- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.941
Ben de yeni geldim :) hoşgeldinizMerhabalar :)
Topiği yeni keşfettim, ben de aranıza katılabilir miyim yoksa katılmak için geç mi kaldım ? :)
Ne almış, ne yollamış değilHepimiz kocaman sevgi kelebekleriyiz kiİyi ki burada kesişti yollarımız.
Ne almış, ne yollamış, isimlerini söyle bari..
Ne almış, ne yollamış değilneler almış, neler yollamış olacaktı
O zaman sizde hoşgeldiniz :)Ben de yeni geldim :) hoşgeldiniz
Artık nefretimsinNe almış, ne yollamış değilneler almış, neler yollamış olacaktı
Bakınız ne kadar da haklı bir baykuşNeden yollamış peki? Hayır yani ne gerek varmış???
canım benim biraz gülümsetebildiysem güzel yüzünü ben daha ne isterimBen şokO şanslı kişi _Cassandra_ ymiş Ne diyeceğimi bilmiyorum. Hayatımda sizin gibi beni gülümseten insanlar olduğu için gerçekten çok şanslıyım.
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ederimTelefonum bozuk olduğu için fotoğraflayıp sizi daha fazla kıskandıramadığım için kusura bakmayın
O zaman sizde hoşgeldiniz :)
Şuan 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'nun 36 sayfasındayım.
Notun da tatlı kıs demiş. Ondan olabilir miNeden yollamış peki? Hayır yani ne gerek varmış???
Deme öyle gelmem düğününe sonraArtık nefretimsin
Bakınız ne kadar da haklı bir baykuş
Çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Dün bir kaç arkadaşa, ptt den mesaj geldi hangi şanslı kişi bana kargo gönderdi demiştim. Hiç beklemiyordum inan şok oldum. İkisi de senden bana güzel hediyecanım benim biraz gülümsetebildiysem güzel yüzünü ben daha ne isterim
ama şimdi kitap yurdunun hediyesinin üstüne yatmayacağım onu biliyorsun sen, o bize kitapyurdunun hediyesi benimkini de sevdiysen daha ne olsun mutlu mutlu okuyalım
Notun da tatlı kıs demiş. Ondan olabilir mi
ay ya var ya çok yorucu ve sinirli geçen bir gündü ama sen böyle yazdın ya hepsi gitti şimdiNotun da tatlı kıs demiş. Ondan olabilir mi
Deme öyle gelmem düğününe sonra
Çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Dün bir kaç arkadaşa, ptt den mesaj geldi hangi şanslı kişi bana kargo gönderdi demiştim. Hiç beklemiyordum inan şok oldum. İkisi de senden bana güzel hediye
Tarık Tufan - Beni Onlara Verme (asla vermem)
Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi
Bu arada yeni gelenler baya çok topluca Hoşgeldiniz. Daimi olmanız dileğiyle..
Ekimde tanışırız.Çünkü ben bir süre buralarda olmayacağım.
Canım ciğerim baykuşlarım beni çok özleyeceksiniz ama sabredin döneceğim.
Benim içinde öyle.Müfettişler geldi çok yoğunduk. Kargoyla beraber çok rahatladım. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın, iyi ki varsınızay ya var ya çok yorucu ve sinirli geçen bir gündü ama sen böyle yazdın ya hepsi gitti şimdi
Bana emanet artık. İçin rahat olsun gizemciğim.Beni beni sevdicekini bırakıp gidiyorsun ya, peki öyle olsun.
Ankara sokakları aşkımıza şahitti oysaki.
Bana emanet artık. İçin rahat olsun gizemciğim.
Beni beni sevdicekini bırakıp gidiyorsun ya, peki öyle olsun.
Ankara sokakları aşkımıza şahitti oysaki.
Haftaya seni beyazlar içinde göreceğiz tatlı kis ay çok heycanlı ya :))Bu arada yeni gelenler baya çok topluca Hoşgeldiniz. Daimi olmanız dileğiyle..
Ekimde tanışırız.Çünkü ben bir süre buralarda olmayacağım.
Canım ciğerim baykuşlarım beni çok özleyeceksiniz ama sabredin döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?