• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet. Akşam cidden sofraya oturmadım bile. Eşim çocuklarla ilgilendi. Seslendi kalanını anan yesin falan. Tencereler sıyrılmış. Mecbur yedim. Ziyan olmasın, şekerpare de herkes yerken yemiş bulundum, tabi bahane olamaz da.. Aralıklı oruç yapıcam zaten yarın. 12:00 ye kadar bir şey yemicem, 16 saat. 20:00 de başladım.
12 de başlicaksın kaçta bitireceksin yarını canım. Aralıklı oruç yapabilirsen güzel kilolar verirsin

12 de başlicaksın kaçta bitireceksin yarını canım. Aralıklı oruç yapabilirsen güzel kilolar verirsin
Bitirme saatini düşünmedim😁Aralıklı oruç biraz tehlikeli bana. Şekerim sınırda ve sanırım hormonlarım etkilenmiş durumda. Açken titriyorum. Kadınlara çok iyi gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bilemiyorum tabi, her kafadan ses çıkıyor. 🙈

Hani hiç yemek yok bir de emziriyorsun. Yarın yemekli menü istiyorum canısı ve lütfen bu kadar karşık olmasın
Canım ben buzluktan fasülye çıkardım ısıtıp yerim diye bebekle sabahtandır kaos içimdeyim ne sendromuysa mahvetti beni tüm gün inanki ısıtmaya bile vaktim kalmadı fasülyemi geri buzluğa koydum. Canım turşu çekti az bir yedim sonra da yemek hazırlamaya fırsat kalmadı o kadar yoruldum Li bir kahve içtim o kadar 🥲🥲🥲
Annelik çok zormuş kızlar ya Allah ikizlerine olana yardım etsin

Bir sürü öğüne tekrar dönmüşsün canım. Bir ara ne güzel 2 öğün yapıyordun ne güzel gidiyordu kilon
Ooo işte bu valla bende sana kızacaktim kaptan bi kendine getir herkesi diye 👏👏
Valla canım bu ara pek diyet havamda değilim motive olamıyorum takıma bile girmeyecektimde işte elimden geldigince dikkat et.eye çalışıyorum diyim . Ek olarak yürüyüş e başladım çok şükür bunu da iyi hissetmek için işte. 😔

M
Valla canım bu ara pek diyet havamda değilim motive olamıyorum takıma bile girmeyecektimde işte elimden geldigince dikkat et.eye çalışıyorum diyim . Ek olarak yürüyüş e başladım çok şükür bunu da iyi hissetmek için işte. 😔
oralin nasıl oldu canım bir ara iyi değilim diyordun

Ellerine sağlık boncugum valla tam da bunları yazmaya gelecektim buraya motive olmak için geliyoruz ama şuan çok aktif değiliz neden 🤷‍♀️ herkes bi boslamis durumda ne yapacaksan yapalım ve geri eski bol motive li grubumuza dönelim lütfen yoksa grubu kaybedeceğiz bunu da birlikte yapabiliriz bence lütfen hadi kızlar tek başımıza hiç bise olmuyor biliyoruz
Yemin ederim içimden gelmiyor bir şeyler yazmak git gide azaldı aktiflik, menü listesini yapmam uzun bile sürmüyor artık 🤯
Boncuk2307 Boncuk2307 canım sen bu hafta başlamıştın değil mi
Evet kaptanım 😇

Sevgili kaptanlarım inşallah bu şekilde görürsünüz, çünkü etiket bir türlü olmuyor.

14 Eylül menüm
10:00
2sütlü kahve
1 kuru incir

12:30
1 dilim ekmek
4/5 çatal köy peyniri
Bol salata

Akşam 18:00 bitti
1 içli köfte
Salata
1 kase 🥣 yoğurt çorbası

Su 1.5 litre

15 Eylül menüm
9:00
2 sütlü kahve

11:30
1 dilim ekmek
3/4 çatal peynir
Bol salata
1 avuç siyah üzüm

17:00
1.5 içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt çorbası
1 tatlı kaşığı helva
Su 1.5 litre

