- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.521
Esim 3 ayligina is icin gidiyor :)Günaydın kızlar
@cesmi_naz çok geçmiş olsun.kalinkaselin sen nereye gidiyorsun. Ben kaçırmışım Canım
Gulun adi tüm heybetiyle duruyor :) bende cok okumak istiyorum bunu soyle bahar sonu yaz basi gibi gündemime alacağim:)
Benim de cicilerim geldi sonunda
Kafkacigimin bi kitabi eksik ama napalim. Bu arada kitapyurdu paketlemede cok özensizmiş. Kitabin kapagi siyrilmis biraz. Insan bi cilde sarar. Koliye basip yollamislar.
Aksiyon sevmem pek.Romantik komediler de tarzım değilAslında ben de çok film izlerim ama bahsettiğin filmi duydum.
Ön yargım var sanırım :) konusu hakkında da bilgim yok
tarz olarak ne seviyorsun genel anlamda
Merhaba
Kızımın pazartesiyi salıya bağlayan gece
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Böyle nasıl ağlayasım geliyor
Şimdi doktora gidiyoruz içime sinmedi.
Dua edin kızlar, güzel haberlerle dönelim
Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
Kızlar
Şükür kızım daha iyi. En azından neşelendi, gülmeye başladı.
mutlu pazarlar herkese
la sonsuzluk hecesi dün sabah bitti. şahane bir kitap.
yeni kitabım Cengiz Aytmatov Toprak Ana 50. sayfadayım şu an. Gün Olur Asra Bedel'i okuduktan sonra, yazarın bütün kitapları kütüphanemde olsun istiyorum.
İçimdeki yangın unutmak istediğim filmlerden. Kaç yıl oldu bilmiyorum her sahnesi zihnime kazındı.Skosnob sana iki sağlam film önereceğim birini izlemis olabilirsin birini kime soylediysem bilmiyordu
1.Bicentennial man-robot adam harikadırr
2.Dünyalı bu film inanilmazdı. Hayata bakis acimi sarsanlardan
Birde
-1900 efsanesi, -temple grande, -içimizdeki yangın(bunu nasil unuttum 3 olsun) bunlari da dene lutfen
Amir khan i hic yazmiyorum izlemissindir
Çok iddalısın BebişimBudala 420
Bugün bitiricem kısmetse diyormuşum
Skosnob sana iki sağlam film önereceğim birini izlemis olabilirsin birini kime soylediysem bilmiyordu
1.Bicentennial man-robot adam harikadırr
2.Dünyalı bu film inanilmazdı. Hayata bakis acimi sarsanlardan
Birde
-1900 efsanesi, -temple grande, -içimizdeki yangın(bunu nasil unuttum 3 olsun) bunlari da dene lutfen
Amir khan i hic yazmiyorum izlemissindir
Yani gercekten film canım, gercekte cocuklarim kusursuz dogmaları imkansız.İçimdeki yangın unutmak istediğim filmlerden. Kaç yıl oldu bilmiyorum her sahnesi zihnime kazındı.Ne hayatlar var ..
1900 efsanesi de hep listemde ama elim oynatıcıya gitmiyor hep son anda farklı film açıyordum.
her ay bir kitabını okuyayım diyorum bende, dinlemek için iyi olur kalın kitaplarımdan sonra. elindekileri yaz bir ara bana birlikte okuyalım.Bende de 5 kitabı var, okudum hepsini. Okumadıklarımı okumayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?