- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.921
hayır grange'in taş meclisi kitabıSite adı neydi?
Ben de bir inceleyeyim deloliss e söyleyim bana alsın (ordasın biliyorum)
Dan Brown'un kitabı bu dimi?
Belki seneye alır bana bazı arkadaşlar
Günün dışındaki sana alacağım tek kitap savaş ve barış şansına küsSite adı neydi?
Dün gece Nermin yıldırımın unutma derslerine bir giriş yapim dedim açıkçası adının gerçek anlamında kullanılacağı hiç aklıma gelmemişti:) giriş bolumunden sonra klasik bir konu beklerken bı anda çok acayip bir hal aldı sayfa 50 ve okumak için sabırsızlanıyorum:)
Site adı neydi?
hayır grange'in taş meclisi kitabı
Günün dışındaki sana alacağım tek kitap savaş ve barış şansına küs
İnanır mısın demin senin sayfana baktım ve onu gözüme kestirmiştimYine mi kalp kalbe karşı
tamamdir not ettimTaş Meclisi ile başla bence Grange'e. çok güzeldir
bunlari daSiyah Kan ya da Kızıl Nehirler ile başlayabilirsin, çok güzeldir ikisi de
yorumlarini seviyorum senin tekrar hosgeldinDan Brown nun kitabındaki BlackBerry reklamı bana da çok komik gelmişti :) hayır sen yazarsın o kitap bundan 30 yıl sonra da okunacak şimdi nasıl Nokia 3310 bize çok eski ve demode geliyorsa bundan 20 yıl sonra o kitabı okuyanlara da aynı öyle gelecek ama buna rağmen çok heyecanlı yazıyo:)
Grange den elimde lontano var ama henüz okumadım:)
Annemde bıraktığım bazı kitaplarım vardı. Annem daha küçük bir eve geçince almak durumunda kaldım geçenlerde. Karıştırdım biraz. Bir de baktım ne göreyim
Allah sevginizi arttirsin , ne diyelimÇok seviyoruz birbirimizi a dostlar duyun görün bilin
Ben de aksama bitiririm galiba.korkuyu beklerken bitti okuyan arkadaşlarım var yorum yapmayayım :) yeni kitabım şeker portakalı akşam başlarım diye düşünüyorum, sevgiler hepinize
deme öyle deme, elimdekini bırakıp ona başlamak istemiyorumAlllaaaahhh bu da çok güzel
Hepimiz kocaman sevgi kelebekleriyiz kiAllah sevginizi arttirsin , ne diyelim
InsaAllah o sevgi halkasina bizi de dahil etsin
Ne almış, ne yollamış, isimlerini söyle bari..Ben şokO şanslı kişi _Cassandra_ ymiş Ne diyeceğimi bilmiyorum. Hayatımda sizin gibi beni gülümseten insanlar olduğu için gerçekten çok şanslıyım.
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ederimTelefonum bozuk olduğu için fotoğraflayıp sizi daha fazla kıskandıramadığım için kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?