Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese. Sendromsuzum evdeyim
Bu ara pek isteğim Yok kitap okumak için ama yine de Eylül listemi paylaşayım sizlerle. Zaten çoğu ortak okuma, sizlerle birlikte motive olur okurum

Yemişim Diyetini bitmek üzere. Bugün içerisinde bayramda bir türlü başlayamadığım Kuşlar Yasına Gider e de başlayacağım

Herkese selamlar efenim.
minerva1988 ben de seni seviyorum ama belli mi edemiyorum acep??
Tatile Datca' dan basladik cok begendim. 2 gun kaldik gerci sonra akyakaya dogru yola ciktik yolda sedir adasina ugradik minicik bi plajda bir suru insan hatta su bana biraz aminyak kokuyor gibi geldi ama guzel yine de.
Akyaka cok kotuydu ya denizde obek obek ari ölüleri vardi kabusum oldu. Allahtan bir gece ayirmistik. Sonra olimposa gittik ordan da belek' e gectik. Donuste de ispartaya babanneme ugradik filan. Baya hareketli bi tatil oldu bizim icin, cok yorulduk. bi minerva1988 kadar olmasa da gezdim diyebilirim.
Fazla kitap okuyamadim 6.27 treni ve Topal Viktorun Anilarini okudum sadece.
6.27 treni' ni tavsiye ederim arkadaslar. Kitaplari oguten bir makineyi calistiran bir adami anlatiyor. Anlatimi su gibi, hikayeyi de begeneceginizi dusunuyorum.
Topal Viktor da basarili bir hiciv ornegi diyebilirim. Kitabin anlatimi biraz ordan burdan seklinde olmus ama sosyal hiciv seviyorsaniz tavsiye ederim.

Selam Kızlar

Geçmiş bayramınızı kutluyorum

Benimde sendrmlardayım ama yine de işe dinlenmeye geldim diyebilirim.

10 gün boyunca pek okuyamadım.
Çünkü oğlumu tuvalete alıştırdım o arada 3 gün boyunca ateşi hiç düşmedi aşırı mızmızdı derken zaman su gibi akıp gitti yorgun ve uykusuzluk dışında pek bişi anlamadım diyebilirim.

Saramago - Körlük bitti harika bir kitaptı ama çok etkilendim üzüldüm okurken
Allah de Bana Yeter - 80 li sayfalardayım.

Biliyorum Ama insan duymak istiyor:)) çok güzel bir tur olmuş sizin icin ikinci balayı gibi :)) eski datcaya uğradınız mi ?

Merhaba herkese
Hiç okuyamadığım için bildirim yapmıyorum.Eşim rahatsız, hastanedeyiz eve dönünce onu yatırıp okumayı planlıyorum

Biliyorum Ama insan duymak istiyor:)) çok güzel bir tur olmuş sizin icin ikinci balayı gibi :)) eski datcaya uğradınız mi ?
bundan sonra daha sık soylerim seni cok sefdigimi o zaman ugradik ama kalmadik bi kahve ictik. Ben orayi tam anlayamadim sanirim gezmeyi bilemedik. bi daha gitmek istiyorum ben. Gezemedigim koylar kaldi zaten.
Skosnob canim esine gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…