Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım benim biraz gülümsetebildiysem güzel yüzünü ben daha ne isterim
ama şimdi kitap yurdunun hediyesinin üstüne yatmayacağım onu biliyorsun sen, o bize kitapyurdunun hediyesi benimkini de sevdiysen daha ne olsun mutlu mutlu okuyalım

Neden yollamış peki? Hayır yani ne gerek varmış???
Notun da tatlı kıs demiş. Ondan olabilir mi
Artık nefretimsin

Bakınız ne kadar da haklı bir baykuş
Deme öyle gelmem düğününe sonra

Çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Dün bir kaç arkadaşa, ptt den mesaj geldi hangi şanslı kişi bana kargo gönderdi demiştim. Hiç beklemiyordum inan şok oldum. İkisi de senden bana güzel hediye

Tarık Tufan - Beni Onlara Verme (asla vermem )
Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi

selam arkadaşlar gelemiyorum bu aralar çok yoğun bir hafta geçirdim, hem işte yalnızım hem erenin okula ilk haftası çok okuyamıyorum çok gelemiyorum, gelsem yazamıyorum ...

korkuyu beklerken son öyküm kaldı, ama pek okuyabileceğimi sanmıyorum bakalım.

Dan Brown çok severim kayıp sembol hariç bütün kitaplarını okudum, Grange'ın bir tek taş meclisini okudum, okurken güzel gidiyordu aslında ama bitince çok sevemedim nedense sonrasında hiç diğer kitaplarını okuyasım gelmedi, ama burada bu kadar seveni varsa tekrar denemek lazım sanki

ay ya var ya çok yorucu ve sinirli geçen bir gündü ama sen böyle yazdın ya hepsi gitti şimdi

Beni beni sevdicekini bırakıp gidiyorsun ya, peki öyle olsun.
Ankara sokakları aşkımıza şahitti oysaki.

ay ya var ya çok yorucu ve sinirli geçen bir gündü ama sen böyle yazdın ya hepsi gitti şimdi
Benim içinde öyle.Müfettişler geldi çok yoğunduk. Kargoyla beraber çok rahatladım. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın, iyi ki varsınız

Merhaba, cok fazla yazma ımkanım olmadı buraya son donemde okudugum kıtapları yazmak ıstıyorum bende.
Ahmet Ümit-Elveda Güzel Vatanım harıkaydı tarıh seven arkadaşlara tavsıye edeblırım.
Tuna Serim - Piraye kalbımın kızıl saclı bacısı . nazımla pırayenın hayatını ve nazımın dıger aşklarını anlatıyor dılı cok guzeldı 1 gunde bıtırdım

Haftaya seni beyazlar içinde göreceğiz tatlı kis ay çok heycanlı ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…