsak kanaması yapmaz. Kalp damar sağlığı için elzemdir. Bir sürü faydası var say say bitmez.
Sağol kaptanım bilmiyorum ki benim telefonda mı sıkıntı var

Dünkü menümü paylaşayım önce

12:20
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
3 ceviz
Domates biber salatalık

18:30
Yağlı köfte (antep usulü)
Süs biberi
1 kase yoğurt