- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.501
Canım Miray bunları kendi mi okuyor maşallah ona
benim budalam 416 sayfa ama mini mini puntolarSenin budalan tam metin değil miydi
Yaklaşık 800 sayfa bizimki, bitmiyor bitmiyor
Is bankasi ilk kez okuyorum ben. Cevirisi harika. Bayildim. Ama cok uzun be bitmiyoOKYANUSYAA ay nasil bitti masallah ya ben bitiremicem demiyorum ama cok zorlaniyorum mafoldum ceviri berbat isbankasi kultur yayininkini mi alsam acaba.. Konuyu hic anlamadim desem yeridir
evet canım kendisi okuyor:)Canım Miray bunları kendi mi okuyor maşallah ona
Gule gule oku canim bende pazartesi siparis vericem kismetse.. Kitapyurdundan aldigim kitaplar hep folyoya sarili gelir ama yogunluktan mi ozenemediler acaba
Benim de cicilerim geldi sonunda
Kafkacigimin bi kitabi eksik ama napalim. Bu arada kitapyurdu paketlemede cok özensizmiş. Kitabin kapagi siyrilmis biraz. Insan bi cilde sarar. Koliye basip yollamislar.
Budaladan çok sıkıldım
hem okuyasım var hem okumayasım
budala etti beni vallahi kitap
Hoşgeldin canim. Tess Gerritsen kitaplari baya iyi galiba. Ben de sadece bir kitabini okuyabildim daha.
Daim olursun umarim.Burasi kitap okuyanlar icin harika bir yer
Benim de cicilerim geldi sonunda
Kafkacigimin bi kitabi eksik ama napalim. Bu arada kitapyurdu paketlemede cok özensizmiş. Kitabin kapagi siyrilmis biraz. Insan bi cilde sarar. Koliye basip yollamislar.
Sagol canim. Benim ilk alisverisim kitapyurdundan. Ve 8 gunde anca kargoya verildi. Pek de aceleye gelmedi. Biraz hayal kirikligi oldu galiba bendeGule gule oku canim bende pazartesi siparis vericem kismetse.. Kitapyurdundan aldigim kitaplar hep folyoya sarili gelir ama yogunluktan mi ozenemediler acaba
Grange henuz hic okumadim o yuzden karsilastirma yapamayacagim. Ben de ikiz bedenleri okumustum. Begendim.Al benden de o kadar. 2-3 güne biter ama
Ben de Tess Geritsen in Cerrah ı okudum sadece. Bir Grange olamaz.
Harika kitaplar. Güle güle oku.
Gülün Adı o kadar kalın mı? Hangi yayınevi.
Ben hep D&R dan alıyorum. Havalı poşetlere sarıyorlar.
Canim benimkide kent yayincilikmis en etkili dünya klasikleri serisi diye geciyor. Evde 1960-70 basımları da vardı ama onlari getirmeye cesaret edemedim. Bitti ama nasil bitti. Itiraf edeyim çok itekledim kendimi cok sıkıldım. Özet mi bilemiyorum ama bana degilmis gibi geliyor. Bilemedim.OKYANUSYAA ay nasil bitti masallah ya ben bitiremicem demiyorum ama cok zorlaniyorum mafoldum ceviri berbat isbankasi kultur yayininkini mi alsam acaba.. Konuyu hic anlamadim desem yeridir
Budalaa biterse insallah okuruz bi ara. Su Lizaveta Prokofyevna beni sinir ediyor. Ne çatlak bi karakter. Dengesiz ya.COLIN gülün adı ile oblomovu beraber okuyalım ama ne zaman sıra gelir bilmiyom
Güle güle oku hepsini
Ya yıllardır ikisini ben de okumak istiyorum. Ama elimde yok bunu da sıradaki 827494639 ortak kitaplarına ekle :))COLIN gülün adı ile oblomovu beraber okuyalım ama ne zaman sıra gelir bilmiyom
Güle güle oku hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?