- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.581
Sophie Kinsela - Bir Alışverişkoliğin İtirafları kitabına başlayacağım. Umarım beynim hiç düşünme gerektirmeyen bu kitabı okumayı da reddetmez
Çok tatlı bir kitaptı o. Filmi de güzeldir. :)
Sen de Gulun Adi'ni okuyordun degil mi.Ben de 550. sayfalardayım. Gerçekten sakin bir dönemde okunmalı. Çok fazla ve ayrıntılı bilgi içeriyor. İsimleri aklımda tutmakta zorlandım. Ama kilise tasvirleri çok güzel değil mi?
aslında çok iyi giderken sonu çok havada kalmış gibi geldi bana
hele tekila içip mektup yazdıkları sahneÇok tatlı bir kitaptı o. Filmi de güzeldir. :)
Çok uykum var ya.Bir de stne kitap okudum sanırım bayılmak üzereyim
Filozof__Prenses geçmiş olsun.Bana geçen hafta vurdu 2 gün geçmedi.Seninki sürmez inşallah.
xyzt-5544 az kaldı kuzu dayan
Uğur Mumcu'nun ve yayınevinin kitaplarını dehşetle okuyorum.Aklın almadığı vicdana sığmayan şeyler anlatılıyor ve yıllarca isimler dışında hiçbir sey değişmiyor,iyileşmiyor.
Numaran ben dr vardiFilmi olduğunu bilmiyordum. Romantik komedi izlemek istediğim bir günde izlerim mutlaka
Sophie Kinsela okumuştum daha önce, şuan adını hatırlayamıyor olsam daEğlenceli oluyor sanırım kitapları. Benim için en iyisi de kafamı dağıtıyor ve konsantrasyon gerekmiyor
Sen de Gulun Adi'ni okuyordun degil mi.
Alinti yanlis olmus sanirim bir an acaba dedim.
Kesinlikle oyle. Tasvirlere bayildim.
ben yıllar önce izlemiştim filmini kitabı olduğunu bilmeden ama ilk kez şunu söyleyebilirim filmi kitabından çok daha güzel ve eğlenceliydiFilmi olduğunu bilmiyordum. Romantik komedi izlemek istediğim bir günde izlerim mutlaka
Sophie Kinsela okumuştum daha önce, şuan adını hatırlayamıyor olsam daEğlenceli oluyor sanırım kitapları. Benim için en iyisi de kafamı dağıtıyor ve konsantrasyon gerekmiyor
Uğur Mumcu ve ölümünün ardından kurulan vakıf benim için çok özel
Mumcu ön görüsü çok yüksek bir adamdı, öldürüldüğünde 16 yaşındaydım, çok uzun yıllar sonra başladım okumaya ve anlamaya, öleceğini bile bile yazmaktan vazgeçememiş, bağıra bağıra anlatmış bazı şeyleri, çok özel biri benim için, videolarını izlerken gözyaşlarıma hakim olamıyorum, öyle bir beyin, öyle bir kalem ahh.... Nurda yatsın ....
Uğur Mumcu , Çetin Emeç, Bahriye Üçok ve kızı Kumru Üçok içimi titretiyor....
Uff.. Epey yanlış olmuş. :)nickelanjelo kusura bakma.
Hafta sonuna bitiririm ben de. Hala kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.
Kum saatini okumuş muydun?Ümran Avcı'nın kitabı.
Numaran ben dr vardi
ben yıllar önce izlemiştim filmini kitabı olduğunu bilmeden ama ilk kez şunu söyleyebilirim filmi kitabından çok daha güzel ve eğlenceliydi
İlk kendi kitabım sandım çünkü benim için Saatleri Ayarlama Enstitüsü de sakin zamanda okunması gereken bir kitap ama cevapladıktan sonra "Ama kilise tasvirleri çok güzel değil mi?" yazına takıldım geri yazacaktım araya telefon girdi
Hayır okumadım
Güzel mi, siz okudunuz mu?
Guzel degil cok aci maalesefFaili mechul aydin cinayetleri ile ilgili.Son 24 saatlerini anlatiyor.Cok etkileyici. Begenecegini dusundum
Ekliyorum hemen listeme, baktım kitap yurdundan
Bu aralar yakın tarih bilgimi derinleştirmeye çalışıyorum, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?