Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar
@cesmi_naz çok geçmiş olsun. kalinkaselin sen nereye gidiyorsun. Ben kaçırmışım Canım
Esim 3 ayligina is icin gidiyor :)

Benim de cicilerim geldi sonunda
Kafkacigimin bi kitabi eksik ama napalim. Bu arada kitapyurdu paketlemede cok özensizmiş. Kitabin kapagi siyrilmis biraz. Insan bi cilde sarar. Koliye basip yollamislar.
Gulun adi tüm heybetiyle duruyor :) bende cok okumak istiyorum bunu soyle bahar sonu yaz basi gibi gündemime alacağim:)

Ve budala gerçi ortak okuma topigine uzun uzun yazdim ama en sevdigim karakter genelral ivolgin
Spoiler

Adam borc aliyor takmiyor , borclu oldugu oynasina gidiyo kadinin evindeki esyalari satmis kadin buna kufur ediyo o uastik alip divana yatip uyuyo , hapse giriyo umru değil
Rahat adam hayat ona güzel tanidigim birine o kadar benziyo ki :) yaslanmaz bu karakter kitabin sonunda herkes ölür o sigara icer :)

Aslında ben de çok film izlerim ama bahsettiğin filmi duydum.
Ön yargım var sanırım :) konusu hakkında da bilgim yok
tarz olarak ne seviyorsun genel anlamda
Aksiyon sevmem pek.Romantik komediler de tarzım değil

Çok geçmiş olsun.Nasıl oldu kuzun

Canım geçmiş olsun sana da.Hafifledi mi biraz?

Bende de 5 kitabı var, okudum hepsini. Okumadıklarımı okumayı planlıyorum

Skosnob sana iki sağlam film önereceğim birini izlemis olabilirsin birini kime soylediysem bilmiyordu
1.Bicentennial man-robot adam harikadırr
2.Dünyalı bu film inanilmazdı. Hayata bakis acimi sarsanlardan

Birde
-1900 efsanesi, -temple grande, -içimizdeki yangın(bunu nasil unuttum 3 olsun) bunlari da dene lutfen
Amir khan i hic yazmiyorum izlemissindir

İçimdeki yangın unutmak istediğim filmlerden. Kaç yıl oldu bilmiyorum her sahnesi zihnime kazındı. Ne hayatlar var ..
1900 efsanesi de hep listemde ama elim oynatıcıya gitmiyor hep son anda farklı film açıyordum.

Günaydın.
Burada hala kar pek yok yani biraz atıştırıyor ama lapa lapa bekliyorum ben inatla.
Mutluluk projesi syf 99 pek keyifli ilerlemiyor. Bi de bu kadının Ev projesi olan kitabını da almışım, ne umduysam artık.
Ders çalışmam lazım elime kitap almamak için direniyorum. Çünkü saatlerce kitap okumak istiyorum.
Bu hafta bitseydi bi.

Sağol canım öneriler için.Bugün 1film bunlardan olacak

Şehir dışından kardeşim geldi. Kitap okuyamayacağım sanırım bir süre.

Yani gercekten film canım, gercekte cocuklarim kusursuz dogmaları imkansız.
Zihinsel bir hasar kesin olacagı gibi bedensel hasarın da olması yüksek. Değişikti ne diyim.
Konu olarak robot adam da çok iyidir izlemediysen şiddeyle tavsiyemdir
Ayni sekilde dünyalı da

@Skosnob hangisini izledin meraktayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…