Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok değer verdiğim bir arkadaşım patasana ve onu tavsiye etmişti. Ahmet Ümit'i ilk ozaman öğrenmiştim. Sonra istanbul tüyapta söyleşisini dinlemiştim. O zaman hayran kalmıştım. Nasıl naif biri
O zaman günümde bana alsana en bal gadın. Ahmet Ümit hiç okumadım da

Alemsin :) Son kitabı bu sanırım epeydir listemde duruyor ama fiyatı düşmedi bir türlü, bakayım belki sahaf sitesinde bulurum, Yaşar Kemal'den sonra biraz hareket olur
nadirkitap diye bir sahaf sitesi var duymadıysan tavsiye ederim. ben de bir defa kitap aldım ordan ama memnun kaldım

Grange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
ben Grange hic okumadim hangisinden baslayacagimi bilmedigimden biraz da sira gelmedi acikcasi.
Dan Brown okudum ama son okudugum kitabini ayfon ve blekberi reklamiyla doldurdugu icin nefret ettim. Zaten yetenegiyle yeterince para kazandi-kazaniyor bu ac gozluluk niye? Bir daha okumam.

Taş Meclisi ile başla bence Grange'e. çok güzeldir

nadirkitap diye bir sahaf sitesi var duymadıysan tavsiye ederim. ben de bir defa kitap aldım ordan ama memnun kaldım

Oradan alıyorum bende 2. el olanları
Geçen hafta Yaşar Kemallleri aldım, 1962 basımı =))
Nadir kitaba duacıyım =) nostalji duygumu besliyor =)
Orada 10 cilt eksiksiz Pardayanları bile buldum =)

Siyah Kan ya da Kızıl Nehirler ile başlayabilirsin, çok güzeldir ikisi de

yok yapmazlar herhalde. Yapmazlar değil mi

Tamamdır

Yapmazlar herhalde, yani inşallah

Melekler ve Şeytanlar , Da Vinci'nin Şifresi filmlerini izlediğim ama okumadığım kitaplar. Sevdin mi dersen de aman aman bayıldım diyemem ne yalan söyleyim Ama özellikle Grange'ı merak ediyorum da nedense korkuyorum da biraz. Ağır mı gelecek, sevecek miyim korkusu.
Brown'un Dijital Kale'si ve Grange'in de Siyah Kan kitabını tek geçerim. yol yakınken okumalısın

Konuları hakkında bilgi verir misin biraz

İnce Memedleri sahaftan mı aldın
İlk 2 kitabını e-kitap olarak okudum, sonra kitaplara haksızlık ettiğimi karar vererek daha sonra en baştan başlamak üzere okumayı bıraktım. loliss in evindekileri çalacaktım izin vermedi Sahafta varsa alır belki bana

Orjinali tek cilt İnce Memedin sonraki basımlarda bölünmüş
Yer demir gök bakır 2 kitap
Deniz küstü hepsini birlikte aldım, basım yılları 55-63 arası. Biraz eski kitap merakımda var ve keşfettim ki eski basımların dili çok daha güzel

Dün gece Nermin yıldırımın unutma derslerine bir giriş yapim dedim açıkçası adının gerçek anlamında kullanılacağı hiç aklıma gelmemişti:) giriş bolumunden sonra klasik bir konu beklerken bı anda çok acayip bir hal aldı sayfa 50 ve okumak için sabırsızlanıyorum:)

O reklam olayı beni de sınır etmişti gereksizdi. Grange her kitabı iyi bence okuduğum hiç birinden pişman olmadim

O zaman günümde alsana bana

valla ben de eski ingilizce kitaplar arıyordum çoğu orda varmış. ben de müdavimiyim artık

Çok okudum yıllarca, büyük bir kitaplığım var, aklıma geldikçe yazarım size kitap önerilerimi, daha okunacak o kadar çok şey var kiiiiii =))) Bazen unutuyorum okuduğum kitapları, bunlar ilk aklıma gelenler, çok keyif aldığım

Kaldırım Serçesi Edith Piaf - Simone Berteaut
Bakırköy Akıl Hastanesinin Gizli Tarihi - Okyanus Yayın
Ölü Erkek Kuşlar - İnci Aral
Fatin Rüştü Zorlu Gerçeği - Mehmet Arif Demirer
On Bir Dakika - Paulo Coelho
Bir Gün Tek Başına - Vedat Türkali
Gece Sesleri - Ayşe Kulin
Hababam Sınıfı - Rıfat Ilgaz
İkili Yalnızlık - Lütfiye Aydın
Namahrem - Rıza Kıraç
Hitlerin Son 13 günü - Ahmet Savaş Özpınar
Dullar ve Reçeller - Kenan Biberci
Narkissos'un Düşüşü - Takis Theodoropoulos
Veda - Ayşe Kulin
Beynine Bir Kez Hava Değmeye Görsün - Dr. Frank Vertosick Jr.
Aynalar Koridorunda Aşk - Mustafa Ulusoy
Limon Ağacı - Sandy Tolan
Çağdaş Psikolojinin Olağanüstü Başarıları - Pierre Daco
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim - Joenne Greenberg
Gizli Anların Yolcusu - Ayşe Kulin
Kelebekler ve İnsanlar - Üstün Dökmen
Anne Kafamda Bit Var - Tarık Akan
Varşova Anagramları - Richard Zimler
Oma - Münib Engin Noyan
Günübirlik Hayatlar - Irvin D. Yalom
Nutuk
Atatürk'ün İzinde Bir Arpa Boyu - Bahriye Üçok
Yorgun Mayıs Kısrakları - Yılmaz Karakoyunlu

Diana di sanırım kadının ismi çocuk sahibi olamadığı için evlatlık alıyor. bir süre sonra bir araba kazası geçiriyorlar ve çocuk tedavilere cevap vermeyince akupunkturla tedavi ediliyor. sonra (burası kilit olduğu için yazmıyorum) bir olay oluyor ve Diana kendini moğolistanda buluyor. kitapta çok fazla parapsikoloji ve şamanizm unsurları vardı. ben severim böyle şeyleri. hatta kitabın filmi de var. monica belluci oynuyor

Site adı neydi?
Ben de bir inceleyeyim de loliss e söyleyim bana alsın (ordasın biliyorum)

Dan Brown'un kitabı bu dimi?
Belki seneye alır bana bazı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…