Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dan Brown nun kitabındaki BlackBerry reklamı bana da çok komik gelmişti :) hayır sen yazarsın o kitap bundan 30 yıl sonra da okunacak şimdi nasıl Nokia 3310 bize çok eski ve demode geliyorsa bundan 20 yıl sonra o kitabı okuyanlara da aynı öyle gelecek ama buna rağmen çok heyecanlı yazıyo:)
Grange den elimde lontano var ama henüz okumadım:)

O benim okuduğum ilk Nermin Yıldırım kitabı. Ben de senin gibi şaşırmıştım. Unutma Dersleri gerçek anlamı ile kullanılıyormuş. Ben çok beğenmiştim.

Taş Meclisi ile başla bence Grange'e. çok güzeldir
tamamdir not ettim

Siyah Kan ya da Kızıl Nehirler ile başlayabilirsin, çok güzeldir ikisi de
bunlari da

yorumlarini seviyorum senin tekrar hosgeldin

Ogle arasi cikip kitapciya ugradim kirtasiye alisverisleri sebebi ile cok fena idi. Gurultu patirti, ne baktim bilemedim. Erich Fromm' un bir tek Sevme Sanati yoktu @Astoria kirmizi oje karsilastirip alacaktim oysa.
Ben yokken de amma muhabbet edilmis
Tiffany' de Kahvalti' yi aldim bu arada Billy Budd hemen bitecek gibi geldi.

korkuyu beklerken bitti okuyan arkadaşlarım var yorum yapmayayım :) yeni kitabım şeker portakalı akşam başlarım diye düşünüyorum, sevgiler hepinize
Ben de aksama bitiririm galiba.
Yeni kitabim
Alper Canigüz - Ogullar ve Rencide Ruhlar

Ben şok O şanslı kişi _Cassandra_ ymiş Ne diyeceğimi bilmiyorum. Hayatımda sizin gibi beni gülümseten insanlar olduğu için gerçekten çok şanslıyım.
Güzel hediyelerin için çok teşekkür ederim Telefonum bozuk olduğu için fotoğraflayıp sizi daha fazla kıskandıramadığım için kusura bakmayın

Alllaaaahhh bu da çok güzel
deme öyle deme, elimdekini bırakıp ona başlamak istemiyorum bırakıcam bu huyumu.

Şimdi kural koydum kendime. Az ucundan başlayıp bıraktığım tüm kitapları bitirip yeni kitaplara öyle devam edicem

Allah sevginizi arttirsin , ne diyelim
InsaAllah o sevgi halkasina bizi de dahil etsin
Hepimiz kocaman sevgi kelebekleriyiz ki İyi ki burada kesişti yollarımız.

Ne almış, ne yollamış, isimlerini söyle bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…