Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ay ben anlamadım ne o ?
Mutlu huzurlu yıllarınız olsun.. :)
Çok teşekkür ederim. E kitap okuyucu. Artık koca kitapları çantamda taşımayacağım.
Oiy ne guzel hediye bu:)) Güle gule kullanE kitap okuyucu değil mi? İnsaallah yanlis bilmiyorumdur.

Aynen canım. E okuyucu.
Ne zamandır istiyordum ama aktif kullanır mıyım bilmediğim için cesaret edip alamadım. Eşim almış sağolsun.

Keyifli okumalar :)

Yaa hangi serisi ben de taktım son günlerde kullan yorumlarsin bana da

Açıköğretimden tarih bölümüne başvuru yaptım.
Okusam mı acaba?

Belki bir halil inalcık olurum.
Belki içimde ilber ortaylı falan vardır ha ne dersiniz?

Ya çok güzel! Tarihe çok önem veriyorum ben ve yüksek lisansımı spesifik bir tarih alanında yapmak istiyorum açıkçası.. Başarılar şimdiden

Tarih bir derya! Öğrenecek öyle çok şey var ki..

Günaydın baykuşlar
Kaç gündür en fazla 30 sf okuyup bırakıyorum okuma iştahımı kaybettim
Yörünge sf 180

Her halde yorgunluktan, bende 50-60 sayfayı aşamıyorum, oysa ne güzel geçen hafta İnce Memed'i 4-5 gecede okudum, bu hafta performans düşük

Günaydın,

Dün kitap okuyamadım ama kitaplarımı seçtim.

N-A-R 'ın sevdicekimin hediyesi,
Hasan Ali Toptaş__Kayıp Hayaller Kitabı

minerva1988 kuzumun hediyesi,
Barış Bıçakçı__Aramızdaki En Kısa Mesafe

Son günlerde okuduğum kitapları hep buradaki sevdiklerim almış, gülümseme sebeplerim, iyi ki varsınız.

Günaydın
Kitap kapağı açmayanlardan bugün de günaydın herkese
adeta ben dün buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım. güneş vs migrenim tuttu. hâlâ ağruyor. sağ gözüm başımın sağ tarafı feci... bana acılı ağrının resmini çizebilir misin Abidin? nefes almak bile zor, değil ki kitap kapağı açmak

Kaç gündür eşimin başucunda Kayıp Hayaller Kitabı ama bir türlü başlayamadı

Geçmiş olsun canım

Günaydın
Havalar etkiledi sanırım hepimizde bir rehavet _bloom_ xyzt-5544 __giz__ ATTRAENTE

Bu arada kalinkaselin ile farkına varmadan ortak okuma yapıyormuşuz

Bize nazar mı değdirdiler ha
Koca yaz okuduk da yaz bitimi rehavete kapıldık

gecmis olsun canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…