- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.701
Ben onu, Tutunamayanlar' i bir de Savas ve Baris' i kışın okuyacagim.
Savaş ve barışı da ocakta okucaz o zaman sen de katılBen onu, Tutunamayanlar' i bir de Savas ve Baris' i kışın okuyacagim.
Eylul ayiyla birlikte topigimiz şenlendi:)
Herkes hoş geldi.
Korkuyu beklerken bitti . Çok sevdim ben. Maalesef kitap yorumlama özürlüyüm
Zaman makinesine başlıyorum
Zaman makinesi' ni yorumla bari ben merak ediyorum.
Inşallah canım:)Zaman makinesi' ni yorumla bari ben merak ediyorum.
hoşgeldinizMerhaba
Hep görüyorum topiği , ama kısmet bugüneymiş
Tekrardan kitaplarıma yapıştığıma göre , bana da iyi gelir bahanelerimi azaltırım diye düşündüm
Ya benSavaş ve barışı da ocakta okucaz o zaman sen de katıl
Sen
Amelia
Cesmi
Ben
Yavru kuşum sen katılcam demiş miydin çok özürYa ben
Hoş geldin canımın içiMerhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Ben eski baykuşlardan
Zor dönemlerden geçtim / geçiyorum. Çoğunuzla özelden görüşüyoruz biliyorsunuz. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmislerMüsait olduğum bir zaman bu ayki okuduklarımı yazıcam.
Bencede cok etkilenmistim kitapda filmde etkileyici. Ortaokula sol ayağım . momo. Sisin getirdikleri (galiba boyleydi son kitap) tavsiyeederimUçurtma Avcısı nı okumuş muydun?
Bana kalırsa ortaokul için uygun değil
20 küsür yaşında okudum günlerce aylarca etkisinden çıkamadım
Cengiz Aytmatov Cemile, Yüz Yüze ve Toprak Ana, Yaşar Kemal Beyaz pantalon aklıma ilk gelenler
Hayat maaalesef cok kisacok acı bir vefat. Başınız sağolsun. Hos bu cümleyide hic sevmem ya. Baş sağlıgiymis. Acana varmidir eskilerden Baska bir kelimeye benzerligimidir yoksa toplumu ben ben lige iten bencil ruhlarin cikardigi bir cumlemi. Biribana başın sağolsun dediginde ifrit olurum.alllah yasatmasin boyle acilar. Uff etkileniyorum ondanbacim.cok buyuk bir yıkımdayım 3 gundurİki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
Hoşgeldin canım, özledik seniMerhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Ben eski baykuşlardan
Zor dönemlerden geçtim / geçiyorum. Çoğunuzla özelden görüşüyoruz biliyorsunuz. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmislerMüsait olduğum bir zaman bu ayki okuduklarımı yazıcam.
Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ve olay bir ay önce olmuş. En son bebeği olduğunda telefonda konuştuk. Sen müsait olursan ararsın dedim. Bebeğin yeni doğdu, biraz toparlan , konuşuruz dedim. Geçen gün bir arayayım istedim, ulaşılamadı telefonuna. Meğer karatoprağa girmiş girmiş canım benim. Türkiye'den başka bir arkadaş haber verdi. Elim, ayağım titredi anlatınca. Dünya ve içindekiler, üzüldüğüm şeyler ne kadar boş geldi bir an.....Hayaller ve arzular ne kadar uzak , ölüm ne kadar yakın...
İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
öyle canim ne yazik kiAllah rahmet eylesin. Size de ailesine de sevdiklerine de sabır versin. Erken yaşta arkadaş kaybetmenin acısını çok küçük yaştayken öğrendim ben de. Gerçekten düşününce hayat çok anlamsız, üzüldüğümüz şeyler çok gereksiz ama unutarak yaşıyoruz işte. Ne yapacak ne söyleyecek bir şey var dua etmek dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?