Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

nermin yıldırım - unutma dersleri bitti

yazardan okuduğum ilk kitaptı ve çok iyiydi gerçekten özellikle mizahı edebiyatla birleştirmesi aralarda yaptığı zekice espiriler , dramatik bir konuyu hiç yadırganmayacak şekilde absürtleştirmesi hepsi çok dozunda ve inanadırıcıydı:)
normalde biri karşıma geçip bi kadının başına bunlar gelmiş diye anlatsa ya bi git saçmalama diyebileceğim şeyleri bu yazardan gayet inanadırıcı ve olabilirmiş gibi okumak çok keyifliydi:)
murat menteş tadını ara ara hissettim özellikle karakterlerin isim seçimleri , bilgi yüklü zekice espiriler :)

DonukPudra nın aynı yazardan diğer kitabına hiç beklemeden başlıyorum
nermin yıldırım - Dokunmadan ebru Aykaç ' ı bilen varmı bilmiyorum ama bu kadına hasta zaten bende Ebru Aykaç'a hastayım:) bu kitabı öve öve bitirememişti çok büyük bir heves ve merakla başlıyorum:)

karabiberi yuvarlak kestiğin bir patatesin üzerine serp. onu da alnının tam ortasına bağla. kuzenimde de var ilaç değil bu iyi geliyor
İlk defa duydum böyle birşey, genelde akşamdan tutar , karanlık oda da yatıyordum geçiyordu. Bide iki gündür nerdeyse 0 kafein , birde çay içmedim o da bastırıyor. Çay içeyim onu da yapayım bari

İlk defa duydum böyle birşey, genelde akşamdan tutar , karanlık oda da yatıyordum geçiyordu. Bide iki gündür nerdeyse 0 kafein , birde çay içmedim o da bastırıyor. Çay içeyim onu da yapayım bari

evet karanlıkta uyur o da. onu yapınca deliksiz uyur ağrısı olmadan. dene bakalım olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…