- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.461
Astoria hosgeldiniz, kalici olmanizi dilerim. Jung direk okumadim ama merak ediyorum ben de. Ilk Jung kitabim ne olsun sizce?
Selam hanımlar. Sürü syf 300.
Az kaldı 600syf dediğin nedir ki!
Babama konulan teşhis yanlışmış.
Bir profa gösterdik prof münasip bi tarafıyla güldü böyle teşhis mi konulurmuş diye!
Gerizekalı yüzünden günlerce ağladım
Ama şikayette ettim.
Şu an alzheimer yokmuş ama parkinson için bir ilaç verdi ilacın iyi gelip gelmemesine göre karar verecekmiş.
Tabii benim keyif yerine gelince şeytan dürtüklemeye başladı "kitap al!
Kitap ağlll!!
Ağğğllllll kittttaaağğğp!!!!!" Şeklinde üfleyip duruyor kulağıma.
Kendi çapımda kutlamam kitap almak olacak.Çok sevindim, bunu hemen kutlayın bence!
Selam hanımlar. Sürü syf 300.
Az kaldı 600syf dediğin nedir ki!
Babama konulan teşhis yanlışmış.
Bir profa gösterdik prof münasip bi tarafıyla güldü böyle teşhis mi konulurmuş diye!
Gerizekalı yüzünden günlerce ağladım
Ama şikayette ettim.
Şu an alzheimer yokmuş ama parkinson için bir ilaç verdi ilacın iyi gelip gelmemesine göre karar verecekmiş.
Tabii benim keyif yerine gelince şeytan dürtüklemeye başladı "kitap al!
Kitap ağlll!!
Ağğğllllll kittttaaağğğp!!!!!" Şeklinde üfleyip duruyor kulağıma.
Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle şeyler.Konularınızı biliyorum, gözünüz aydın çok sevindim. :)
O kampanyayı biliyorum. 75 tl ye mi ne 15 tl kupon veriyor. 1ay içinde tekrar alışveriş yaparsan o kuponu kullanabiliyorsun.Astoria tesekkur ederim bilgiler icin.
T trustno_1 canim gecmis olsun. Madem kitapla kutlayacaksin ben olsam kutlamalari 40 gun yapardim
Bu arada az evvel idefixden alisveris yaptim 15 tl indirim kodu verdi ama oyle bir kampanya yazmiyo sayfada anlamadim. Kisa gunun kari. Sartlarini bilmiyorum ama haberin olsun senin de.
Beni de araniza alir misinizKİTAP DOSTLARI İÇİN BİR BULUŞMA NOKTASI.....
Kitaplar… Bizi bu dünyadan alıp başka yerlere sürüklerler; bazen fantastik bir dünyaya, bazen bir ütopyaya, bazen geleceğe, bazen ise geçmişe...
Kitap tavsiyeleri, yorumları bulabileceğiniz gibi siz de kitap tavsiye edip; yorumlarınızla sayfaya renk katabilirsiniz... Listeye girip bir baykuş da siz olabilirsiniz :) Bunun için yapmanız gereken;
1- Sayfaya düzenli uğrayıp, X kitabı okuyorum, X sayfadayım gibi bildirim yapmanız gerekiyor.. Dilerseniz kitabı bitirince kitap hakkında ki görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.
2-Baykuş olabilmek için, en az 2 ay "Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim" topiğine düzenli bildirim yapmanız ve "Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥" topiğine düzenli uğramanız, mazeretiniz var ise belirtmeniz gerekmekte.
3-Her ay ilk üçe girenler ilk sayfada yayınlanacaktır.
4- Yılbaşında yıllık hedefler belirlenip, sene sonuna doğru bu hedefleri ne kadar gerçekleştirdiğimizin analizi yapılacaktır.
5-Polemiğe girmemek şartı ile, her türlü kitabı okumak serbestir..
Keyifli okumalar. Kitapla kalın ♥
Eki Görüntüle 2031023
Kitap okuyabilen herkese yer var burada.Beni de araniza alir misiniz
Cok tesekkur ederim . okudugum kitap og mandini dünyada ki en büyük satici pazartesi ADEN e baslamak hedefimKitap okuyabilen herkese yer var burada.
Sizi cok iyi anliyorum. Allahim saglikli yasam versin. Bol kitapli huzurlu saglikli gunleriniz olsun. Kafaniz rahat nice okumali gunler diliyorumÇok teşekkür ederim. Çok sağolun. Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?