• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok aşkım oda kalorili olduğu için icemezsin açlık.kisminda

Sagolasin canım yani iyiyim ama diyete motive olamıyorum bi çok şeyle uğraşıp bide ona kafa yoramiyorum demek yoksa daha iyiyim
Tamam canım teşekkür ederim
Günaydın kızlar. Kahveyle açtım günü yine su yerine 🤭 kahveyi azaltmaya çalıştıkça başıma gelene bak yani. Neyse. Güzel bir gün olsun. Omega 3 almayı unutmayın. Hücrelerdeki iltihapları azaltan şeymiş omega 3. Hızla yağ yakmanızı sağlıyor.👌
hemen sipariş vereyim iyi hatırlattın canım 😍
Yok aşkım oda kalorili olduğu için icemezsin açlık.kisminda

Sagolasin canım yani iyiyim ama diyete motive olamıyorum bi çok şeyle uğraşıp bide ona kafa yoramiyorum demek yoksa daha iyiyim
çok şükür canım ben aslında diyete başladıktan sonra kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım yemeğe abanınca kendimi suçlu hissediyorum bu iyi bir şey mi hiç bilmiyorum
Müsadenle cevaplıyorum.Hayır tabi ki🙈
tamam :((((
Günaydın güzel bir gün bizi bekliyor fit hatunlar

Sabah yürüyüş yapıldı yoga yapıldı. iş başladı. Şimdi tarçınlı kahvemi içebilirim :kahve::kahve:
Tarçınlı kahveye bazıları ham kakao da koyuyor ytok tutsun diye

Tamam canım teşekkür ederim

hemen sipariş vereyim iyi hatırlattın canım 😍

çok şükür canım ben aslında diyete başladıktan sonra kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım yemeğe abanınca kendimi suçlu hissediyorum bu iyi bir şey mi hiç bilmiyorum

tamam :((((

Tarçınlı kahveye bazıları ham kakao da koyuyor ytok tutsun diye
Üzülme ya 😊

Jou Jou nerdesın şekerim. Çabuk elindeki o lokmayı bırak :KK53:
@FitFiliz hayırdır yoksun yüzümüz gülmüyor sensiz :KK19:
Ayy çok ozur dilerimm yaaa dun operadan girmeye çalıştım kk kendiliğinden herhalde dedim sikinti var bi baktım giren var busefer aklima geldi sildim baştan yükledim sonra şifremi unutmammı aboovvv dedim bugün anca böyle aklıma geldii
Geldim ensonda çok derlandummm

Günaydın kızlar. Kahveyle açtım günü yine su yerine 🤭 kahveyi azaltmaya çalıştıkça başıma gelene bak yani. Neyse. Güzel bir gün olsun. Omega 3 almayı unutmayın. Hücrelerdeki iltihapları azaltan şeymiş omega 3. Hızla yağ yakmanızı sağlıyor.👌
omega3 magnezyum d vit bi de kolajene başladım 😂 yoruluyorum takviye alırken

Türk kahvesi aromalıymış maalesef ama olsun, yine de aralıklı oruçta kabul ediyorum kendimi.
Yapmışken daha da uzatacağım süreyi. Akşam 18:00 de 22 saate ulaşıyorum kızlar. Şuan demesi kolay ama neyse dün akşamı telafi etmem gerekli.

Eklentiler

• 1000043498.webp
    1000043498.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 13
Günaydın güzel bir gün bizi bekliyor fit hatunlar

Sabah yürüyüş yapıldı yoga yapıldı. iş başladı. Şimdi tarçınlı kahvemi içebilirim :kahve::kahve:
Tarçınlı kahve iyi geliyor demi bende yürüyüş öncesi icsemmi acaba sabahları midem mi ağrır ki
Olmaz ama. Bitirme saati önemli. Zamanla titreme geçer. Tabi tam anlamıyla yaparsan.
Onu kim demiş kadınlara iyi gelmez diye. Başaramayandır diyen kesin.
Sen kimseyi dinleme. Doğru olan yolda emin adımlarla yürü.
Görmek istemiyorum bir daha menünde tatlı felan :sinirli:

Allah yardımcın olsun canım
Fırsat bulduğun zaman öğünleri hazırla koy dolaba. Sana kolaylık olur

Olmaz öyle. Gezmeye gelir gibi değilde planlı projeli bir şekilde gel bence.
Menülerle başla. Bugün çok güzel 2 öğün olsun. Cuma çok mutlu olursun :KK200:

Tabiki içilebilir canım. Öğün olarak geçer. Kocaman bardakla içebilirsin. Yanında büyük bardak yoğurt da tüketebilirsin. Emziriyorsun çok faydalı olur. Yağ yakımını da destekler. Şifa olsun canım :KK37:

Ee neden paylaşmıyosun. Çabuk gel paylaş. Görmek istiyorum burda.
Merak etme canım gün olacak çok uzun bir liste olcak. Yol dümdüz olmazki inişli çıkışlı. Şu an yokuşu birlikte çıkıcaz cankuşum sen üstüne düşeni yap gerisini Allah'a bırak :KK36::KK36:

Ayarlarından mı acaba
Menülere bayldım afiyet şifa olsun canım

Şikayet etmicez. Biz üstümüze düşeni yapıcaz. Düzen kendimizden başlar canım. Şikayet yok :stop:

Omega3 vazgeçilmezim. Her kahvaltıda alırm. Yağ yakımında nakliye görevi yapar. Kan sulandırır. Aspirin aksine mide bağırsak kanaması yapmaz. Kalp damar sağlığı için elzemdir. Bir sürü faydası var say say bitmez.
Bi süre böyle 3 öğün devam edim kaptanım sanki kendimi daha iyi hissediyorum böyle
Ayy çok ozur dilerimm yaaa dun operadan girmeye çalıştım kk kendiliğinden herhalde dedim sikinti var bi baktım giren var busefer aklima geldi sildim baştan yükledim sonra şifremi unutmammı aboovvv dedim bugün anca böyle aklıma geldii
Geldim ensonda çok derlandummm
Kizzz özledik valla ben yazacaktım gel allasen boslama buraları

Kızlar Sabah yürüyüş yaparken spor aletlerini de yapim dedim bi tane varya eliptik gibi bise bildiniz mi len o neymiş 2 dk zor yaptım ama hep yapacam bundan sonra oda eliptik demi 😄😄

Herkese iyi aksamlar kızlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 3 kaşık yumurtasiz menemen
1 dilim tb
Peynir zeytin
Tahin pekmez

Ogle
1 kase mercimek çorbası ve yoğurt

Akşam
1 tabak etsiz türlü yemeği
2 kaşık bulgur pilavı bide şehriye pilavı yapmıştım tadımlık ondan da yedim 2 kaşık 🤭
Cacık

Su 3 lt
30 dk yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 S simad

Eklentiler

• 20250916_183450.webp
    20250916_183450.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 5
Back
X