- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.801
Kişisel gelişim okumak zorunda olduğum için Mor İnek'i okuyordum. Bitirdim. Fikrim değişmedi. Bu türü sevmiyorum.
Hayırlı olsun kuzum.
En kötü dinlenmiş ve rahatlamış olacaksın.
Mecburen okudum ben de is icin istediler.Seninle kitap zevklerimiz benziyor sanirim.Ben okumuyorum kişisel gelişim kitaplarını, çok bunaltıyor insanı
Amin canimAynen canım. Güzel olacak inşallah. Keyifliyim şuan, Allah pişman etmesin. İsteyenlere de nasip etsin
tebrik için geç kalmadım umarımgünaydınlar, herkese iyi haftalar
Halen Korkuyu Beklerken'i bitiremedim, evde de Göçebe okuyorum sözde ama bayadır okuyamadım tabi
Hayırlı olsun canım Allah daha iyi huzurlu işler nasip etsin inşallahAynen canım. Güzel olacak inşallah. Keyifliyim şuan, Allah pişman etmesin. İsteyenlere de nasip etsin
Gülün Adı’na başladım
Sırf @DonukPudra yı satmamak için
Havalar en sevdiğim halini almaya başladı, sonbahar benim mevsimim
Tekrar KPSS ye hazırlanmaya karar verdim ders çalışmaya başlamadan ne kadar okusam kârdır
ben de hazırlanacağım ocakta çalışmaya başlarım iletişim halinde olalım kızlarBen de hazırlanacam KPSS'ye. Gerçi ocaktan sonra hız kazanırım o arada başka sınavım var ama yine de paslaşalım kuzu. Yayınevi, kaynak vs olur mu
adım sayar programlar varya hanı uyarı verıyor kıtap ıcınde vardır belkı dıye dusundumDuymadım hiç ole bisi
bir adam girdi şehre koşarak da çok güzelBu Sanzelize Dugun Salonu' nu cok begenerek okuyorum yatarzini cok sevdim.
bir adam girdi şehre koşarak da çok güzelBu Sanzelize Dugun Salonu' nu cok begenerek okuyorum yatarzini cok sevdim.
Kişisel gelişim okumak zorunda olduğum için Mor İnek'i okuyordum. Bitirdim. Fikrim değişmedi. Bu türü sevmiyorum.
Ses kaydı bile yolladı bana güzel haberi alıncaHissediyorum gerçekten çok sevindiğini :)
Ben kullanıyorum bazen daha uyguna geliyor. Ama temin sıkıntısı olabiliyor.Kızlar babilden alışveriş yapan var mı?
İşte bundan korkuyorum ya, stoktan teslim yazıyordu inşallah hemen gelirBen kullanıyorum bazen daha uyguna geliyor. Ama temin sıkıntısı olabiliyor.
Bir kere yaptım sıkıntısız gelmişti sanırsam bir de hediye edebiyat dergisi eklemişlerdi. Bu aralar Irvin Yalom setini gözüme kestirdim orda.Kızlar babilden alışveriş yapan var mı?
Stoktan teslim yazanlarda sıkıntı yaşamadım sanırım. Ama 2 gün temin yazanı 10 gün sonra yolladıkları oldu.İşte bundan korkuyorum ya, stoktan teslim yazıyordu inşallah hemen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?