- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.301
hayır 9 ben de geldimAy 8 etti galiba sayamadım
Hosgeldin fistik nasil gidiyor? Yoruldun mu?Selammm... Hiç kitap okumadan ben geldim
Hatta Beyaz Geceler ve Golem Cini de evimde unuttum.Grey serisini bitirirsem başka kitap seçerim artık.
Yoruldum Kuzum ama bitti. Kalanları da nişanlım halledecek. Perde ve halılar teslimat yapılacak. Bir de avizeler takılacak.Hosgeldin fistik nasil gidiyor? Yoruldun mu?
Oohhh cok sukur... halketmenize sevindim. Nasil geciyor bilmiyorum ama streslenirsen eger; bunun gececek oldugunu dusun yeter. Bizim fotografci "sizden tek birsey istiyorum kavga etmeyin" demisti.Yoruldum Kuzum ama bitti. Kalanları da nişanlım halledecek. Perde ve halılar teslimat yapılacak. Bir de avizeler takılacak.
Çok şükür bundan sonrasına gün saymak kaldı
Oohhh cok sukur... halketmenize sevindim. Nasil geciyor bilmiyorum ama streslenirsen eger; bunun gececek oldugunu dusun yeter. Bizim fotografci "sizden tek birsey istiyorum kavga etmeyin" demisti.Herkes birbirine dusuyor galiba .
Ee sen dinlen birazdün hiç okuyamadım.bugün de okuyamam gibi hafta sonu da bahçeye gidiyoruz, hiç okuyamam
üzülme kıvırcığım bulamazsan gönderirim benBen kitabı bulamadığım için kahrolup acı çekerken sen gülüyor musun ?
Peki öyle olsun.
Merhaba hoşgeldiniz. Bir kaç ay Geçtikten sonra listeye ekleyebilirim. Çünkü isim yazdırıp giden üyelerimiz çok oluyor.Merhaba arkadaşlar bende katılıyorum size :)
2017 18 Ağustos dayiz ..2018 e az kaldı ama ben 7 kitap hedef koymuş olayım. Dört buçuk ay gözüküyor ama uzun zamandır kitap okumaya ara vermiştim. 7 kitap da benim için çok çok iyi olacak inşaallah
Hadi bakalım bismillahirrahmanirranim
" Mehmet Ildırar- Tasavvuf ve Akıl "
Bu gün başlıyorum. 1.kitabim bu olsun
Merhaba hoşgeldiniz. Bir kaç ay Geçtikten sonra listeye ekleyebilirim. Çünkü isim yazdırıp giden üyelerimiz çok oluyor.
Haklisiniz:) sıkıntı yok ınsaallah burdayim bende
Motive edici bir topic :)
Beni Bulun bitti. Böyle birşeyin hiç yaşanmasını dilerdim. Eminim ki yaşadıkları bu kitaptan kat ve kat fazla..
Ruh hastası buymuş. Bir insan nasıl bu kadar vahşileşebilir.
Eki Görüntüle 2034923
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?