Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun kuzum. Ben çok yakarım. O nedenle ilk işim yanık kremi ve sürekli bi yerim tutulur ve kas gevşetici krem bulindurmak

Evet annem yapiyor.
VE cogu merhemden iyi geliyor herseye.ogluma da birsey oldugunda ilk onu kullanirim.

Geçmiş olsun kuzum. Ben çok yakarım. O nedenle ilk işim yanık kremi ve sürekli bi yerim tutulur ve kas gevşetici krem bulindurmak

Ben de sürekli bi yerlerimi keserim ondan yara bandı cüzdanımda bile var
Ama yanık kremi aklıma gelmemiş, edinmek farz oldu artık.

Oğullar ve Rencide Ruhlar
Alper Kamu Cehennem Çiçeği
Kötü Karma

ilk aklıma gelenler bunlar

Çok sağ olun kızlar

Hala aynı kitaptayim ocak ayını günlere boldum tam anlamıyla yetişebilirsem ve uyarsam planima ocak ayında 8 kitap bitireceğim inşallah

neden almaya gidiyorsunuz kitapları 2. sefer getirmek zorundalar.. ev adreslerinde hep aynı şeyi yapıyorlar kardeşiminde kargolarında hep aynı olayı yaşıyoruz bilerek yapıyorlar
sabah alıp geldi eşim, bayağı da saydırmış orda, sebepleri şu an kuryeleri yokmuş giren işten geri çıkıyormuş herkese öyle yazıyorum demişler
Sıkıntı yaşatmayan yalnızca sürat oldu bugüne kadar

xyzt-5544 geçmiş olsun canım hametan iyi gelir, diş macunu iyice yakar sakın ha

Nasıl nasıl nasıllllll :))))
8 ne demekkkk

Yaptıgım plana göre her kitaba 3 gun ayıracağım ve su an yogunlastıgım kitaplar çocuk eğitimi üzerine aralara sıkılmayim diye roman iliştirdim haftalik okunacak kitaplar seçtim kendime.ve okumaya sabahin erken saatini ayıracagim.çocuklar uyanmadan tahmini 8ila 9.30,10 a kadar kitap okumuş olacağim.Tabi herşey yoluna giderse planim bu yönde bakalim

Merhaba..
Mutluluk projesi 62. syf. Çok keyifli bir kitap değil ama seviyorum bu tarz kitapları. Kendi adıma kararlar alıp planlamalar yapmayı severim. Ertelediğim noktalar önüme çıkmış oluyor, yeni kararlar alıyorum.
Bugün sözde kapanıp ders çalışacaktım ama başlamadım bile. Çünküüüü çeyizciklerimi koliledik annemle. Bu ara sürekli alıp yığıyorduk bir köşeye. Annem koli almış bolca. Düzenlemiş olduk iyi oldu. Bi ara alınacaklar listemi güncellerim böylelikle.
Hafiften ders çalışmaya yanaşayım ben.

Grange -Lontano bitti.
Katilin kim oldugunu kestirebildim sonlara dogru
Ama sonu ucu acik bitti. Devam niteliginde kitap yazar mi yoksa okuyucunun hayal gucune mi birakir acaba.
Onceki bazi kitaplari da oyleydi.
Ozlemisim Grange' yi.
Ama benim icin hala favori eseri Siyah Kan.
Zihnini operim

Havvanin üç kızı sayfa 256
bende çocukluğumdan beri kararlar almayi severim. Mesela bugün aldığım kararlar 30 dk kitap okuma, hergün mutfağı temiz tutma,günde 7 parça utu yapma...

Devamı gelecek cancazım
Hatta yakın zamanda 2. Kitap basılacak diye biliyorum, seri yapmış bu kitabı grange abimiz
Lontano serisi

Benim de esim sabah ise giderken kargodan almis. Bana da hic soylemedi. Gittim kargoya kargonuz teslim alinmis dedi. Tel. açtim soguk havada disari cikmayasin diye aldim dedi. Guya iyilik yapti bana. Unutmus soylemeyi
Sizin kargonun da özrü kabahatinden betermis.
Neler aldin gostersene cicilerini bize de

Havvanin üç kızı sayfa 256
bende çocukluğumdan beri kararlar almayi severim. Mesela bugün aldığım kararlar 30 dk kitap okuma, hergün mutfağı temiz tutma,günde 7 parça utu yapma...

Karar ile girdim bu seneye kitap okumak kilo vermek biraz yazmak erken kalkmak gibi
Benim sorunum uygulamaya koymakta umarim boş alinan kararlar olmaz

Çok geçmiş olsun. Yanık çok kötü olur umarım su toplamaz.

Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını almak istiyorum ama yayın evi konusunda karar veremedim. Öneride bulunur musunuz bana:/

Bizim burda en iyi firma mng gibi simdilik. Genelde o sorunu yurticiyle yasadim hep, sasirdim mngnin boyle yapmasina. Sinir bozucu gercekten. Ozurleri de kabahatlarinden buyuk.
Of yanik cok kotu ya cok gecmiis olsun canim. Ben yandigim zaman silverdin ve anestol pomad'i karistirip suruyorum. Iyi geliyor. Anestol ozellikle uyusturucu krem olunca aciyi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…