Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yoruldum Kuzum ama bitti. Kalanları da nişanlım halledecek. Perde ve halılar teslimat yapılacak. Bir de avizeler takılacak.
Çok şükür bundan sonrasına gün saymak kaldı
Oohhh cok sukur... halketmenize sevindim. Nasil geciyor bilmiyorum ama streslenirsen eger; bunun gececek oldugunu dusun yeter. Bizim fotografci "sizden tek birsey istiyorum kavga etmeyin" demisti. Herkes birbirine dusuyor galiba .

Oohhh cok sukur... halketmenize sevindim. Nasil geciyor bilmiyorum ama streslenirsen eger; bunun gececek oldugunu dusun yeter. Bizim fotografci "sizden tek birsey istiyorum kavga etmeyin" demisti. Herkes birbirine dusuyor galiba .

Stres elbet olacak herkes yaşıyor diyip es geçmek lazım sanırım. Fotoğrafcınızın sözünü hatırlayıp gülerim artık

Merhaba arkadaşlar bende katılıyorum size :)
2017 18 Ağustos dayiz ..2018 e az kaldı ama ben 7 kitap hedef koymuş olayım. Dört buçuk ay gözüküyor ama uzun zamandır kitap okumaya ara vermiştim. 7 kitap da benim için çok çok iyi olacak inşaallah

Hadi bakalım bismillahirrahmanirranim

" Mehmet Ildırar- Tasavvuf ve Akıl "

Bu gün başlıyorum. 1.kitabim bu olsun

Merhaba hoşgeldiniz. Bir kaç ay Geçtikten sonra listeye ekleyebilirim. Çünkü isim yazdırıp giden üyelerimiz çok oluyor.

Son düzenleme:
Beni Bulun bitti. Böyle birşeyin hiç yaşanmasını dilerdim. Eminim ki yaşadıkları bu kitaptan kat ve kat fazla..

Ruh hastası buymuş. Bir insan nasıl bu kadar vahşileşebilir.
Eki Görüntüle 2034923

Ben de araştırmıştım kitap bittikten sonra bu adamı. Senelerce tutuldukları odanın fotoğraflarından da çok etkilenmiştim.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam adam intihar etmiş zaten hapse girdikten 1 ay sonra. Yaşattıklarını yaşamaay dayanamamış pislik.. Allah korusun hepimizi böyle kötü insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…