Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşgeldin Virginia Woolf'un kalemini çok severim. Bak sen söyleyince canım çekti gidip okuyayım

Umarım kalıcı bir baykuş olursun

Hoşgeldin Virginia Woolf'un kalemini çok severim. Bak sen söyleyince canım çekti gidip okuyayım

Umarım kalıcı bir baykuş olursun

Hoşbuldum. :) Mrs. Dalloway'i okudum en son, sıra Kendine Ait Bir Oda'ya da gelecek. Virginia Woolf beni hep üzer, burukluk yaratır içimde ismini duyunca, intiharı bile kendisi kadar narindi. Siz de okuyun analım beraber. :) Olacağımı umuyorum, teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz!

Jung'a çok meraklıyım, psikoloji okumadım ama üniversitedeki derslerden bir merak sarmıştım, bol okumalar

Hoşgeldiniz!

Jung'a çok meraklıyım, psikoloji okumadım ama üniversitedeki derslerden bir merak sarmıştım, bol okumalar

Hoşbuldum, teşekkür ederim. :) Jung benim en sevdiğim psikanalist, kitaplarını okudukça kendisine hayran kalıyorum. Freud'un öğrencisi olduğu için Freud'u da okuyarak çalışmalarını kendim kafamda karşılaştırmak istiyorum ama bir Jungiyen olup çıkacak gibiyim, ehehe.

Şermin Yaşar ' ı ben de Instagram'dan takip ediyorum. Paylaşımlarını çok beğeniyorum. Kitaplarını ben de merak ediyorum.
Yazarin ilk Baslarim Simdi Annelige kitabini okumustum hamileyken :) eğitsel bir kitap degil ama sanki karşımda beni anlayan birisiyle dertlesiyor gibi hissettirmisti bana uslubu rahatlatici :) bu kitabini da aldim bir de oyun takvimi var onu da aldim az karıştırdım cok begendim . cocugumla ne oynasam diye dusunuyorsaniz cok basit ama yaratici fikirler mevcut tavsiye ederim herkese

Cocugunuza Sınır Koyma cok hosuma giden bir kitap olmuştu bence guzel bir tercih olmus aslinda her sayfada ayni mesaji veriyor . Cocuk egitimi uzerine Adem Güneş i de tasviye ederim.

Aylardan Aşk bitti. Keyifle ve merakla okuduğum bir kitap oldu. Sanırım aynı yazardan başka kitaplar da var elimde emin değilim. Devam edebilirim
Okuduğun kitapları az buçuk biliyordum ama nerden biliyorum diye düşünüyordum. benim yakın bir arkadaşım var aynı tür okuyorsunuz. onunla kitap alışverişine falan gideriz ya da kitaplarını paylaşır. çok benzetiyorum sizi okuma hızınız da aynı dedim bi ara aynı kişi mi acaba

Ben aslında oyum ama çaktırmıyorum

Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bu arada bebiş de iyidir umarım
Artık baya ağırlaştı kolaylıklar sana

Evet çok az kalmış. Ben çok heyecanlanırım böyle işlerde o ne hissediyor acaba

P PembePaltolu sen nasılsın güzel anne? Bebişten haber var mı?

Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bu arada bebiş de iyidir umarım
Artık baya ağırlaştı kolaylıklar sana

çok şükür biraz toparlandım :) son ayımıza girdik artık maşallah gayet iyi kendisi. çok şükür kilo almadım dikkat ettim hamileliğim boyunca ama dediğin gibi son aya girince artık çorap giymek bile büyük sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…