Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

valla bi şey yapmıyorum

ben de seni seviyorum ki anneciğin nasıl oldu
Sağol canım
Daha iyi ,ama bazen sancıları oluyor, uzun süre oturamıyor.
Kaç gündür misafirler vardı, pek dışarı çıkamadık .
InşaAllah öğrencilerin seni pek yormuyordur. Sana kıyamam

Sağol canım
Geçmiş olsun

Önemli birşey değildir umarım
Annemin yaklaşık bir ay önce rahmi alındı. Ben yurtdışındayım. Ailem Türkiye'de. Anneciğim iyice iyileşmeden buraya ziyarete geldi. O nedenle biraz zorlanıyor. Şekeri de var.
Ama çok şükür evimde annemi ağırlamak kısmet oldu. Benim çocuklarım kocaman oldu ama anneciğimi çok özlüyorum

Kaç yaşına gelirsek gelelim bu hiç değişmeyecekki :)

Çok geçmiş olsun tekrardan canım

Sağol canım

yaa çok sevindim annenin iyi olmasına
yormazlar mı hepsi canavar gibi ama her birini seviyorum

Günaydın kızlar
Fotolara bayıldım az daha gitseydin benim memleketimden de gececektin:) iyi gezmeler canım
Çok teşekkürler canım... aaaaa neresi ki senin memleket. Buralara yakın demek ki....

hayatin_anlami çok geçmiş olsun annene. Hem de gözün aydın...

Günaydın ve iyi haftalar kızlar
Tüm haftasonu tek bir sayfa kitap okumadım desem yeridir, zorlamıyorum da kendimi. Bir süre böyle devam eder sanırım. Okursam ancak işyerinde e-kitap olarak Bir Alışverişkoliğin İtirafları'nı okurum, o da boş kalırsam ancak.
Korkuyu Beklerken ve Yemek Bağımlılığı bekliyor halen ve bekleyecek de bir süre daha

Günaydınlar, iyi haftalar
Yörünge bitti çok severek okudum ilk başlarda ev iş yoğunluğundan kitaba kendimi veremesem de hafta sonu her fırsatta okumaya çalıştım sonları baya heyecanlıydı.
Yeni kitabım korkuyu beklerken ortak kitaba yetiştim. Kitabım yoktu elimde de çok kitap olunca almayım bir ara alınca okurum dedim ama kitapyurdunda puan kataloğunda görünce dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…