- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.381
challenge acceptedGünümde al bana
yani kankisinBi kitap kulübünde uzaktan erişimle 2 saat konsutuk :)
TEOG ablasıyım çok zorAy sen teog annesi miydin? Geçmiş olsun
Ekle canım Nazlı Eray ın tarzı biraz değişik kendine has ama güzel bence özellike bu kitabı benim için Aşık papağan barıyla yarışıyor ve sanki bir tık geçiyor gibiListeme ekliyorum. Aşık Papağan Barı ni okumuştum çok farklı bir kitaptı. Değişik eserlerini de okumak güzel olur diye düşünüyorum.
Sağol tatlımHadi gözünüz aydın son virajı da dönmüşsünüz oğluşla. Darısı bizim başımıza.
Ne eğlenceli kitaptır o
Çok geçmiş olsun canım
Bir sevdiğim kitap daha. Keyifli okumakar dilerim
Güzel dileklerin tesekkür ederimYaa bayılıyorum kalabalık ailelere. Ben tek çocuğum. Kimim fazla çocuğu olsa ayran budalası gibi bakıyorum
Ve sen, müthiş bir annesin. Çok çalışkansın. Dilerim yavruların da senin gibi olsun, çalışkan ve güçlü olsun
18'inde de bizim ki başlıyor. Ben lisede çalışıyorum ama ortaokula da gitmiştim. Görsen o kadar sevimli o kadar minikler ki... Dersler çok eğlenceli geçiyordu. Dualarına da kocaman bir amin
Ben yurtdisindayim canim. Teog bizden uzak olsunAy sen teog annesi miydin? Geçmiş olsun
Evet canim zor,bir de yirtdisinda olunca daha da zorlasiyor.4 çocuk zor ama güzel olmalı.
Evet canim Almanya`dayim. Burada böyle sinavlar yok.Ilkokul 6 sene sürüyor. 5.sinifin 2.dönem ve 6.sinifin 1.dönem not ortalamalari aliniyor ve cikan bu nota göre ya Gymnasium denen süper liselere ,ya da Sekundarschule denen normal liselere yerlesiyor cocuklar.yani kankisin
Almanyadaydi galibahayatin_anlami orda oyle sinavlar var mi acep?
Hey bu arada Millenium serisi %50 indirime girmis idefixde. Pusuya yatmis bekliyordum. Simdi avımı paramla satin alma zamani.
Iste boyle günlere filan girememisken pusuya yatip bekliyorum falan.
Güzel dileklerin tesekkür ederim
Mesleginde basarilar dilerim, Cok güzel bir meslek secmissin,cünkü sen de civil civil bir insansin.
Ben lisedeyken senin gibi neseli ,hos bir Ingilizce ögretmenimiz vardi,bana Ingilizceyi o sevdirmisti.
Eminim sen de kendi ögrencilerine vesile olmussundur.
InsaAllah kendi yuvani kurdugun zaman bir sürü cocuk yapar, kalabalik aile özlemini giderirsin
İlk lisenin adını okuyabildim ama diğerini doğrudan jdlsjslclad olarak okudumEvet canim Almanya`dayim. Burada böyle sinavlar yok.Ilkokul 6 sene sürüyor. 5.sinifin 2.dönem ve 6.sinifin 1.dönem not ortalamalari aliniyor ve cikan bu nota göre ya Gymnasium denen süper liselere ,ya da Sekundarschule denen normal liselere yerlesiyor cocuklar.
İlk lisenin adını okuyabildim ama diğerini doğrudan jdlsjslclad olarak okudumikinciyle alakalı bir şey olabilir mi? ne zor şu Alamanca
Sekunder, ingilizce de olan ve dilimize de geçen sekonder kelimesi aslında ikinci demek, schule de okul demek.
Yani öyle biliyorum
Tercih senin tabii ki.Valla elimden geldiğince hem ablaları hem öğretmenleri olmaya çalışıyorum hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Yaşamam da inşallah
Çocuk düşünmüyorum ama nasip tabii
Çok doğruSekunder, ingilizce de olan ve dilimize de geçen sekonder kelimesi aslında ikinci demek, schule de okul demek.
Yani öyle biliyorum
Hayaller hayatlar olmuş tamTercih senin tabii ki.
Ben de sadece 2 çocuk düşünüyordum
Biraz daha gayret edersen Almanca' yı çözeceksinEvet, second a benzediği için ikinciyle alakalı mı demiştim. YaklaşmışımTeşekkür ederim
B
Biraz daha gayret edersen Almanca' yı çözeceksin
Aslında bazı kelimeler benziyor
kommen - come
fisch- fish
Schokolade- chocolate
Wasser - water
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?