- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.281
Geçmiş olsun canım
Önemli bişey değildir inşallah
çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun
bundan sonra daha sık soylerim seni cok sefdigimi o zamanugradik ama kalmadik bi kahve ictik. Ben orayi tam anlayamadim sanirim gezmeyi bilemedik. bi daha gitmek istiyorum ben. Gezemedigim koylar kaldi zaten.
Skosnob canim esine gecmis olsun.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin..
Skosnob çok geçmiş olsun canım
Skosnob gecmis olsun.... Allah sifa versin.
Skosnob gecmis olsun. Önemli bir şey yoktur inşallah.
cok gecmis olsun canim
Skosnob geçmiş olsun nesi var eniştenin
Skosnob çok geçmiş olsun eşine
Umarım önemli bir şey yoktur.
Biz de memleket tatilini bitirdik, şimdi Antalya'ya doğru yola çıktık Ankara'dan. Ufak bir deniz tatili planlıyoruz.
Skosnob cuğum çok geçmiş olsun canım benim
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.Belinde fıtık vardı.Bayramda ters bir hareket yaptı galiba.Tutuldu adım dahi atamadı.Ambulansla götürdük hastaneye.Poliklinik olmadığı için bugünü bekledik.Çok şükür başka bir şey yok.Yatacak 1 hafta sürekli.İğne,ilaç,dinlenmeyle geçecek.Geçmiş olsun canim önemli bişey değildir ınsalllah
Bu kadarıyla geçmiş olsun kuzum. Tekrarlamasın bir daha inşallahHepinize çok teşekkür ederim kızlar.Belinde fıtık vardı.Bayramda ters bir hareket yaptı galiba.Tutuldu adım dahi atamadı.Ambulansla götürdük hastaneye.Poliklinik olmadığı için bugünü bekledik.Çok şükür başka bir şey yok.Yatacak 1 hafta sürekli.İğne,ilaç,dinlenmeyle geçecek.
Bu kitabı çok kötü bir çeviriden okumama rağmen bayılmıştım.Dostoyevski - Kumarbaz syf 55.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün bazı yerlerinde sıkılsam da güzel,değişik bir kitaptı.Ama okumakta zorlanmadım değil .Merhaba baykuşlar,
Semaver - Sait Faik Abasıyanık bitti.
- Semaver
- Stelyanos Hrisopulos Gemisi
- İhtiyar Talebe
hikayelerini çok beğendim.
Sıradaki kitabım Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü.
gelmiş geçmiş olsun inşallah. fıtık zor .Allah yardımcısı olsun eşinin de.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.Belinde fıtık vardı.Bayramda ters bir hareket yaptı galiba.Tutuldu adım dahi atamadı.Ambulansla götürdük hastaneye.Poliklinik olmadığı için bugünü bekledik.Çok şükür başka bir şey yok.Yatacak 1 hafta sürekli.İğne,ilaç,dinlenmeyle geçecek.
Bu kitabı çok kötü bir çeviriden okumama rağmen bayılmıştım.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nün bazı yerlerinde sıkılsam da güzel,değişik bir kitaptı.Ama okumakta zorlanmadım değil .
Bu kadarıyla geçmiş olsun kuzum. Tekrarlamasın bir daha inşallah
Senin de Allah yardımcın olsun. Zor olur hastaya bakmak ama sen altından kalkarsın evelallah
Sağolun kuzulargelmiş geçmiş olsun inşallah. fıtık zor .Allah yardımcısı olsun eşinin de.
geçmiş olsun canım, en yakın zamanda Allah şifa versinHepinize çok teşekkür ederim kızlar.Belinde fıtık vardı.Bayramda ters bir hareket yaptı galiba.Tutuldu adım dahi atamadı.Ambulansla götürdük hastaneye.Poliklinik olmadığı için bugünü bekledik.Çok şükür başka bir şey yok.Yatacak 1 hafta sürekli.İğne,ilaç,dinlenmeyle geçecek.
Huzur biraz daha ağır sanırım ama Saatleri Ayarlama Enstitüsü çok güzel bir kitap ben çok severek okumuştum.Tanpınar'ın üslubu bana da öyle geliyor biraz, Huzur romanını okumuştum mesela ama pek sevemedim, etkilendim ama dili daha akıcı olsa bayılabilirdim mesela.
geçmiş olsun canım, en yakın zamanda Allah şifa versin
her ikisi de aslında ama saatleri ayarlamayı özellikle çok severimSait faik Abasıyanık mı yoksa Ahmet Hamdi Tanpınar mı, yoksa her ikisi de mi?
Günümde ikiisni de alsaniza:)her ikisi de aslında ama saatleri ayarlamayı özellikle çok severim
Huzur'a göre çok daha akıcıdır
bahsettigin kitaplari okumaya calisacagimIskender kitabına kadar elif şafak hayraniydim bozdu kendisini sisteme çok kaptirdi. Baba ve piç, araf , pinhan , mahrem , pit palas Benc e guzeldiler
her ikisi de aslında ama saatleri ayarlamayı özellikle çok severim
Huzur'a göre çok daha akıcıdır
Huzur biraz daha ağır sanırım ama Saatleri Ayarlama Enstitüsü çok güzel bir kitap ben çok severek okumuştum.
Alpere yapılan her iltifat bana yapılmış gibi seviniyorumOgullar ve Rencide Ruhlar' i bitirdim. Kitabi resmen yiyerek okudum. Alper Caniguz' u de Alper Kamu' yu da sevdim. Gerci Alper Kamu eminim kendisini sevmemden nefret ederdi. Degisik bir kahraman yaratmis yazar. Cocuk olmasi ve farkli olmasi disinda esasinda hepimizde olan kotucul (ya da egosal diyerek hafifleteyim) yanlarimizi acik eden hiperzeki bir cocuk. Polisiye kurgusu olmasi da merakimi cezbederek hizla okumami sagladi. Bugun Cehennem Cicegi' ne baslayacagim onu okumadan tam yorum yapmak istemiyorum ama bu kitapta polisiye kurgusu absurd ve hazmede hazmede olaylar birbirine baglanmamis gibi geldi. Galiba o kategoriye koymamak gerek. Alper Kamu hayatimizdan cikmasin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?