Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Budala 411. Hedefim abanıp salı- çarşamba bitirmek

her ay bir kitabını okuyayım diyorum bende, dinlemek için iyi olur kalın kitaplarımdan sonra. elindekileri yaz bir ara bana birlikte okuyalım.

Cengiz aymatov okuduklarım
Toprak ana
Gün Olur Asra Bedel
Cengiz Han'a Küsen Bulut
Beyaz gemi
Kızıl elma-oğulla buluşma hikayeleri

Diğerlerini okumayı planlıyorum.

Michael Ende -Momo bitti.

Cok Begendim. basit dille verilmek istenen mesaj cok net verilmis.
KItap bence 25+ ve 50+ larda tekrar okunmali. iki kez.

Zaman ve "deger" imgelerini kullanim seklini gozden gecirme adina.

Zamansizliktan yakinanlarin mutlaka okumasi gereken bir eser.
BEnim favorilerime girdi.
Etrafimda zamansizliktan yakinan birkac kisiye hediye edecegim hatta.

Mutluluk Projesi bitti. Oldukça vasat bir kitaptı. Üstelik sözde ders çalışcaktım resmen ders çalışmaktan kaçmak için okudum.
Mutluluk Projesi - Ev kitabının da vasat olduğundan eminim ama bu kitaba başlıyorum. Böylelikle huzurla ders çalışabilirim

Budala sayfa 501 çok zor okuyorum ve zor anlıyorum yani neye kızıyorlar nasıl alay ediyorlar okuyom ama anlıyom mu? yok anlamıyorum bir de çok alakasız şeyler giriyor araya iyice kafam karışıyor, iki kitabım devam ederken yabancı dan da 18 sayfa okudum o da değişik bir kitaba benziyor

Genel olarak herkes Budala dan şikayetçi galiba

Budala ya devam ederken yeni kitabım
Dönüşüm - Franz Kafka
Ben de okuycam bu kitabi ama korkuorum bi yandan da. Benim bocek fobim var.
Hamam böcegine mi dönusuyor bu ya. Ayy ürperiyorum yazarken bile. Nasil okuycam bilmiorum. Nasil kitap?
Genel olarak herkes Budala dan şikayetçi galiba
Ben de sikayetciyim. Karakterlerin duygudurum bozukluklarindan gına geldi. Kitabin icine girip "Hepiniz delisiniz, haydi hastaneye haydi" demek geliyor icimden.

Dönüşüm aslında insanın farkında olmadığı en büyük korkusu yani normalin dışına çıkmanın öyküsü daha fazla konuşup spoiler wermeyim ama sizin içinde en büyük fobiniz böcek korkunuzsa onu irdelemek için çifte etkili olur bence :)

Ay daha 2 sayfa okudum. Sonra benim kız mızırdanmaya başlayınca ara verdim. Ben sayfa ilerledikçe böcek olacak zannediyordum. İlk cümlede oluverdi, hiç hazır değildim

Iyi geceleer. Bugun saat 2ye kadar uyumus oldugumuz icin su an uyuyamiyorum. Kac gundur elime kitabi da alamadim. Daha demin aldim ama nasi onyargi olusmussa artik okumak istemedim. Okudugumu anlamadim. Biraz daha erteleyim. Kitabimi degistiriyorum. Kuslar Cehennemde de Sarki Soyler mi?'ye basliyorum. Ikinci dunya savasi sirasinda Ingiliz bi askerin Almanlara esir dusup yasadiklarini anlatan gercek bi hikayeymis.

Günaydın kızlar,
İki gündür pek okuyamadım. Eşimle bazı konularda konuştuk. Bugün okumayı planlıyorum inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…