- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.581
Dünyalıyı izledik canım ama çok fazla etkilenmedim benYani gercekten film canım, gercekte cocuklarim kusursuz dogmaları imkansız.
Zihinsel bir hasar kesin olacagı gibi bedensel hasarın da olması yüksek. Değişikti ne diyim.
Konu olarak robot adam da çok iyidir izlemediysen şiddeyle tavsiyemdir
Ayni sekilde dünyalı da
Skosnob hangisini izledin meraktayım:)
Herkese günaydın ve keyifli haftalar kızlar
Haftasonu misafirim vardı, dün onu yolcu ettikten sonra da biraz alışveriş yaptık, biraz gezdik akşam da dinlendik. Açıkçası pek kitap okuyamadımAma güzel haber, yarın için izin aldım işyerinden. Sabahtan doktora gideceğim, öğleden sonra tek işim yemek yapmak. Ardından güzelce okurum kitabımı Ruhi Mücerret'de ilerleyeceğimi düşünüyorum
Bugün de biraz işlerim var, o bitsin Numaran Var Bende'ye devam ederim.
Dün D&R'da bazı kitaplarda indirim vardı. Stephanie Mayer'in Kimyager kitabını da orda gördün. Biraz ergen bir tarzı var ama sanırım seviyorum o kadının kitaplarınıYine de kitapyurdundan daha pahalıydı almadım ben de. Listeme ekledim, yorumları oldukça güzel.
Şimdilik benden bu kadar, takipteyim
Noldu fıstık neyin var
en son beni alıntılamış o mesajla kalmış sayfaBu arada diğer kitap konusu ikinci sayfaya gerilemiş. Kimse orayı sahiplenmiyor galiba. Atıl bir konu oldu
Bişeyim yok, izin yapasım varYarım saatlik bi tahlil için tüm gün izin aldım
Günaydın..
xyzt-5544 _Cassandra_ Kimyager var bende. Yakın zamanda okumam gerek hatta. Nişanlımın hediyesi olan kitaplardan biri. Benim aldığım kitabı neden okumuyorsun hala diye bozulmakta
İyi yapmışsın
Hatta patlat bi rapor gitme birkaç gün
Ceşminaz geçmiş olsun.Herkese günaydın kızlar
Dün gece çok kötü bir gece geçirdim. Parmağım sıcaktan resmen cezveye yapıştıSüt kaynattım cezvede, aldım bardağa döktüm, yıkayayım diye cezveyi aldım elime resmen sapına yapıştı parmağım Evde de yalnızdım bide eşim işten gelene kadar kırk takla attım evde. Doktora gitsem bişey de yapamayacaklar. Gece 2'ye kadar buz tuttum parmağımda uyuyamadım tabi. Gece 2'de artık elimde buzla sızmışım. Sabah da 7'de kalkıp işe geldim
O acıyla Ruhi Mücerret'e başladım ve 32 sayfa okudum. Belli ki çok eğlendirecek ve çabuk bitecek kitap, en sevdiğimdenŞimdi hazır iş de yokken kitabımı okuyayım ben. Numaran Bende Var'a devam
hoş geldiniz.Franz Kafka'nın "Dava"sı ile ben de topiği takibe başlıyorum.
Ceşminaz geçmiş olsun.şimdi nasılsın?
diğer elini de mi yaktın?Dün gittim diğer elimi de yaptım Filo'cuğum. Yanık kremini de ağrım geçti diye almamıştım. Bugün iş çıkışı alacak eşim, artık eve farz oldu dedi
Iyi haftalar kizlar
Ben huzuru bitirmek uzereyim.Herkes okurken budalaya baslayim .agir gelirse araya kitap alirim.diye dusunuyorum.
__giz__ ile ilgili gelisme ne bulamadim gecmis sayfalarda .hakkinda hayirlisi olsun.ben seni cok seviyorum.kismetin bol olsun.sen benim kucuk prensesimsin
Hepinizi seviyom diyeyim politik olayim.bu veganlik beni 1 hafta basagrisindan sonra sevgi pitircigi yapti.antibdepresan icmis kivamdayim.
diğer elini de mi yaktın?
xyzt-5544 naptııuun
Fırın tepsisine değdirdim bu sefer de
Bu daha ufak diğerine göre ama bunu baştan çok anlayamadım, değdirdim dedim çektim elimi suya falan tutmadım. Böyle olunca da su topladı biraz sanırım
Yanık kremini kesinlikle depolamamız lazım eve..
Nazar var sende
okumadım ama okumayı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?