Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

keske ne kadar bos ve komik gorunduklerini bilselerdi.

Merhaba kitap kurtları!

Rehavete kapılanlara beni de ekleyin
Elimde bitirmem gereken bir iş var ancak tembellikten hiçbir şey yapmıyorum.
Kitabım Suskunlar çok güzel, etkilendim baya akıcı, merak da ediyorum ama sanki ruh halim bitkin.

Bir de üstüne dün Yeşil Yol filmini izledim, iyice bunalımlara girdim

Merhaba hanımlar,
Okul,misafir derken inanın hiç zaman bulamadım okumaya
Oğullar ve Rencide Ruhlar yerinde sayıyor. Geriye pek bakamadım ama @cezmi_naz iş konusunda Allah yardımcın olsun canım.
InşaAllah diğer hanımlar için herşey yolundadır. Selamlar, sevgiler

Yaşar Kemal - Teneke kitabını bırakmak zorundayım maalesef. Hem bulduğum e-kitapta yazım yanlışı çok, bazı cümleler anlaşılmıyor, hem de şuan ki ruh durumunda kitabı anlayacak kapasitem yok maalesef.
Sophie Kinsela tarzında birşeyler okuyabilirim sanırım. Boş kaldığım zamanlarda işyerinde BDV okuyup dert sahibi olmak yerine hiç olmazsa kafam dağılır biraz.

Elia ile yolculuk bitti. Ben beğendim kitabı. Roman değil de biyografi tarzında bir kitap. _meLinDa_ ya tekrar teşekkür ederim.

Yeni kitabım Dan Brown- Kayıp sembol...
Kitap okumaktan nefret eden oğlumseçiyor okuyacağım kitabı. Bununla beraber okunmayı bekleyen sadece 6 kitabım kaldı. Şaka gibi ama bayağı azalttım. Sabrettim almadım. Gittikten Sonra hunharca alışveriş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…