- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.541
her ay bir kitabını okuyayım diyorum bende, dinlemek için iyi olur kalın kitaplarımdan sonra. elindekileri yaz bir ara bana birlikte okuyalım.
Budala sayfa 501 çok zor okuyorum ve zor anlıyorum yani neye kızıyorlar nasıl alay ediyorlar okuyom ama anlıyom mu? yok anlamıyorum bir de çok alakasız şeyler giriyor araya iyice kafam karışıyor, iki kitabım devam ederken yabancı dan da 18 sayfa okudum o da değişik bir kitaba benziyor
Ben isyeri hekimligi yapiyorum canim. Hic bahsi gecmemisti ,soylemedim yani.Canim sen ne iş yapıyordun belki soylemissindir unuttuysam kusura bakma
İnşallah bittiğinde iyiki okumuşuz deriz de o kadar sıkıldığımız boşa gitmezGenel olarak herkes Budala dan şikayetçi galiba
Ben de okuycam bu kitabi ama korkuorum bi yandan da. Benim bocek fobim var.Budala ya devam ederken yeni kitabım
Dönüşüm - Franz Kafka
Ben de sikayetciyim. Karakterlerin duygudurum bozukluklarindan gına geldi. Kitabin icine girip "Hepiniz delisiniz, haydi hastaneye haydi" demek geliyor icimden.Genel olarak herkes Budala dan şikayetçi galiba
Ben de okuycam bu kitabi ama korkuorum bi yandan da. Benim bocek fobim var.
Hamam böcegine mi dönusuyor bu ya. Ayy ürperiyorum yazarken bile. Nasil okuycam bilmiorum. Nasil kitap?
Ben de sikayetciyim. Karakterlerin duygudurum bozukluklarindan gına geldi. Kitabin icine girip "Hepiniz delisiniz, haydi hastaneye haydi" demek geliyor icimden.
Ben de okuycam bu kitabi ama korkuorum bi yandan da. Benim bocek fobim var.
Hamam böcegine mi dönusuyor bu ya. Ayy ürperiyorum yazarken bile. Nasil okuycam bilmiorum. Nasil kitap?
Ben de sikayetciyim. Karakterlerin duygudurum bozukluklarindan gına geldi. Kitabin icine girip "Hepiniz delisiniz, haydi hastaneye haydi" demek geliyor icimden.
Günaydınlar
Ben de Dönüşüm ü okuyorum şimdi, az sonra bitecek._asmunikal_ gayet güzel ilk sayfamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?