- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.901
O zaman günümde bana alsana en bal gadın. Ahmet Ümit hiç okumadım daÇok değer verdiğim bir arkadaşım patasana ve onu tavsiye etmişti. Ahmet Ümit'i ilk ozaman öğrenmiştim. Sonra istanbul tüyapta söyleşisini dinlemiştim. O zaman hayran kalmıştım. Nasıl naif biri
İnanır mısın demin senin sayfana baktım ve onu gözüme kestirmiştimO zaman günümde bana alsana en bal gadın. Ahmet Ümit hiç okumadım da
nadirkitap diye bir sahaf sitesi var duymadıysan tavsiye ederim. ben de bir defa kitap aldım ordan ama memnun kaldımAlemsin :) Son kitabı bu sanırım epeydir listemde duruyor ama fiyatı düşmedi bir türlü, bakayım belki sahaf sitesinde bulurum, Yaşar Kemal'den sonra biraz hareket olur
bir civciv annesi Cicoretti @hayatin_anlami @Filozof__Prenses cansınız çok teşekkür ederim kızlar :)
ben Grange hic okumadim hangisinden baslayacagimi bilmedigimden biraz da sira gelmedi acikcasi.Grange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
Grange ve Dan Brown hiç okumamış biri olarak kendimden utanıyorum şuan
Neden bilmiyorum ama her ikisinden de gözüm korkuyor
ben Grange hic okumadim hangisinden baslayacagimi bilmedigimden biraz da sira gelmedi acikcasi.
Dan Brown okudum ama son okudugum kitabini ayfon ve blekberi reklamiyla doldurdugu icin nefret ettim. Zaten yetenegiyle yeterince para kazandi-kazaniyor bu ac gozluluk niye? Bir daha okumam.
nadirkitap diye bir sahaf sitesi var duymadıysan tavsiye ederim. ben de bir defa kitap aldım ordan ama memnun kaldım
ben Grange hic okumadim hangisinden baslayacagimi bilmedigimden biraz da sira gelmedi acikcasi.
Dan Brown okudum ama son okudugum kitabini ayfon ve blekberi reklamiyla doldurdugu icin nefret ettim. Zaten yetenegiyle yeterince para kazandi-kazaniyor bu ac gozluluk niye? Bir daha okumam.
yok yapmazlar herhalde. Yapmazlar değil mi
Tamamdır
Brown'un Dijital Kale'si ve Grange'in de Siyah Kan kitabını tek geçerim. yol yakınken okumalısın
Oradan alıyorum bende 2. el olanları
Geçen hafta Yaşar Kemallleri aldım, 1962 basımı =))
Nadir kitaba duacıyım =) nostalji duygumu besliyor =)
Orada 10 cilt eksiksiz Pardayanları bile buldum =)
Yapmazlar herhalde, yani inşallah
Melekler ve Şeytanlar , Da Vinci'nin Şifresi filmlerini izlediğim ama okumadığım kitaplar. Sevdin mi dersen de aman aman bayıldım diyemem ne yalan söyleyimAma özellikle Grange'ı merak ediyorum da nedense korkuyorum da biraz. Ağır mı gelecek, sevecek miyim korkusu.
Konuları hakkında bilgi verir misin biraz
İnce Memedleri sahaftan mı aldın
İlk 2 kitabını e-kitap olarak okudum, sonra kitaplara haksızlık ettiğimi karar vererek daha sonra en baştan başlamak üzere okumayı bıraktım.loliss in evindekileri çalacaktım izin vermedi Sahafta varsa alır belki bana
Geçen yıl camasirlari buna göre düzenlemiştm. Ama bil üşeniyorum:)Yeni kitabım
Marie Kondo
Hayatı Sadeleştirmek için Derle Topla Rahatla
O reklam olayı beni de sınır etmişti gereksizdi. Grange her kitabı iyi bence okuduğum hiç birinden pişman olmadim
O zaman günümde alsana banaDün gece Nermin yıldırımın unutma derslerine bir giriş yapim dedim açıkçası adının gerçek anlamında kullanılacağı hiç aklıma gelmemişti:) giriş bolumunden sonra klasik bir konu beklerken bı anda çok acayip bir hal aldı sayfa 50 ve okumak için sabırsızlanıyorum:)
Oradan alıyorum bende 2. el olanları
Geçen hafta Yaşar Kemallleri aldım, 1962 basımı =))
Nadir kitaba duacıyım =) nostalji duygumu besliyor =)
Orada 10 cilt eksiksiz Pardayanları bile buldum =)
Bilinmeyen bir Kadının Mektubu bitti, değişik bir hikayeydi..
Daha önce hiç Stefan Zweig okumamıştım, bu ilk oldu, birkaç kitabını daha okuyacağım.
Yapmazlar herhalde, yani inşallah
Melekler ve Şeytanlar , Da Vinci'nin Şifresi filmlerini izlediğim ama okumadığım kitaplar. Sevdin mi dersen de aman aman bayıldım diyemem ne yalan söyleyimAma özellikle Grange'ı merak ediyorum da nedense korkuyorum da biraz. Ağır mı gelecek, sevecek miyim korkusu.
Konuları hakkında bilgi verir misin biraz
İnce Memedleri sahaftan mı aldın
İlk 2 kitabını e-kitap olarak okudum, sonra kitaplara haksızlık ettiğimi karar vererek daha sonra en baştan başlamak üzere okumayı bıraktım.loliss in evindekileri çalacaktım izin vermedi Sahafta varsa alır belki bana
Orjinali tek cilt İnce Memedin sonraki basımlarda bölünmüş
Yer demir gök bakır 2 kitap
Deniz küstü hepsini birlikte aldım, basım yılları 55-63 arası. Biraz eski kitap merakımda var ve keşfettim ki eski basımların dili çok daha güzel
Diana di sanırım kadının ismi çocuk sahibi olamadığı için evlatlık alıyor. bir süre sonra bir araba kazası geçiriyorlar ve çocuk tedavilere cevap vermeyince akupunkturla tedavi ediliyor. sonra (burası kilit olduğu için yazmıyorum) bir olay oluyor ve Diana kendini moğolistanda buluyor. kitapta çok fazla parapsikoloji ve şamanizm unsurları vardı. ben severim böyle şeyleri. hatta kitabın filmi de var. monica belluci oynuyor
Bitiriyim beğenirsem tabisi alırım:)O zaman günümde alsana bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?