- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.721
Ah seni de mi unuttumYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Kolera Günlerinde Aşk 280 lerdeyim sanırım. Bu ay sonu sunumum var. Sürekli ona hazırlandığım için işe gidip gelmek dışında okuyamıyorum. Şimdi biraz mola verip okumak istiyorum.İnşallah aklımı verebilirim.
Bir de @_meLinDa_ ben sana küstüm.Neden beni unuttun Savaş ve Barış ortak okumasında? Yoksa beni sevmiyor musun
MerhabaMerhabaaraniza bende geldim kabul ederseniz su siralar cok tembelim, bazi gunler bir satir bile okumuyorum o derece vahim halim. Insaallah burada heveslenecegim tekrar. Simdi okumaya baslayacagim kitabin adi "posta kutusundaki mizika".. umarim severim
Kitap alman lazım once kitabım yok :) tabisi barisirim:)Yavru kuşum sen katılcam demiş miydin çok özür
Öpsem barışır mısın
Kıskanarak takip ettim:) çok güzel gezsin canım:))Ve yerleşik hayata geçtim. Yarından itibaren artık okurum diye hayal ediyorum.
Hoş geldin canım benimVe yerleşik hayata geçtim. Yarından itibaren artık okurum diye hayal ediyorum.
Ve yerleşik hayata geçtim. Yarından itibaren artık okurum diye hayal ediyorum.
Benim de yokKitap alman lazım once kitabım yok :) tabisi barisirim:)
Pambukprenses benim arkadaşım zehroşWhiteandblue sermin1982 PambukPrensess umut-16 mormelodi iki ay üst üste bazılarınız üç ay bildirim yapmadığı için bir sonraki listeden sileceğim kızlar bu seneye listeye malesef giremeyeceksiniz
Ay evet bak sen diyince hatırladım kız zaten gidiyorum diye haber vermişti:)Pambukprenses benim arkadaşım zehroş
O okuyamıyorum diyip ayrılmıştı zaten kuzum, listeden çıkarabilirsin
Merhabaaraniza bende geldim kabul ederseniz su siralar cok tembelim, bazi gunler bir satir bile okumuyorum o derece vahim halim. Insaallah burada heveslenecegim tekrar. Simdi okumaya baslayacagim kitabin adi "posta kutusundaki mizika".. umarim severim
Bu arada, Sevme Sanatı kitabını çok merak ediyorum, okuduysan yorumlarını duymak isterim
Sevdin mi kitabı güzel hatunYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Kolera Günlerinde Aşk 280 lerdeyim sanırım. Bu ay sonu sunumum var. Sürekli ona hazırlandığım için işe gidip gelmek dışında okuyamıyorum. Şimdi biraz mola verip okumak istiyorum.İnşallah aklımı verebilirim.
Bir de @_meLinDa_ ben sana küstüm.Neden beni unuttun Savaş ve Barış ortak okumasında? Yoksa beni sevmiyor musun
Hoşbuldum =)
Çok güzel şeyler var burada, hem okuyup hem yeni bir kitap listesi oluşturuyorum, batıracaksınız beni =))
isabel kirmizi oje K kuse kızlar bildirim yapmışsınız aramıza hoşgeldiniz birdahaki ay bu ayki bildirimlerinizle listeye gireceksiniz
Sürekli girip çikmalar olduğu için iki ay üst üste bildirim yapanları listeye alıyoruz :) bir dahaki ay listede adınızı görebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?