Eklentiler

• IMG_3015.webp
    IMG_3015.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Bitirme saatini düşünmedim😁Aralıklı oruç biraz tehlikeli bana. Şekerim sınırda ve sanırım hormonlarım etkilenmiş durumda. Açken titriyorum. Kadınlara çok iyi gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bilemiyorum tabi, her kafadan ses çıkıyor. 🙈
Olmaz ama. Bitirme saati önemli. Zamanla titreme geçer. Tabi tam anlamıyla yaparsan.
Onu kim demiş kadınlara iyi gelmez diye. Başaramayandır diyen kesin.
Sen kimseyi dinleme. Doğru olan yolda emin adımlarla yürü.
Görmek istemiyorum bir daha menünde tatlı felan :sinirli:
Canım ben buzluktan fasülye çıkardım ısıtıp yerim diye bebekle sabahtandır kaos içimdeyim ne sendromuysa mahvetti beni tüm gün inanki ısıtmaya bile vaktim kalmadı fasülyemi geri buzluğa koydum. Canım turşu çekti az bir yedim sonra da yemek hazırlamaya fırsat kalmadı o kadar yoruldum Li bir kahve içtim o kadar 🥲🥲🥲
Annelik çok zormuş kızlar ya Allah ikizlerine olana yardım etsin
Allah yardımcın olsun canım
Fırsat bulduğun zaman öğünleri hazırla koy dolaba. Sana kolaylık olur
Olmaz öyle. Gezmeye gelir gibi değilde planlı projeli bir şekilde gel bence.
Menülerle başla. Bugün çok güzel 2 öğün olsun. Cuma çok mutlu olursun :KK200:
Aralıklı oructa kefir içilebilir mi Ellssa Ellssa
Tabiki içilebilir canım. Öğün olarak geçer. Kocaman bardakla içebilirsin. Yanında büyük bardak yoğurt da tüketebilirsin. Emziriyorsun çok faydalı olur. Yağ yakımını da destekler. Şifa olsun canım :KK37:
Yemin ederim içimden gelmiyor bir şeyler yazmak git gide azaldı aktiflik, menü listesini yapmam uzun bile sürmüyor artık 🤯

Evet kaptanım 😇
Ee neden paylaşmıyosun. Çabuk gel paylaş. Görmek istiyorum burda.
Merak etme canım gün olacak çok uzun bir liste olcak. Yol dümdüz olmazki inişli çıkışlı. Şu an yokuşu birlikte çıkıcaz cankuşum sen üstüne düşeni yap gerisini Allah'a bırak :KK36::KK36:
Sevgili kaptanlarım inşallah bu şekilde görürsünüz, çünkü etiket bir türlü olmuyor.

14 Eylül menüm
10:00
2sütlü kahve
1 kuru incir

12:30
1 dilim ekmek
4/5 çatal köy peyniri
Bol salata

Akşam 18:00 bitti
1 içli köfte
Salata
1 kase 🥣 yoğurt çorbası

Su 1.5 litre

15 Eylül menüm
9:00
2 sütlü kahve

11:30
1 dilim ekmek
3/4 çatal peynir
Bol salata
1 avuç siyah üzüm

17:00
1.5 içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt çorbası
1 tatlı kaşığı helva
Su 1.5 litre
Ayarlarından mı acaba
Menülere bayldım afiyet şifa olsun canım
Napcaz böyle boncugum
Şikayet etmicez. Biz üstümüze düşeni yapıcaz. Düzen kendimizden başlar canım. Şikayet yok :stop:
Günaydın kızlar. Kahveyle açtım günü yine su yerine 🤭 kahveyi azaltmaya çalıştıkça başıma gelene bak yani. Neyse. Güzel bir gün olsun. Omega 3 almayı unutmayın. Hücrelerdeki iltihapları azaltan şeymiş omega 3. Hızla yağ yakmanızı sağlıyor.👌
Omega3 vazgeçilmezim. Her kahvaltıda alırm. Yağ yakımında nakliye görevi yapar. Kan sulandırır. Aspirin aksine mide bağırsak kanaması yapmaz. Kalp damar sağlığı için elzemdir. Bir sürü faydası var say say bitmez.

Back
X