- 20 Haziran 2017
- 132
- 448
- 33
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.561
Cook tesekkurler simdiden :) Cocukken ( ortaokul donemi ) okuyup unutamadiginiz bir kitap ismi de olabilir:)Şimdilik aklıma bir şey gelmedi ama gelirse mutlaka yazarım sana. Eğer İngilizce istersen verebilirim ama
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsunEsimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
hakkinin yenmedigi ve sonucun hayirli olacagi bir mulakat diliyorum.
Esimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
Trasnfer oldum canım
Başınız sağolsun canımEsimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
Esimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
Başınız sağolsun canım
Dualarımız seninle başganım_asmunikal_ nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
Şimdi sadece beklemek kaldı geriye
Rabbim emeklerimin karşılığını versin inşallah
_asmunikal_ nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
_asmunikal_ nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
Embriyo transferi evet, 23 Eylül'de test günümBilmediğimden soruyorum kusura bakma. Transfer dediğimiz döllenmiş yumurtanın rahime yerleştirilmesi değil mi?
Yani normal gebelik gibi 10-15 gün sonra gebelik testi pozitifleşecek tuttuysa?
Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun bebeğinize,
Cok tesekkurler:) ucurtma avcisi ni ekledim ozelliklegibi gibi küçükprens, momo , uçurtma avcısı aklıma geldi.
Tabiki listenin son halini paylasirim tamamlar tamamlamaz :)Cicoretti başınız sağolsun canım.
gibi gibi oluşturduğun listeyi bana da verirsen memnun olurum.Oğlum 7. sınıfa gidiyor ona kitap seçerken zorlanıyorum benim için de fikir olur. Macera fantastik kitaplar okumayı seviyor. Şu an Pery Jackson olimposlular serisini okuyor. Charlinin Çikolata Fabrikası, Dedemin Bakkalı kitaplarını sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?