- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.541
Nasıl geçti mülakatın.Dün bildirim yapamadım kızlarcım bugün bir mülakata girmem gerektiği için affedin :)
Marshmallow Testi, sf. 42 (biraz yavaş gidiyorum hızlanıcam ama)
Nasıl geçti mülakatın.
İnşallah güzel haber alırız.
İnşallah sonuç güzel olur.Ya iyi geçti gibi ama biliyorsunuz bazen torpil bazen de iyi gibi görünüp bırakabiliyorlar. Umarım iyi olur, ilk size haber vereceğim hatta :) Cuma günü belli olacak.
Hoşgeldiniz.Dün bildirim yapamadım kızlarcım bugün bir mülakata girmem gerektiği için affedin :)
Hoşgeldiniz.
Kalıcı olmanı dileğiyle.
Mülakatınız için başarılar. Umarım gönlünüzce olur
:) cnm benim çok geç gördüm mesajını gelirsen mutalaka görüşmek isterim ama bayramda evde değildim malesef umarım tekrar yolun düşer :)
hakkinin yenmedigi ve sonucun hayirli olacagi bir mulakat diliyorum.Dün bildirim yapamadım kızlarcım bugün bir mülakata girmem gerektiği için affedin :)
Esimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
hakkinin yenmedigi ve sonucun hayirli olacagi bir mulakat diliyorum.
Esimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
Mekanı cennet olsun canım Allah sabır versin.Esimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
hakkinin yenmedigi ve sonucun hayirli olacagi bir mulakat diliyorum.[/QUOT
Basiniz sag olsun . Mekani cennet olsun
Benim ogrencilere de donem icin kitap okuma listesi yapayım diyorum kizlar ortaokul ogrencileri icin kitap tavsiyeniz olursa mutlaka dikkate alirim . Okumaya yanlis kitapla baslayinca tekrar kitabi sevdirmek cok zor oluyor cocuklara en iyisi secenekleri benim sunmam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?