- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.481
Selam hanımlar. Sürü syf 300.
Az kaldı 600syf dediğin nedir ki!
Babama konulan teşhis yanlışmış.
Bir profa gösterdik prof münasip bi tarafıyla güldü böyle teşhis mi konulurmuş diye!
Gerizekalı yüzünden günlerce ağladım
Ama şikayette ettim.
Şu an alzheimer yokmuş ama parkinson için bir ilaç verdi ilacın iyi gelip gelmemesine göre karar verecekmiş.
Tabii benim keyif yerine gelince şeytan dürtüklemeye başladı "kitap al!
Kitap ağlll!!
Ağğğllllll kittttaaağğğp!!!!!" Şeklinde üfleyip duruyor kulağıma.
Hoşgeldin, umarım kalıcı olursunBeni de araniza alir misiniz
Bakalim minnak ne zaman gelecekİyi akşamlar kızlar
Sürekli doğumu bekleme halinde olduğumdan mıdır nedir hiç kitap okuyasım yok. Şimdi elime alacağım daha. Okuyabilecek miyim meçhul
İnatçı minnak anası rahatsız etmeye başladı valla.Bakalim minnak ne zaman gelecek
Belki ikimizin de büyük günü pazartesidir
Bitti mi benim adresi biliyosun birakirsin nevaleSelamlar
Anaevinde kış hazırlıklarım nihayetlendi bugün, çok şükür
Bozkırkurdu sayfa 160 uyuyakalmazsam bitirmeyi planlıyorum
Hosbuldum. Hersey gonlunuzce olsun pazartesiİyi haftasonları güzel kadınlar
Yeni gelenler hoş gelmiş sefalar getirmiş
Dün middlesex bitti, daha önce de beğendiğimi belirtmiştim, bitti ve fikrim değişmedi
Oldukça dolu dolu bir kitap, beni çok tatmin etti
Pazartesi benim için çok önemli bir gün, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğim olayın en son aşaması
Dualarınıza, güZel enerjilerinize talibim
Yeni kitabım kuşlar yasına gider olacak
hosbuldumHoşgeldin, umarım kalıcı olursun
Ne güzel olur yaa çifte kutlamaBelki ikimizin de büyük günü pazartesidir
Çok teşekkür ederimHosbuldum. Hersey gonlunuzce olsun pazartesi
Sorma ben de chromedan giriyorun sayfayı yenilemedikçe gelmiyor bildirimhosbuldum
Umuyorum ama kac yildir halaa kk guzellestirememis kulubu. Bildiri falan gelmiyor mobile...
Hosbuldum. Bir cocukannnesi calisan ve 32 sinde biriyim. Kitap genelllikle cokokurdum ancak cocukla birlikte ya okudugum cesitler degisti ya da ben Az okur oldum. Bu da beni mutsuz etmekte. Yenidenküllerimden dogmak istiyorum ki eski paylasim yerinde kaydim ve aktifligim vardir. Ama cocuksonrasi 1 gun derken 1 gun daha gec bildiri verdim diye agza alinmayacak hakaretlere ugradigimdan kk ya da bu tarz kitap paylasiminada katilmaz oldum. Ha katilmadimda ne yaptim vi kitap da da haa ktifolup kendi grubumla cesitli paylasimlar yaptim.genellliklesoz verince tutarim. Disiplinli biriyimdir.Hosgeldiniz yeni gelenler:))
Daimi olmanız dileğiyle. Birazcık tanitir misiniz kendinizi?
Uygun oldukça ugrarsiniz . Sadece uzun süre girmeyecekseniz söylemeniz yeterli . Keyifli okumalar:)Hosbuldum. Bir cocukannnesi calisan ve 32 sinde biriyim. Kitap genelllikle cokokurdum ancak cocukla birlikte ya okudugum cesitler degisti ya da ben Az okur oldum. Bu da beni mutsuz etmekte. Yenidenküllerimden dogmak istiyorum ki eski paylasim yerinde kaydim ve aktifligim vardir. Ama cocuksonrasi 1 gun derken 1 gun daha gec bildiri verdim diye agza alinmayacak hakaretlere ugradigimdan kk ya da bu tarz kitap paylasiminada katilmaz oldum. Ha katilmadimda ne yaptim vi kitap da da haa ktifolup kendi grubumla cesitli paylasimlar yaptim.genellliklesoz verince tutarim. Disiplinli biriyimdir.
O zaman tekrar hoş geldinHosbuldum. Bir cocukannnesi calisan ve 32 sinde biriyim. Kitap genelllikle cokokurdum ancak cocukla birlikte ya okudugum cesitler degisti ya da ben Az okur oldum. Bu da beni mutsuz etmekte. Yenidenküllerimden dogmak istiyorum ki eski paylasim yerinde kaydim ve aktifligim vardir. Ama cocuksonrasi 1 gun derken 1 gun daha gec bildiri verdim diye agza alinmayacak hakaretlere ugradigimdan kk ya da bu tarz kitap paylasiminada katilmaz oldum. Ha katilmadimda ne yaptim vi kitap da da haa ktifolup kendi grubumla cesitli paylasimlar yaptim.genellliklesoz verince tutarim. Disiplinli biriyimdir.
Uygun oldukça ugrarsiniz . Sadece uzun süre girmeyecekseniz söylemeniz yeterli . Keyifli okumalar:)
aslinda hergunde bildirilirama insanoglu 5 gun icinde ilk gun bildirmeyince ve zaten sagliksorunlariyla cebellesipde okuyamayinca bildirecek bir kitap sayfa olmayinca susmustum. Amannn neyse. Bacim. Vikitap iyidirO zaman tekrar hoş geldin
Bİzde her gün bildirim yapacaksın zorunluğu yok sadece arayı çok açma yeterli
Bir de uzun süre uğraşamayacaksan bildirirsen seni izinli sayıyoruz
Vikitap biz de çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?