Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun canım
Önemli bişey değildir inşallah

çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun

Skosnob çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, Allah şifa versin..

Skosnob çok geçmiş olsun canım

Skosnob gecmis olsun.... Allah sifa versin.

Skosnob gecmis olsun. Önemli bir şey yoktur inşallah.

cok gecmis olsun canim

Skosnob geçmiş olsun nesi var eniştenin

Skosnob çok geçmiş olsun eşine
Umarım önemli bir şey yoktur.

Biz de memleket tatilini bitirdik, şimdi Antalya'ya doğru yola çıktık Ankara'dan. Ufak bir deniz tatili planlıyoruz.

Skosnob cuğum çok geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun canim önemli bişey değildir ınsalllah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.Belinde fıtık vardı.Bayramda ters bir hareket yaptı galiba.Tutuldu adım dahi atamadı.Ambulansla götürdük hastaneye.Poliklinik olmadığı için bugünü bekledik.Çok şükür başka bir şey yok.Yatacak 1 hafta sürekli.İğne,ilaç,dinlenmeyle geçecek.

Bu kadarıyla geçmiş olsun kuzum. Tekrarlamasın bir daha inşallah
Senin de Allah yardımcın olsun. Zor olur hastaya bakmak ama sen altından kalkarsın evelallah

Dostoyevski - Kumarbaz syf 55.
Bu kitabı çok kötü bir çeviriden okumama rağmen bayılmıştım.

Merhaba baykuşlar,

Semaver - Sait Faik Abasıyanık bitti.

- Semaver
- Stelyanos Hrisopulos Gemisi
- İhtiyar Talebe

hikayelerini çok beğendim.
Sıradaki kitabım Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün bazı yerlerinde sıkılsam da güzel,değişik bir kitaptı.Ama okumakta zorlanmadım değil .

gelmiş geçmiş olsun inşallah. fıtık zor .Allah yardımcısı olsun eşinin de.

Bu kitabı çok kötü bir çeviriden okumama rağmen bayılmıştım.

Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün bazı yerlerinde sıkılsam da güzel,değişik bir kitaptı.Ama okumakta zorlanmadım değil .

Tanpınar'ın üslubu bana da öyle geliyor biraz, Huzur romanını okumuştum mesela ama pek sevemedim, etkilendim ama dili daha akıcı olsa bayılabilirdim mesela.

geçmiş olsun canım, en yakın zamanda Allah şifa versin

Gürkan Kubilay - Yemişim Diyetini bitti. İçinde sadece diyetle ilgili değil sağlıkla ilgili pek çok öneri vardı. Birçok sayfanın fotoğrafını çektim. İhtiyaç durumunda uygulayacağım.
Bugün yeni kitaba başlayamam. Yarın da dışarıda işlerim var ama başlayabilirsem Kuşlar Yasına Gider'e başlayım artık diyorum. 1 haftadır niyetlenip başlayamadığım kitap
Aslında @N-A-R cığımın ödünç gönderdiği bir kitap daha var ama o bu hafta bekleyecek sanırım. Ruh halim sürekli değişiyor bu ara. Kendime hiç güvenmiyorum

Ogullar ve Rencide Ruhlar' i bitirdim. Kitabi resmen yiyerek okudum. Alper Caniguz' u de Alper Kamu' yu da sevdim. Gerci Alper Kamu eminim kendisini sevmemden nefret ederdi. Degisik bir kahraman yaratmis yazar. Cocuk olmasi ve farkli olmasi disinda esasinda hepimizde olan kotucul (ya da egosal diyerek hafifleteyim) yanlarimizi acik eden hiperzeki bir cocuk. Polisiye kurgusu olmasi da merakimi cezbederek hizla okumami sagladi. Bugun Cehennem Cicegi' ne baslayacagim onu okumadan tam yorum yapmak istemiyorum ama bu kitapta polisiye kurgusu absurd ve hazmede hazmede olaylar birbirine baglanmamis gibi geldi. Galiba o kategoriye koymamak gerek. Alper Kamu hayatimizdan cikmasin diyorum.

Alpere yapılan her iltifat bana yapılmış gibi seviniyorum
Tekrar diyim Alper Canıgüz Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…