- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 41
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.261
En sevdigim. Eckhart Tolle ' e bayiliyorum ben.
Ona cok sey borcluyum. Hayata bakisima cok sey katmistir Eckhart amca. Kitabimi vermistim donmedigini gecen gun farkettim. Hemen siparis verdim. Cunku tekrar okuyacagim.Ben de videolarını izlerdim, ilk kez kitabını okuyacağım. :)
elenaferrante otostopcu nasil gidiyor? Ben 3. Kitapta kalmistim. Kavustum kitabima. Bu ay biter umuyorum. Daha okumak istedigim Körlük var
Ben her bolumu sevdim, esprili bir sekilde eletiren yönüne bayildim. Sanirim ara vermeden okurum yoksa 28ine yetismez gibi. Puntolari yoruyor uzun sure okuyamiyorum cunku.Üçüncü kitap yeni bitti. Ama biraz ara vereceğim. Devamını bayramdan sonra okuyacağım. İlk kitap en keyifli olanıydı bence.
Bakalim benim de 5 yil oldu tayin istiyorum ama gönlüm köyü de birakmaya pek yanasmiyor :)gibi gibi ben de 5 yil kirsalda kasabada hizmet verdim. Cok guzel dostluklar edinmistim. Insan heryerde ayni elbette cok zorlandigim zamanlar da olmustu ama simdi dönüp baktigimda yorucu ama guzel gunlermis diyorum.
nasıl gidiyor:) beğeniyor musun.Fedailerin Kalesi Alamut sayfa. 109.
beeeeenKorkuyu Beklerken
Eylül ayının ortak okuma kitabı.
Kimler katılıyor?
Hangi kitabı canımOna cok sey borcluyum. Hayata bakisima cok sey katmistir Eckhart amca. Kitabimi vermistim donmedigini gecen gun farkettim. Hemen siparis verdim. Cunku tekrar okuyacagim.
Yeni yeni icine aldi beniŞanzeline Düğün Salonu eksik 18 sayfasına rağmen bitti. KEyifli bir kitaptı. Güldüm içinden konuştukları şeylere..N-A-R ciğima çok teşekkür ediyorum bu güzel hediyesi için.
nasıl gidiyor:) beğeniyor musun.
Korkuyu Beklerken
Eylül ayının ortak okuma kitabı.
Kimler katılıyor?
Gulun adiKorkuyu Beklerken'de ben de varım. Ancak Eylül'de Gülün Adı da okunacak, tek kitapla kapatabilirim o ayı da emin değilim
beeeeen
Korkuyu Beklerken'de ben de varım. Ancak Eylül'de Gülün Adı da okunacak, tek kitapla kapatabilirim o ayı da emin değilim
Ben de okucam da sevgili bagggyaannNeden gülüyorsun ki
Ben de okucam da sevgili bagggyaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?