- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.461
Geçmiş olsun kuzum. Ben çok yakarım. O nedenle ilk işim yanık kremi ve sürekli bi yerim tutulur ve kas gevşetici krem bulindurmakHaklısın valla canım evde bulundurmak lazım. annemlerin evinde vardı aslında ama yeni evliyim ben daha gerekli ilaçları tam olarak toparlayamadık. Şuan çok acımıyor ama çok gergin parmağım ve hafif zonkluyor. Su toplamadan kabuk bağlayacak herhalde.
Çok teşekkür ederim Papatyacım
Evet annem yapiyor.OoooDonukPudra kendin mi yapiyorsun yoksa kantaron yaginiiii:)))
Müthiş birşey hem antiseptik hemde leke gideriyor. Sür anacım bolsa herbiryerlerine sür :))) şifa olsunnn
Canim saol gecer insallah :))) sırtım fena :)
Geçmiş olsun kuzum. Ben çok yakarım. O nedenle ilk işim yanık kremi ve sürekli bi yerim tutulur ve kas gevşetici krem bulindurmak
Oğullar ve Rencide Ruhlar
Alper Kamu Cehennem Çiçeği
Kötü Karma
ilk aklıma gelenler bunlar
Günaydın kızlar, benim eşim de mesaiye gitti bugün.. hava berbat yolda tekerlekleri patlamış zar zor gitmişler
Neyse ben de tüm gün kitap okunmayı planlıyorum
Allah dışarıda olan canlılara yardım etsin çok kötü çok
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun minicik kuzuya, kıyamam ona ben çabucak iyileşsin inşallahxyzt-5544 kuzum sana da çok geçmiş olsun
Aşırı sakarım ben her yerim yanık, morluk, kesik dolu valla.. eşim dikkatsizliğime kızıyo
Ben de su altında tutmaktan sıkılıyorum çok çabuk bi kaseye bol buzlu su yapıp oraya sokuyorum uzun süre, eğer elim yandıysa
Yanık kremi de hala almadım eve
@gurudaguruda kızlar alper canıgüz ve murat menteş yazmışlar sağolsun ben de ek olarak süper iyi günler ve saksı olmanın faydaları diyorum
Bunlar biri otistik biri asperger sendromu diyebilirim sanırım öyle ergen çocuklar ağzından yazılmış yer yer çok eğlenceli yer yer de duygusal kitaplar
Gunaydin. Ben bazi kargo sirketlerinin bunu kasitli yaptigini dusunuyorum. Yurt ici kargoyu cikarmada once mutlaka arar. Evde misiniz kargonuzu getirecegiz diye. Dun beni aradilar mesela. Biz de disardaydik. Bugun gidip subeden alacam. Neyse ki sube yakin.
sabah alıp geldi eşim, bayağı da saydırmış orda, sebepleri şu an kuryeleri yokmuş giren işten geri çıkıyormuş herkese öyle yazıyorum demişlerneden almaya gidiyorsunuz kitapları 2. sefer getirmek zorundalar.. ev adreslerinde hep aynı şeyi yapıyorlar kardeşiminde kargolarında hep aynı olayı yaşıyoruzbilerek yapıyorlar
Nasıl nasıl nasıllllll :))))Hala aynı kitaptayim ocak ayını günlere boldum tam anlamıyla yetişebilirsem ve uyarsam planima ocak ayında 8 kitap bitireceğim inşallah
Nasıl nasıl nasıllllll :))))
8 ne demekkkk
Devamı gelecek cancazımGrange -Lontano bitti.
Katilin kim oldugunu kestirebildim sonlara dogru
Ama sonu ucu acik bitti. Devam niteliginde kitap yazar mi yoksa okuyucunun hayal gucune mi birakir acaba.
Onceki bazi kitaplari da oyleydi.
Ozlemisim Grange' yi.
Ama benim icin hala favori eseri Siyah Kan.
Zihnini operim
Benim de esim sabah ise giderken kargodan almis. Bana da hic soylemedi. Gittim kargoya kargonuz teslim alinmis dedi. Tel. açtim soguk havada disari cikmayasin diye aldim dedi. Guya iyilik yapti bana. Unutmus soylemeyisabah alıp geldi eşim, bayağı da saydırmış orda, sebepleri şu an kuryeleri yokmuş giren işten geri çıkıyormuş herkese öyle yazıyorum demişler
Sıkıntı yaşatmayan yalnızca sürat oldu bugüne kadar
xyzt-5544 geçmiş olsun canım hametan iyi gelir, diş macunu iyice yakar sakın ha
Havvanin üç kızı sayfa 256
bende çocukluğumdan beri kararlar almayi severim. Mesela bugün aldığım kararlar 30 dk kitap okuma, hergün mutfağı temiz tutma,günde 7 parça utu yapma...
Çok geçmiş olsun. Yanık çok kötü olur umarım su toplamaz.Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
Bizim burda en iyi firma mng gibi simdilik. Genelde o sorunu yurticiyle yasadim hep, sasirdim mngnin boyle yapmasina. Sinir bozucu gercekten. Ozurleri de kabahatlarinden buyuk.İyi geceler hanımlar, nasılsınız
İki gün önce kitapyurdu'ndan kızıma ve kendime kitap aldım,
sağolsunlar hemen yolladılar
ama mng kargo bana yaptı yine yapacağını, güya gelip bulamamışlar, ya hu lohusa kadınım evden çıktığım mı var
üstelik annem de evde
geçen aydan beri 3 kargoyu da gidip şubeden aldık artık iyice sinir oldum
Adamlar bana kafayı taktı resmen
Eşim yarın sabah gidip bi güzel ağızlarının payını verecek 63930.kez, gün zamanında da sorun çıkardılar hep
Neyse yazdım rahatladım
Of yanik cok kotu ya cok gecmiis olsun canim. Ben yandigim zaman silverdin ve anestol pomad'i karistirip suruyorum. Iyi geliyor. Anestol ozellikle uyusturucu krem olunca aciyi hissetmiyorum.Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
on küçük zenci canımKizlar kutuphanedeyim. 2. Ay ortak okumamiz neydi. Odunc alicam sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?