- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.241
pardon kızlar. yanlış yere yazmışım
Gercegini yap bana affedeyimpardon kızlar. yanlış yere yazmışım
Gelirsen neden olmasın :)Gercegini yap bana affedeyim
Bence de seviyor :))yaa kıyamam, o da seni seviyordur bence
Biliyorum Ama insan duymak istiyor:)) çok güzel bir tur olmuş sizin icin ikinci balayı gibi :)) eski datcaya uğradınız mi ?Herkese selamlar efenim.
minerva1988 ben de seni seviyorum ama belli mi edemiyorum acep??
Tatile Datca' dan basladik cok begendim. 2 gun kaldik gerci sonra akyakaya dogru yola ciktik yolda sedir adasina ugradik minicik bi plajda bir suru insan hatta su bana biraz aminyak kokuyor gibi geldiama guzel yine de.
Akyaka cok kotuydu ya denizde obek obek ari ölüleri vardi kabusum oldu. Allahtan bir gece ayirmistik. Sonra olimposa gittik ordan da belek' e gectik. Donuste de ispartaya babanneme ugradik filan. Baya hareketli bi tatil oldu bizim icin, cok yorulduk.bi minerva1988 kadar olmasa da gezdim diyebilirim.
Fazla kitap okuyamadim 6.27 treni ve Topal Viktorun Anilarini okudum sadece.
6.27 treni' ni tavsiye ederim arkadaslar. Kitaplari oguten bir makineyi calistiran bir adami anlatiyor. Anlatimi su gibi, hikayeyi de begeneceginizi dusunuyorum.
Topal Viktor da basarili bir hiciv ornegi diyebilirim. Kitabin anlatimi biraz ordan burdan seklinde olmus ama sosyal hiciv seviyorsaniz tavsiye ederim.
Alpercim:)) o velet çok tatlı ya :))Yeni kitabim Alper Caniguz Ogullar ve Rencide Ruhlar. Syf 37 deyim baya severek basladim.
Geçmiş olsun canımMerhaba herkese
Hiç okuyamadığım için bildirim yapmıyorum.Eşim rahatsız, hastanedeyiz eve dönünce onu yatırıp okumayı planlıyorum
Merhaba herkese
Hiç okuyamadığım için bildirim yapmıyorum.Eşim rahatsız, hastanedeyiz eve dönünce onu yatırıp okumayı planlıyorum
Merhaba herkese
bundan sonra daha sık soylerim seni cok sefdigimi o zamanBiliyorum Ama insan duymak istiyor:)) çok güzel bir tur olmuş sizin icin ikinci balayı gibi :)) eski datcaya uğradınız mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?