Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok tatlı bir kitaptı o. Filmi de güzeldir. :)

Filmi olduğunu bilmiyordum. Romantik komedi izlemek istediğim bir günde izlerim mutlaka
Sophie Kinsela okumuştum daha önce, şuan adını hatırlayamıyor olsam da Eğlenceli oluyor sanırım kitapları. Benim için en iyisi de kafamı dağıtıyor ve konsantrasyon gerekmiyor

Ben de 550. sayfalardayım. Gerçekten sakin bir dönemde okunmalı. Çok fazla ve ayrıntılı bilgi içeriyor. İsimleri aklımda tutmakta zorlandım. Ama kilise tasvirleri çok güzel değil mi?
Sen de Gulun Adi'ni okuyordun degil mi.
Alinti yanlis olmus sanirim bir an acaba dedim.
Kesinlikle oyle. Tasvirlere bayildim.

aslında çok iyi giderken sonu çok havada kalmış gibi geldi bana

Evet sonu belirsiz
Daha önce okuduğum kitaplarından inanılmaz keyif aldım
Ama bu kitap nasıl anlatılır bilmiyorum, bir kitleyi sevimli gösterme, açıklama çabası içinde geldi bana
Mültecilerin yaşadıkları ve yaşam şartları hepimizin malumu, yaşadıkları zulüm inanılmaz ama bu konunun kitaptaki işlenme şekli beni irrite etti nedense, Livaneli gibi dop dolu bir adamdan sanırım beklentim yüksekti

Uğur Mumcu ve ölümünün ardından kurulan vakıf benim için çok özel
Mumcu ön görüsü çok yüksek bir adamdı, öldürüldüğünde 16 yaşındaydım, çok uzun yıllar sonra başladım okumaya ve anlamaya, öleceğini bile bile yazmaktan vazgeçememiş, bağıra bağıra anlatmış bazı şeyleri, çok özel biri benim için, videolarını izlerken gözyaşlarıma hakim olamıyorum, öyle bir beyin, öyle bir kalem ahh.... Nurda yatsın ....
Uğur Mumcu , Çetin Emeç, Bahriye Üçok ve kızı Kumru Üçok içimi titretiyor....

Numaran ben dr vardi

ben yıllar önce izlemiştim filmini kitabı olduğunu bilmeden ama ilk kez şunu söyleyebilirim filmi kitabından çok daha güzel ve eğlenceliydi

Kum saatini okumuş muydun?Ümran Avcı'nın kitabı.

Uff.. Epey yanlış olmuş. :) nickelanjelo kusura bakma.
Hafta sonuna bitiririm ben de. Hala kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.

İlk kendi kitabım sandım çünkü benim için Saatleri Ayarlama Enstitüsü de sakin zamanda okunması gereken bir kitap ama cevapladıktan sonra "Ama kilise tasvirleri çok güzel değil mi?" yazına takıldım geri yazacaktım araya telefon girdi

"Heee, kilise kilise.." deseydin bence ben kendime gelirdim. Saatleri Ayarlama Enstitüsü de şahane ama. Hatta en sevdiklerimden.

Guzel degil cok aci maalesef Faili mechul aydin cinayetleri ile ilgili.Son 24 saatlerini anlatiyor.Cok etkileyici. Begenecegini dusundum

Ekliyorum hemen listeme, baktım kitap yurdundan
Bu aralar yakın tarih bilgimi derinleştirmeye çalışıyorum, çok teşekkür ederim

Ekliyorum hemen listeme, baktım kitap yurdundan
Bu aralar yakın tarih bilgimi derinleştirmeye çalışıyorum, çok teşekkür ederim

Rica ederim.Bu paylasimlar cok guzel.
Ben her sene tuyaptan Ugur Mumcu'nun butun yazilari serisinden 1 kitap bir de yayinevinden 1 kitap ediniyorum.Bu yil kitaplari aldiktan sonra stand gorevlisi destek oldugunuz icin tesekkurler dedi.Butun standi toplayasim geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…