Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

elenaferrante otostopcu nasil gidiyor? Ben 3. Kitapta kalmistim. Kavustum kitabima. Bu ay biter umuyorum. Daha okumak istedigim Körlük var

Üçüncü kitap yeni bitti. Ama biraz ara vereceğim. Devamını bayramdan sonra okuyacağım. İlk kitap en keyifli olanıydı bence.

Üçüncü kitap yeni bitti. Ama biraz ara vereceğim. Devamını bayramdan sonra okuyacağım. İlk kitap en keyifli olanıydı bence.
Ben her bolumu sevdim, esprili bir sekilde eletiren yönüne bayildim. Sanirim ara vermeden okurum yoksa 28ine yetismez gibi. Puntolari yoruyor uzun sure okuyamiyorum cunku.

gibi gibi ben de 5 yil kirsalda kasabada hizmet verdim. Cok guzel dostluklar edinmistim. Insan heryerde ayni elbette cok zorlandigim zamanlar da olmustu ama simdi dönüp baktigimda yorucu ama guzel gunlermis diyorum.
Bakalim benim de 5 yil oldu tayin istiyorum ama gönlüm köyü de birakmaya pek yanasmiyor :)

Şanzeline Düğün Salonu eksik 18 sayfasına rağmen bitti. KEyifli bir kitaptı. Güldüm içinden konuştukları şeylere.. N-A-R ciğima çok teşekkür ediyorum bu güzel hediyesi için.

Fedailerin Kalesi Alamut sayfa. 109.
nasıl gidiyor:) beğeniyor musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…