• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı 2 yumurta 3 dilim tam buğday ekmeği 1 dişim peynir 1 bardak çay
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam : 1 porsiyon kuzu şiş salata
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Spor 8 bin adım
IMG_8844.webp

Okurken nefesim kesildi sanki. Benim gibi olmuşsun ve ben hiç hatırlamamıştım zehir olmuştu tatil :bicak:burdan ayrı kalmak ayrı bir zordu

Yürüyüşten sonra iç canım.
Ayy evet insallah hic kapanmaz burası birbirimizi burda bulduk destke oluyoruz ne güzel

Türk kahvesi aromalıymış maalesef ama olsun, yine de aralıklı oruçta kabul ediyorum kendimi.
Yapmışken daha da uzatacağım süreyi. Akşam 18:00 de 22 saate ulaşıyorum kızlar. Şuan demesi kolay ama neyse dün akşamı telafi etmem gerekli.
Afiyet olsun 🍀
Menümü yazmayı unutmuşum

12:30
Kuyruklu yumurta omlat
1 dilim peynir
3 ceviz
3 zeytin
domates biber havuç salatalık

18:30
1 tabak etli bamya
1 süsbiberi
1 kase yoğurt

35 dk yürüyüş
5 dk yoga

Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canim 🍀

Iyi aksamlar kizlar umarim hepiniz iyisinizdir, nasil gidiyor diyetler?Ben ogle yemegimi yiyorum, hastayim, dokuluyorum.🤭Klinige gelen ogrencilerime bugun ben hastayim diyorum, o zaman klinikte, dogru yerdesiniz diyorlar, hey Allahim😃
FitFiliz FitFiliz Filizim seni goremedim nerelerdesin canimcim?
Sorma canım çok yoğunum. Bu hafta veli toplantilari var. Akşam oluyor burda toplantilar. Epey yoruldum. Ve yarın yine okul 😭
Sana da geçmiş olsun Özgecim. Bulaşmış olabilir mi kliniğe gelen çocuklardan canım?

Bugün menüsü

Kahvaltı
2 yumurtalı domatesli omlet
2 dilim kepek ekmeği
Maydanoz

Ara
1 incir 1 kuru kayısı 1 pk yulaf toplar

Ara
1 bardak kefir az çilekli shake

Akşam
3 kaşık taze fasülye
2 kaşık kabak
2 balık fileto
1 dilim kepekli ekmek

40 dk bisiklet

Baya da yedim aslında ama çok açım😂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 S simad

LİG SIRALAMASI :KK200:

50'LER LİGİ :KK76:KİLO
armin83 armin83 54.20
@Candysisters59.70
60'LAR LİGİ :KK37:KİLO70'LER LİGİ :super:KİLO
S simad 64.70 D Deltavealfa 70.75
Jasminium84 Jasminium84 64.75 Jou Jou 71.00
@bluegreeneyes64.85@Azmet525571.65
B bilge86 67.80@cat princess73.55
---@sibel_8473.60
--- Yawrukush Yawrukush 74.60
--@Ilyusa75.30
-- P Pembepilates 77.20
-- Ellssa Ellssa 77.60
--- FitFiliz FitFiliz 78.30
--
80' LER LİGİ :KK6:KİLO
@Asya8982.80
Boncuk2307 Boncuk2307 83.05
ummhnisa ummhnisa 83.80
@60kiloyum84.00
@Tutku4488.40
ALTIN LİG :KK50:KİLO
@Lotus1234100.40
Purple58 Purple58 101.40

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (12.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Emeklerine saglik boncuk kaptanim🥰

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ: 42

BOYUNUZ: 1.60

KİLONUZ: 83.6

HEDEF KİLONUZ: Şimdilik 75

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ev hanımı

ÇOCUK SAYISI: 2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aşırı tatlı istegi

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
Hosgeldiniz🌸

Muhteşem olmuş canım bu kadar hazırlık maşallah sana. Çok şanslıymış gelen misafirlerin :KK19:
Biz ayda bir kez boyle toplaniyoruz kaptanim.Arkadaslarim kardes gibidir, gurbet onlar olmasa cekilmez, bende sansliyim🥰

Sana maşallah diyorum çılgın insan 😍🤩🧿
Bunladar çeşidi nasıl yetiştirdim Özgecim. Ellerine sağlık hepsi de çok güzel gözüküyor. Kesin çok eğlenceli geçmiştir kırmızı halı konseptiniz 🥰
Ben misafir çağırmayali epey oldu sırf hazirliklara üşendiğimden. Bir de ev toplama seansı yüzünden 😂
Parti deyince ben Filizim🥰Benim misafirim eksik olmaz canim.Annemden, ananemden gelmis bu ozelligim bir hafta misafir grlmeyince aa ne cok oldu birisi gelmeyeli diyorum🥰🤭Buzlugum hep doludur, keske yakin olsak..

Verdim aslında geçen ay. Bütün vitamin depolarin boşalmış dedi folik asit demir magnezyum vb hepsini yazdı 5 adet
Ama düzenli kullanamıyorum 1 gün içerisinde 6-7 ilaç oluyor bu sefer karışık kullanıyorum mecburern
Cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun
Teşekkürler kaptanim 🥰

Afiyet olsun🌸

Afiyet olsun🖐

Afiyet olsun👌

Geçmiş olsun çok.

Afiyet olsun 😇

Afiyet olsun. 😌
Tesekkurler🌸

Sorma canım çok yoğunum. Bu hafta veli toplantilari var. Akşam oluyor burda toplantilar. Epey yoruldum. Ve yarın yine okul 😭
Sana da geçmiş olsun Özgecim. Bulaşmış olabilir mi kliniğe gelen çocuklardan canım?
Kolay gelsin Filizim, tahmin ediyorum yogunlugunu..Dinlenemiyor ki insan..Evdeykende surekli bir seyler yapiyoruz, dinlenmeye zaman yok resmen..

Yalnız çocuklar çok alemmiş. O zaman doğru yerdesiniz demişler ya 😅
Çok tatlı cümleler kuruyor yaşı biraz küçük olanlar
Cok alemler sorma, bana rap sarki soyletmeye calisan var, eve gideyim cok hastayim diye duygu somurusu yapan var, sadece hediye ettigim sticker ve silgileri almak icin gelen var, birde oyle masumlari var ki, kucucukler canim…☺️😘

16 eylul salı

Aç karna ; zencefilli türk kahve - detoks suyu (salatalik maydanoz limon zencefil)
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
4zeytin
2 çeri domates
1salatalık
Roka
2 siyez ekmek(çok küçük)

Ara öğün 15.00
Detoks suyundan smoothie yaptım ıspanak yaprağıda var

Akşam 18.00
2 dilim kontrafile izgara et
Kavrulmuş ıspanak