Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bendim o valla kendi sınıfımın tercihleriyle ilgilenmekten doğru düzgün bakamadım ona. Tayin istemeyi düşünüyorum belki o zaman yeniden tercih yaparım
Himm anladım benim ablam da istiyordu da o yüzden sormuştum. O da geçen sene bolumun kapattığı puanı aldı. Bakalım olur mu

Iyi aksamlar kizlar Operadaki Hayalet raftaki yerini aldi cok da severek okumadim acikcasi beklenterimi karsilamadi. Neyse simdiki kitabim Oyuncu Anne :) malum kiz artik yasina girdi oyun istiyor benden biricigim...
Şermin Yaşar ' ı ben de Instagram'dan takip ediyorum. Paylaşımlarını çok beğeniyorum. Kitaplarını ben de merak ediyorum.

Iyi aksamlar kizlar Operadaki Hayalet raftaki yerini aldi cok da severek okumadim acikcasi beklenterimi karsilamadi. Neyse simdiki kitabim Oyuncu Anne :) malum kiz artik yasina girdi oyun istiyor benden biricigim...
Şermin Yaşar ' ı ben de Instagram'dan takip ediyorum. Paylaşımlarını çok beğeniyorum. Kitaplarını ben de merak ediyorum.

Merhabalar, bu başlığı görmem çok iyi oldu. :)

Carl G. Jung'un Rüyalar kitabını yeni bitirdim. Bugün kendime bol bol kitap aldım. Aldıklarım:

Walter Mischel - Marshmallow Testi: Otokontrolde Ustalaşmak
Robert J. Mckenzie - Çocuğunuza Sınır Koyma
Sigmund Freud - Rüyaların Yorumu
Virginia Woolf - Kendine Ait Bir Oda

Bugün Marshmallow Testi'ne başladım, haydi bakalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…