- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.501
Çok teşekkür ederim. E kitap okuyucu. Artık koca kitapları çantamda taşımayacağım.Ay ben anlamadım ne o ?
Mutlu huzurlu yıllarınız olsun.. :)
Oiy ne guzel hediye bu:)) Güle gule kullanE kitap okuyucu değil mi? İnsaallah yanlis bilmiyorumdur.
Keyifli okumalar :)Çok teşekkür ederim. E kitap okuyucu. Artık koca kitapları çantamda taşımayacağım.
Aynen canım. E okuyucu.
Ne zamandır istiyordum ama aktif kullanır mıyım bilmediğim için cesaret edip alamadım. Eşim almış sağolsun.
Yaa hangi serisi ben de taktım son günlerde kullan yorumlarsin bana daVallahi bir heves başvurdum. Sonra ezberimde kötüdür benim. Bilemedim. Zaten merak,yeni şeyler öğrenirim maksadıyla başvurdum bakalım.
Genel kültür maksatlı düşündüm. Baktım zorlanıyorum dondururum.
Ne mutlu bana! Umarım keyif alırsın sen de!
Ayrıyetten hanımlar bugün çok ama çok güzel bir hediye aldım.
Evlilik yıldönüm hediyem. Ya o kadar mutlu oldum ki!
Ama benim kociğe ne alacağım hiçbir fikrim yok.
Açıköğretimden tarih bölümüne başvuru yaptım.
Okusam mı acaba?
Belki bir halil inalcık olurum.
Belki içimde ilber ortaylı falan vardır ha ne dersiniz?
Günaydın baykuşlar
Kaç gündür en fazla 30 sf okuyup bırakıyorum okuma iştahımı kaybettim
Yörünge sf 180
adeta benKitap kapağı açmayanlardan bugün de günaydın herkese
Kaç gündür eşimin başucunda Kayıp Hayaller Kitabı ama bir türlü başlayamadıGünaydın,
Dün kitap okuyamadım ama kitaplarımı seçtim.
N-A-R 'ın sevdicekimin hediyesi,
Hasan Ali Toptaş__Kayıp Hayaller Kitabı
minerva1988 kuzumun hediyesi,
Barış Bıçakçı__Aramızdaki En Kısa Mesafe
Son günlerde okuduğum kitapları hep buradaki sevdiklerim almış, gülümseme sebeplerim, iyi ki varsınız.
Kaç gündür eşimin başucunda Kayıp Hayaller Kitabı ama bir türlü başlayamadı
Günaydın
adeta bendün buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım. güneş vs migrenim tuttu. hâlâ ağruyor. sağ gözüm başımın sağ tarafı feci... bana acılı ağrının resmini çizebilir misin Abidin? nefes almak bile zor, değil ki kitap kapağı açmak
Günaydın
Havalar etkiledi sanırım hepimizde bir rehavet_bloom_ xyzt-5544 __giz__ ATTRAENTE
Bu aradakalinkaselin ile farkına varmadan ortak okuma yapıyormuşuz
gecmis olsun canimcimGünaydın
adeta bendün buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım. güneş vs migrenim tuttu. hâlâ ağruyor. sağ gözüm başımın sağ tarafı feci... bana acılı ağrının resmini çizebilir misin Abidin? nefes almak bile zor, değil ki kitap kapağı açmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?