- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.761
Aynen canım :) ilk zamanlar eklemiştik. çoğu arkadaşımız var bende ben var mıyım ama bilmiyorumsosyal medyadan
Biz yeni eklestik senle ama gec olsin guc olmasinAynen canım :) ilk zamanlar eklemiştik. çoğu arkadaşımız var bende ben var mıyım ama bilmiyorum
Herkese mutlu haftalar
Nihayet Suskunlar bitti. İlk defa İhsan Oktay Anar okudum, biraz daha farklı beklemiştim, ama hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Puslu Kıtalar Atlası kitabından umutluyum, umarım beğenirim.
Yeni kitabımı henüz seçmedim,
Herkese iyi okumalar
Bugün işyerindeki son günümİstifamı hemen kabul ettiler saolsunlar
Yarından itibaren bol keyifli günler beni bekler
Çok özendim sana
Valla ne yalan söyleyim şuan ben de kendime özeniyorum
Sabah istifami verdim, öğleden sonra kabul ettiler bugün son günün olsun istersen dediler, ben de hemen kabul ettim
Allah hayırlı etsin inşallah ama böylesi daha iyi olacak umuyorum ki
Bugün işyerindeki son günümİstifamı hemen kabul ettiler saolsunlar
Yarından itibaren bol keyifli günler beni bekler
Bana özelden atar mısın?Kızlar, e-kitap için link paylaşmak yasak mı? Kayıtlı olduğum bir sitede arşiv linkleri paylaşmışlar. Ama ben indiremiyorum, iş yerinde açılmıyor. Nasiplenmek isteyen olursa ve yasak değilse kopyalayayım buraya.
Kızlar, e-kitap için link paylaşmak yasak mı? Kayıtlı olduğum bir sitede arşiv linkleri paylaşmışlar. Ama ben indiremiyorum, iş yerinde açılmıyor. Nasiplenmek isteyen olursa ve yasak değilse kopyalayayım buraya.
Puslu kıtalar atlasını iki kez okudum, süper bir kitaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?