Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bi kitap kulübünde uzaktan erişimle 2 saat konsutuk :)
yani kankisin
Almanyadaydi galiba hayatin_anlami orda oyle sinavlar var mi acep?
Hey bu arada Millenium serisi %50 indirime girmis idefixde. Pusuya yatmis bekliyordum. Simdi avımı paramla satin alma zamani.
Iste boyle günlere filan girememisken pusuya yatip bekliyorum falan.

Listeme ekliyorum. Aşık Papağan Barı ni okumuştum çok farklı bir kitaptı. Değişik eserlerini de okumak güzel olur diye düşünüyorum.
Ekle canım Nazlı Eray ın tarzı biraz değişik kendine has ama güzel bence özellike bu kitabı benim için Aşık papağan barıyla yarışıyor ve sanki bir tık geçiyor gibi

Güzel dileklerin tesekkür ederim
Mesleginde basarilar dilerim, Cok güzel bir meslek secmissin,cünkü sen de civil civil bir insansin.
Ben lisedeyken senin gibi neseli ,hos bir Ingilizce ögretmenimiz vardi,bana Ingilizceyi o sevdirmisti.
Eminim sen de kendi ögrencilerine vesile olmussundur.
InsaAllah kendi yuvani kurdugun zaman bir sürü cocuk yapar, kalabalik aile özlemini giderirsin

4 çocuk zor ama güzel olmalı.
Evet canim zor,bir de yirtdisinda olunca daha da zorlasiyor.
Cocuklara kendi kültürlerinden kopmadan,yabanci bir kültürle yasamayi ögretmeye calisiyoruz ama ne derece basarili oluyoruz Allah bilir.
Senin 3.bebis geliyor galiba. Allah kolaylik versin,yar ve yardimcin olsun insaAllah

Evet canim Almanya`dayim. Burada böyle sinavlar yok.Ilkokul 6 sene sürüyor. 5.sinifin 2.dönem ve 6.sinifin 1.dönem not ortalamalari aliniyor ve cikan bu nota göre ya Gymnasium denen süper liselere ,ya da Sekundarschule denen normal liselere yerlesiyor cocuklar.

Valla elimden geldiğince hem ablaları hem öğretmenleri olmaya çalışıyorum hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Yaşamam da inşallah

Çocuk düşünmüyorum ama nasip tabii

İlk lisenin adını okuyabildim ama diğerini doğrudan jdlsjslclad olarak okudum ikinciyle alakalı bir şey olabilir mi? ne zor şu Alamanca

İlk lisenin adını okuyabildim ama diğerini doğrudan jdlsjslclad olarak okudum ikinciyle alakalı bir şey olabilir mi? ne zor şu Alamanca

Sekunder, ingilizce de olan ve dilimize de geçen sekonder kelimesi aslında ikinci demek, schule de okul demek.
Yani öyle biliyorum

Valla elimden geldiğince hem ablaları hem öğretmenleri olmaya çalışıyorum hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Yaşamam da inşallah

Çocuk düşünmüyorum ama nasip tabii
Tercih senin tabii ki.
Ben de sadece 2 çocuk düşünüyordum

B
Evet, second a benzediği için ikinciyle alakalı mı demiştim. Yaklaşmışım Teşekkür ederim
Biraz daha gayret edersen Almanca' yı çözeceksin
Aslında bazı kelimeler benziyor
kommen - come
fisch- fish
Schokolade- chocolate
Wasser - water

B

Biraz daha gayret edersen Almanca' yı çözeceksin
Aslında bazı kelimeler benziyor
kommen - come
fisch- fish
Schokolade- chocolate
Wasser - water

Çikolatanın Almanca telaffuzu ben. Aslında bizim anne tarafından çoğu kuzen Almanyada. Yazdan yaza bayağı öğrenmiştim ama pratik yapmayınca unuttum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…