Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Astoria hosgeldiniz, kalici olmanizi dilerim. Jung direk okumadim ama merak ediyorum ben de. Ilk Jung kitabim ne olsun sizce?
Virginia Woolf ile aram hic iyi degildir. Uslubunu sevemedim o yuzden Kendine Ait Bir Oda ve Dalgalar ile sınırlı kaldım.
Bildirim yapayim gelmisken h.sonlari pek okumuyorum. Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin 201.

Selam hanımlar. Sürü syf 300.
Az kaldı 600syf dediğin nedir ki!

Babama konulan teşhis yanlışmış.
Bir profa gösterdik prof münasip bi tarafıyla güldü böyle teşhis mi konulurmuş diye!
Gerizekalı yüzünden günlerce ağladım
Ama şikayette ettim.
Şu an alzheimer yokmuş ama parkinson için bir ilaç verdi ilacın iyi gelip gelmemesine göre karar verecekmiş.
Tabii benim keyif yerine gelince şeytan dürtüklemeye başladı "kitap al!
Kitap ağlll!!
Ağğğllllll kittttaaağğğp!!!!!" Şeklinde üfleyip duruyor kulağıma.

Astoria hosgeldiniz, kalici olmanizi dilerim. Jung direk okumadim ama merak ediyorum ben de. Ilk Jung kitabim ne olsun sizce?

Merhaba :) Ben Jung'un henüz sadece üç kitabını okuyabildim: Kırmızı Kitap (Liber Novus diye de geçiyor), Kişiliğin Gelişimi ve Rüyalar. Kırmızı Kitap Jung'un en çok merak edilen eseri oldu, ailesi uzun süre bu eserin yayınlanmasına izin vermedi hatta banka kasasında tuttular. En sonunda yayınlandı ve baya ses getirdi. Jung'un "analitik psikoloji" kuramını nasıl geliştirdiği, kişilikle ilgili kendi kaleminden yazdığı notları yer almakta. İlk okuduğum ve hayranlık duyduğum kitabı bu oldu benim. Psikoloji temeliniz yoksa biraz anlaması zor olabilir ama anlamadığınız yerleri hemen Google'da aratırsınız.

Rüyalar kitabı ağır gelebilir biraz, Kırmızı Kitap biraz pahalı ve kalın bir kitap. Daha uygun fiyatlı ve daha kısa bir kitabıyla başlamak isterseniz Kişiliğin Gelişimi de uygundur. :)

Çok sevindim, bunu hemen kutlayın bence!

Konularınızı biliyorum, gözünüz aydın çok sevindim. :)

Astoria tesekkur ederim bilgiler icin.
T trustno_1 canim gecmis olsun. Madem kitapla kutlayacaksin ben olsam kutlamalari 40 gun yapardim
Bu arada az evvel idefixden alisveris yaptim 15 tl indirim kodu verdi ama oyle bir kampanya yazmiyo sayfada anlamadim. Kisa gunun kari. Sartlarini bilmiyorum ama haberin olsun senin de.

O kampanyayı biliyorum. 75 tl ye mi ne 15 tl kupon veriyor. 1ay içinde tekrar alışveriş yaparsan o kuponu kullanabiliyorsun.

Beni de araniza alir misiniz

İyi haftasonları güzel kadınlar
Yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş
Dün middlesex bitti, daha önce de beğendiğimi belirtmiştim, bitti ve fikrim değişmedi
Oldukça dolu dolu bir kitap, beni çok tatmin etti

Pazartesi benim için çok önemli bir gün, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğim olayın en son aşaması
Dualarınıza, güZel enerjilerinize talibim

Yeni kitabım kuşlar yasına gider olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…