Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ah seni de mi unuttum
Senden de özür dilerim, seni de koskocaman öpsem barışır mısın
Ve tabiki de seni seviyorum

Merhaba
Hoş geldin aramıza

Tatildeyken dikkatim çok dağınık olduğu için bir genç kızın gizli defteri 6 yıl bitirdim:) ve ne yazık ki bitirdiğim tek kitap buydu:)
Tabiki benim yaşıma göre oldukça hafif bir kitap ama bu seriyi tamamlamak benim içimdeki küçük kız çocuğunu acayip mutlu edecek birşey:) sörf içimdeki çocuk için okuyorum:)

Eve geldikten sonra elimde bitmek üzere olan eczacının kizi kitabını bitirdim:) gayet akıcı çok ağır olmayan bir kitaptı okumak için özellikle tatil zamanını ve yoğun bir dönemi seçtim tavsiye ederim hiç sıkmiyor çerezlik diyebileceğimiz bir kitap:)

Yeni kitabım DonukPudra nin hediye Nermin yıldırım unutma dersleri kitabı:) çok büyük bir merakla okumaya başlayacağım:)

İyi akşamlar iki gündür pek okuyamadım. Okulda gürültülü geliyor ortam kitaba konsantre olamıyorum eve geldikten sonra da uyuyakalıyorum bir süredir
hayatin_anlami başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin geride kalan sevenlerine sabır, dayanma gücü versin. Ne söylense boş, kifayetsiz insan kendi başına gelmeden anlayamıyor bunu.

hoşgeldiniz posta kutusundaki mızıka kitaplığımda ama birkaç defa niyet etsem de elim hiç gitmedi. nasıl ilerliyor?

Sevdin mi kitabı güzel hatun
Savaş be Barış fikri sanırım benden çıktı
ama daha çok var, ocakta okuyalım diyoruz
katılım çok olsun inşallah
Tabi @cesmi_naz cığım bana alırsa okuyacağım

Hoşbulduk,teşekkür ederim..

Tamamdır.Bundan sonra bu başlığın sürekli üyelerinden olmayı ümit ediyorum.Motive oluyorum daha fazla okumak için..

Ben çok fazla uğrayıp sohbetlerinize çok katılamasamda bildirimler için uğruyorum.Malum sitedeki işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok fazla kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…