Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok sevindim. Daha iyi olsun inşallah baban. Kutlama için kitap iyidir

Hosgeldiniz yeni gelenler:))
Daimi olmanız dileğiyle. Birazcık tanitir misiniz kendinizi?

Hosbuldum. Hersey gonlunuzce olsun pazartesi

Hosgeldiniz yeni gelenler:))
Daimi olmanız dileğiyle. Birazcık tanitir misiniz kendinizi?
Hosbuldum. Bir cocukannnesi calisan ve 32 sinde biriyim. Kitap genelllikle cokokurdum ancak cocukla birlikte ya okudugum cesitler degisti ya da ben Az okur oldum. Bu da beni mutsuz etmekte. Yenidenküllerimden dogmak istiyorum ki eski paylasim yerinde kaydim ve aktifligim vardir. Ama cocuksonrasi 1 gun derken 1 gun daha gec bildiri verdim diye agza alinmayacak hakaretlere ugradigimdan kk ya da bu tarz kitap paylasiminada katilmaz oldum. Ha katilmadimda ne yaptim vi kitap da da haa ktifolup kendi grubumla cesitli paylasimlar yaptim.genellliklesoz verince tutarim. Disiplinli biriyimdir.

Uygun oldukça ugrarsiniz . Sadece uzun süre girmeyecekseniz söylemeniz yeterli . Keyifli okumalar:)

O zaman tekrar hoş geldin
Bİzde her gün bildirim yapacaksın zorunluğu yok sadece arayı çok açma yeterli
Bir de uzun süre uğraşamayacaksan bildirirsen seni izinli sayıyoruz
Vikitap biz de çok seviyoruz

O zaman tekrar hoş geldin
Bİzde her gün bildirim yapacaksın zorunluğu yok sadece arayı çok açma yeterli
Bir de uzun süre uğraşamayacaksan bildirirsen seni izinli sayıyoruz
Vikitap biz de çok seviyoruz
aslinda hergunde bildirilirama insanoglu 5 gun icinde ilk gun bildirmeyince ve zaten sagliksorunlariyla cebellesipde okuyamayinca bildirecek bir kitap sayfa olmayinca susmustum. Amannn neyse. Bacim. Vikitap iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…