Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_meLinDa_ yurdışında eğitim almış türk doktorları bilmiyormuş öyle dedi
DonukPudra 38 haftadan sonra ye cevizi dedi. bana da saçma geldi zaten semizotu omega açısından zengin diye biliyorum
minerva1988 aynen ama kendi doktorumu dinlemeye karar verdim.
loliss doktoruma söyleyince çok şaşırdı. 3 çocuk doğurdum üçünde de bunları yedim ded
i

mrb kitapseverler. ....zaman Çarkı serisi 6. cilt kaos lordu bitti.1170 sf.kafam kazan gibi şu an. sağlam kafayla okunması tavsiye edilir.betimlemeler olaylar çok çok fazla.aman Allahım diyor okuyucu okurken.2. yaşında bebeği olan bir annenin baslayacagi bir seri olmasa da 7. cilde geçiyorum. bitirince onu da yazarım. herkese gunaydim

Günaydın herkese
Otostopçunun Galaksi Rehberi ilk kitabı bitti. Aslında kısa bir kitap 170 sayfalık ama tüm seri tek bir kitapta toplandığı için çantama atıp taşıyamadım sadece evde okudum, ve puntoları küçük olduğu için yavaş okudum.
Ben sevdim. 28 ağustosta tatile gidiyorum, gidene kadar 2. Kitap olan "evrenin sonundaki restoran" ı da okuyup tatil arası vermek istiyorum

hedefin nedir ozaman

loliss bak ben o mesaji cevaplamayi atlamisim. 5 yil aile hekimligi yaptim. Hoc bir gebeye unlu gidalar ve abur cubur harici birseyi kesmesini soylemedim. Bu hekim arkadasin bildigi baska birsey var galiba ya da bilmedigi ama yine de arastiracagim. Ama birsey cikacagini sanmiyorum.
C Calcifer kadin dogumcun da mi sasirdi ?

Gunaydin kizlar. Dun gunumu utuye ve uykuya ayirdigim icin hic bir sey okuyamadim.

hedefin nedir ozaman
onu da yazmistim. Bir kez daha yazayim. Utanıyorum ama 12 diyecegim. Cunku zaman yonetimi konusunda zayifim ve eskisi kadar hizli okuyamiyorum. Bazilarinizin hedefinin 10 da 1 i ama. Belki onumuzdeki senelerde artar.

Günaydınlaaar
İçim kıpır kıpır sebepsiz yere.İnşallah bozulmaz:)

Dün kitabımı bitirdiğim, bugün Kendi Everest'inize Tırmanın'a başlayacağım ve yolda da kitap okumazsam duramayacağım için Küçük Prens'e başladım:) İtiraf ediyorum daha önce okumamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…