Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi akşamlar kızlar
Huzurlu ,bol okumalı aksamınız olsun...
Cesur yeni Dünya 110.sayfa ancak oldum.
Kar yağdı ,etüdleri tatil oldu,son sınav haftası çocukları çalıştırıyorum çok okuyamadım.soyle sıcak çayla nasıl da okuyasım var ama Osmanlı dev. Calışıcaz:)) inşallah yarından sonra biter

Senin budalan tam metin değil miydi
Yaklaşık 800 sayfa bizimki, bitmiyor bitmiyor
benim budalam 416 sayfa ama mini mini puntolar
daha önce de yazmıştım ya canım,
ha normal punto olursa sizlerinki gibi 600-800 sayfaya denk gelir mi onu bilemem
kitabın hiçbir yerinde özettir falan diye yazmıyor yani tam metin mi özet mi o konuda da bilgi veremeyeceğim :)

SPOİLER (doğru yazdım değil mi)
agleanın önce dalga geçip mişkinle, sonraa derin duygular beslemesi
birde kitabın sonundaki o vahim olaydı can alıcı noktalar. (onu yazmayayım)
onun dışında keyif alarak okumadım ben :)

Benim de cicilerim geldi sonunda
Kafkacigimin bi kitabi eksik ama napalim. Bu arada kitapyurdu paketlemede cok özensizmiş. Kitabin kapagi siyrilmis biraz. Insan bi cilde sarar. Koliye basip yollamislar.
Gule gule oku canim bende pazartesi siparis vericem kismetse.. Kitapyurdundan aldigim kitaplar hep folyoya sarili gelir ama yogunluktan mi ozenemediler acaba

Budaladan çok sıkıldım
hem okuyasım var hem okumayasım
budala etti beni vallahi kitap

Al benden de o kadar. 2-3 güne biter ama

Hoşgeldin canim. Tess Gerritsen kitaplari baya iyi galiba. Ben de sadece bir kitabini okuyabildim daha.
Daim olursun umarim. Burasi kitap okuyanlar icin harika bir yer

Ben de Tess Geritsen in Cerrah ı okudum sadece. Bir Grange olamaz.

Benim de cicilerim geldi sonunda
Kafkacigimin bi kitabi eksik ama napalim. Bu arada kitapyurdu paketlemede cok özensizmiş. Kitabin kapagi siyrilmis biraz. Insan bi cilde sarar. Koliye basip yollamislar.

Harika kitaplar. Güle güle oku.

Gülün Adı o kadar kalın mı? Hangi yayınevi.

Ben hep D&R dan alıyorum. Havalı poşetlere sarıyorlar.

İki günde iki küçük kitap bitirdim bu arada.
Baştan Çıkarıcının günlüğü
Kırmızı Pazartesi

İlkini pek anlamadan okudum. Danimarkalı bir yazarın kitabı, bana hediye gelmişti iki sene önce

Kırmızı Pazartesi fena değil, sevdim.

Gule gule oku canim bende pazartesi siparis vericem kismetse.. Kitapyurdundan aldigim kitaplar hep folyoya sarili gelir ama yogunluktan mi ozenemediler acaba
Sagol canim. Benim ilk alisverisim kitapyurdundan. Ve 8 gunde anca kargoya verildi. Pek de aceleye gelmedi. Biraz hayal kirikligi oldu galiba bende

Grange henuz hic okumadim o yuzden karsilastirma yapamayacagim. Ben de ikiz bedenleri okumustum. Begendim.
Gülün adi kalin evet can yayinlari.

OKYANUSYAA ay nasil bitti masallah ya ben bitiremicem demiyorum ama cok zorlaniyorum mafoldum ceviri berbat isbankasi kultur yayininkini mi alsam acaba.. Konuyu hic anlamadim desem yeridir
Canim benimkide kent yayincilikmis en etkili dünya klasikleri serisi diye geciyor. Evde 1960-70 basımları da vardı ama onlari getirmeye cesaret edemedim. Bitti ama nasil bitti. Itiraf edeyim çok itekledim kendimi cok sıkıldım. Özet mi bilemiyorum ama bana degilmis gibi geliyor. Bilemedim.
Bu kitaptan sonra ince memed i okuyamazdim herhalde :)))
Bu konuda ben de size özeniyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…