Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Ben eski baykuşlardan

Zor dönemlerden geçtim / geçiyorum. Çoğunuzla özelden görüşüyoruz biliyorsunuz. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler Müsait olduğum bir zaman bu ayki okuduklarımı yazıcam.

Eylul ayiyla birlikte topigimiz şenlendi:)
Herkes hoş geldi.
Korkuyu beklerken bitti . Çok sevdim ben. Maalesef kitap yorumlama özürlüyüm

Zaman makinesine başlıyorum

Zaman makinesi' ni yorumla bari ben merak ediyorum.

Zaman Makinesi benim de okuma listemde. 1-2 ay içinde okumayı planlıyorum.

Korkuyu Beklerken
Sayfa 68
Sırayla okuyorum hikayeleri

Hoş geldin canımın içi

Bencede cok etkilenmistim kitapda filmde etkileyici. Ortaokula sol ayağım . momo. Sisin getirdikleri (galiba boyleydi son kitap) tavsiyeederim

İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
Hayat maaalesef cok kisacok acı bir vefat. Başınız sağolsun. Hos bu cümleyide hic sevmem ya. Baş sağlıgiymis. Acana varmidir eskilerden Baska bir kelimeye benzerligimidir yoksa toplumu ben ben lige iten bencil ruhlarin cikardigi bir cumlemi. Biribana başın sağolsun dediginde ifrit olurum.alllah yasatmasin boyle acilar. Uff etkileniyorum ondanbacim.cok buyuk bir yıkımdayım 3 gundur

Cicoretti ve T trustno_1 sizlerin de basiniz sagolsun .Allah mekanlarini cennet etsin.

nickelanjelo
N-A-R
_asmunikal_
_bloom_
_Cassandra_
yezdaasya
kirmizi oje
Astoria
minerva1988
@bibliophile
xyzt-5544
C Calcifer
Filozof__Prenses
_meLinDa_
loliss
ve diger baykus hanimlar Allah razi olsun, dualariniza amin diyorum. Rab`bim sizlere ve sevdiklerinize uzun ve saglikli ömürler versin.
Dün ve bugün birsey okuyamadim. Arkadasim hic aklimdan cikmadi. InsaAllah yarin biraz daha iyi olurum

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Ben bu topige katildiktan sonra kitap okumaya epey hiz verdim ve derken bir komsuma da bu topikten bahsettim.
O da bu vesileyle kitap okumaya basladi. Daha önce aksamlari sürekli cep telefonuyla Candy Crash oynuyormus.
InsaAllah topigimiz sizlere ve cevrenizdekilere daha cok okumaya vesile olur

Hoşgeldin canım, özledik seni

İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.

Allah rahmet eylesin. Size de ailesine de sevdiklerine de sabır versin. Erken yaşta arkadaş kaybetmenin acısını çok küçük yaştayken öğrendim ben de. Gerçekten düşününce hayat çok anlamsız, üzüldüğümüz şeyler çok gereksiz ama unutarak yaşıyoruz işte. Ne yapacak ne söyleyecek bir şey var dua etmek dışında

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

Kolera Günlerinde Aşk 280 lerdeyim sanırım. Bu ay sonu sunumum var. Sürekli ona hazırlandığım için işe gidip gelmek dışında okuyamıyorum. Şimdi biraz mola verip okumak istiyorum.İnşallah aklımı verebilirim.

Bir de @_meLinDa_ ben sana küstüm.Neden beni unuttun Savaş ve Barış ortak okumasında? Yoksa beni sevmiyor musun

öyle canim ne yazik ki
Allah sana da sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…