- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.421
Merhabalar kızlar,
Dün doktor kontrolüm vardı o yüzden fazla okuyamadım. bir de üstüne sanırım hasta oluyorum boğazım inanılmaz acıyorbildirimimi yapayım biraz dinleneyim.
Efendimiz Syf. 235
Seninkiler nasılSenin dedikoduların artık böyle mi :)
Cok gecmis olsun.Merhabalar kızlar,
Dün doktor kontrolüm vardı o yüzden fazla okuyamadım. bir de üstüne sanırım hasta oluyorum boğazım inanılmaz acıyorbildirimimi yapayım biraz dinleneyim.
Efendimiz Syf. 235
Himm anladım benim ablam da istiyordu da o yüzden sormuştum. O da geçen sene bolumun kapattığı puanı aldı. Bakalım olur muBendim ovalla kendi sınıfımın tercihleriyle ilgilenmekten doğru düzgün bakamadım ona. Tayin istemeyi düşünüyorum belki o zaman yeniden tercih yaparım
Çok geçmiş olsunMerhabalar kızlar,
Efendimiz Syf. 235
İnşallah kazanırHimm anladım benim ablam da istiyordu da o yüzden sormuştum. O da geçen sene bolumun kapattığı puanı aldı. Bakalım olur mu
Şermin Yaşar ' ı ben de Instagram'dan takip ediyorum. Paylaşımlarını çok beğeniyorum. Kitaplarını ben de merak ediyorum.Iyi aksamlar kizlar Operadaki Hayalet raftaki yerini aldi cok da severek okumadim acikcasi beklenterimi karsilamadi. Neyse simdiki kitabim Oyuncu Anne :) malum kiz artik yasina girdi oyun istiyor benden biricigim...
Şermin Yaşar ' ı ben de Instagram'dan takip ediyorum. Paylaşımlarını çok beğeniyorum. Kitaplarını ben de merak ediyorum.Iyi aksamlar kizlar Operadaki Hayalet raftaki yerini aldi cok da severek okumadim acikcasi beklenterimi karsilamadi. Neyse simdiki kitabim Oyuncu Anne :) malum kiz artik yasina girdi oyun istiyor benden biricigim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?