- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.441
Merhabalar, bu başlığı görmem çok iyi oldu. :)
Carl G. Jung'un Rüyalar kitabını yeni bitirdim. Bugün kendime bol bol kitap aldım. Aldıklarım:
Walter Mischel - Marshmallow Testi: Otokontrolde Ustalaşmak
Robert J. Mckenzie - Çocuğunuza Sınır Koyma
Sigmund Freud - Rüyaların Yorumu
Virginia Woolf - Kendine Ait Bir Oda
Bugün Marshmallow Testi'ne başladım, haydi bakalım. :)
HoşgeldinVirginia Woolf'un kalemini çok severim. Bak sen söyleyince canım çekti gidip okuyayım
Umarım kalıcı bir baykuş olursun
Merhabalar, bu başlığı görmem çok iyi oldu. :)
Carl G. Jung'un Rüyalar kitabını yeni bitirdim. Bugün kendime bol bol kitap aldım. Aldıklarım:
Hoşgeldiniz!
Jung'a çok meraklıyım, psikoloji okumadım ama üniversitedeki derslerden bir merak sarmıştım, bol okumalar
Yazarin ilk Baslarim Simdi Annelige kitabini okumustum hamileyken :) eğitsel bir kitap degil ama sanki karşımda beni anlayan birisiyle dertlesiyor gibi hissettirmisti bana uslubu rahatlatici :) bu kitabini da aldim bir de oyun takvimi var onu da aldim az karıştırdım cok begendim . cocugumla ne oynasam diye dusunuyorsaniz cok basit ama yaratici fikirler mevcut tavsiye ederim herkeseŞermin Yaşar ' ı ben de Instagram'dan takip ediyorum. Paylaşımlarını çok beğeniyorum. Kitaplarını ben de merak ediyorum.
Cocugunuza Sınır Koyma cok hosuma giden bir kitap olmuştu bence guzel bir tercih olmus aslinda her sayfada ayni mesaji veriyor . Cocuk egitimi uzerine Adem Güneş i de tasviye ederim.Merhabalar, bu başlığı görmem çok iyi oldu. :)
Okuduğun kitapları az buçuk biliyordum ama nerden biliyorum diye düşünüyordum. benim yakın bir arkadaşım var aynı tür okuyorsunuz. onunla kitap alışverişine falan gideriz ya da kitaplarını paylaşır. çok benzetiyorum sizi okuma hızınız da aynı dedim bi ara aynı kişi mi acabaAylardan Aşk bitti. Keyifle ve merakla okuduğum bir kitap oldu. Sanırım aynı yazardan başka kitaplar da var elimde emin değilim. Devam edebilirim
Okuduğun kitapları az buçuk biliyordum ama nerden biliyorum diye düşünüyordum. benim yakın bir arkadaşım var aynı tür okuyorsunuz. onunla kitap alışverişine falan gideriz ya da kitaplarını paylaşır. çok benzetiyorum sizi okuma hızınız da aynı dedim bi ara aynı kişi mi acaba
Şüphelenmedim değil haniBen aslında oyum ama çaktırmıyorum
İfşa oldum. Aramızdakileri buraya yansıtmayaydın iyiydiŞüphelenmedim değil haniçıktı bütün gerçekler ortaya
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Bildirim yapıp kaçıyorum. hepinize bol okumalı günler
Efendimiz Syf.319
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bu arada bebiş de iyidir umarım
Artık baya ağırlaştı kolaylıklar sana
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bu arada bebiş de iyidir umarım
Artık baya ağırlaştı kolaylıklar sana
ya ama valla tarzınız bile aynı ona da sorsan senin verdiğin tarzda cevap verirdi. oynamayın benimleİfşa oldum. Aramızdakileri buraya yansıtmayaydın iyiydi
ya ama valla tarzınız bile aynı ona da sorsan senin verdiğin tarzda cevap verirdi. oynamayın benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?