- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.781
Benim uğurum mu bölüm şansı mı bilemiycemUğurlu mu geliyorsun yoksa insanlara
Bu sene senin senen olsun da sen atan inşallah
Pek umudum yok açıkçası,2017 de girenler henüz hiç atanmadı biliyorsun, onlar beklerken ben niye kendimi yorucam bilmiyorum ama ilerde keşke demek de istemiyorum o yüzden son kez şansımı denemek istiyorumGicik
Ah su kahpesese demeyeydin iyidi...
Arada ben de acaba diyorumnnn
Bekleriz efenim, ama ben çok pis çalışırım haberiniz olsunsize katılabilirim
Benim kadar sanmıyorumBenim uğurum mu bölüm şansı mı bilemiycem
Pek umudum yok açıkçası,2017 de girenler henüz hiç atanmadı biliyorsun, onlar beklerken ben niye kendimi yorucam bilmiyorum ama ilerde keşke demek de istemiyorum o yüzden son kez şansımı denemek istiyorum
Bekleriz efenim, ama ben çok pis çalışırım haberiniz olsun
Merhaba arkadaşlar.
Elimdeki kitap epeydir bitemedi gitti ne Allah'ın hikmetiyse.Konuyu gördüm, elime aldım yine inşallah benide itekler buradaki arkadaşlar.
hoşgeldin.
tebrikler canimmmm gecmisler olsunBugün işyerindeki son günümİstifamı hemen kabul ettiler saolsunlar
Yarından itibaren bol keyifli günler beni bekler
Bana da atabilir misin. Tesekkurler
Canım benim :) gelinimiz şahane oluncaminerva1988 hepiniz çok güzel görünüyordunuz maşallah
N-A-R çok güzel bir gelin olmuşun. Mutluluğun daim olsun canım
Geçmiş olsun canım
Bize nazar mı değdirdiler ha
Koca yaz okuduk da yaz bitimi rehavete kapıldık
gecmis olsun canimcim
Geçmiş olsun canım
Nazar var nazar
geçmiş olsun canım
Filozof__Prenses çok geçmiş olsun kuzum
selamlar herkese, okuyamama bende de var haliylen
Korkuyu Beklerken sy 99
evde de Göçebe'ye başladım ama çok başlardayım
Hepinize teşekkür ederim.Çok uykum var ya.Bir de stne kitap okudum sanırım bayılmak üzereyim
Filozof__Prenses geçmiş olsun.Bana geçen hafta vurdu 2 gün geçmedi.Seninki sürmez inşallah.
@cesmi_naz az kaldı kuzu dayan
Uğur Mumcu'nun ve yayınevinin kitaplarını dehşetle okuyorum.Aklın almadığı vicdana sığmayan şeyler anlatılıyor ve yıllarca isimler dışında hiçbir sey değişmiyor,iyileşmiyor.
Loliss'im canım benim, o günden sonra iyiyim. Allaha şükür. İlgine sağ olFilozof__Prenses nasıl oldun canım
MelindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBelki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM
Aramıza hoş geldiniz.Herkese merhaba!
Aranızda bana da yer var mı?
O kişi ben oluyorum. Hemen gidip bakayım inşallahBenim bu psikoloji alanı ile ilgili kitap listemle ilgilenenler ve okunacaklar listesi yapanlar varsa duyurayım, listeyi güncelledim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlarin-okumasini-onerdigim-kitaplar.1031137/
Ben de!!! Hemen takvim yapsa pazartesi günü , dedim.o takvimin ne çok hayalini kurdum ben
hepinizi çok seviyorum
Cesminaz, hakkında hayırlısı olsun.Bugün işyerindeki son günümİstifamı hemen kabul ettiler saolsunlar
Yarından itibaren bol keyifli günler beni bekler
En yakın zamanda bitirip yorumlayacağım inşallahMerak ettiğim bir kitap,bitince yorumunuzu bekliyorum
Hissediyorum gerçekten çok sevindiğini :)Melindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aramıza hoş geldiniz.
Duymadım hiç ole bisiArkadaslar bn kıtap okuma programı ındırmek ıstıyorum telefonuma mesela gunde 100 sayfa okuma hedefı koymak ıstıyorum bna arada bıldırım gonderecek bıldıgınız boyle bı program varmı
Valla ne yalan söyleyim şuan ben de kendime özeniyorum
Sabah istifami verdim, öğleden sonra kabul ettiler bugün son günün olsun istersen dediler, ben de hemen kabul ettim
Allah hayırlı etsin inşallah ama böylesi daha iyi olacak umuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?