Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dünyalıyı izledik canım ama çok fazla etkilenmedim ben

Noldu fıstık neyin var

Bu arada diğer kitap konusu ikinci sayfaya gerilemiş. Kimse orayı sahiplenmiyor galiba. Atıl bir konu oldu

Günaydın..
xyzt-5544 _Cassandra_ Kimyager var bende. Yakın zamanda okumam gerek hatta. Nişanlımın hediyesi olan kitaplardan biri. Benim aldığım kitabı neden okumuyorsun hala diye bozulmakta

MArt ayında okusan olmaz mı, belki bana günde hediye gelir, gelmezse de kendim alırım

İyi yapmışsın
Hatta patlat bi rapor gitme birkaç gün

Rapor vermezler sanırım, çünkü cidden kontrolüm var dedim izin aldım. Yalandan kan tahlili yaptıracam. ama şüphe görmüşler ultrason var falan diyip haftaya da 1 gün alırım belki, kendimden korkuyorum bu ara

Iyi haftalar kizlar
Ben huzuru bitirmek uzereyim.Herkes okurken budalaya baslayim .agir gelirse araya kitap alirim.diye dusunuyorum.
__giz__ ile ilgili gelisme ne bulamadim gecmis sayfalarda .hakkinda hayirlisi olsun.ben seni cok seviyorum.kismetin bol olsun.sen benim kucuk prensesimsin
Hepinizi seviyom diyeyim politik olayim.bu veganlik beni 1 hafta basagrisindan sonra sevgi pitircigi yapti.antibdepresan icmis kivamdayim.

Bildirim; BUDALA - sayfa 61

Ceşminaz geçmiş olsun. şimdi nasılsın?
Franz Kafka'nın "Dava"sı ile ben de topiği takibe başlıyorum.
hoş geldiniz.

Vegan mı oldun?Saygı duyuyorum

Nazar var sende

Kadını bitirdim dün.Kesinlikle dönüp tekrar okumak isteyeceğim bir kitap.Abartmıyorum toplu taşımadayken bile ağladığım da tebessüm ettiğim de oldu okurken.Çoğu yerde burkuldu içim.Siyasi bir kitap evet.Sevenlerine tavsiye ederim.

Sabah dizboyu karda elimde laptop varken kitap alamadım maalesef yanıma.Budala annemde, kar hafiflemeden gidip alamam.2 günde bitebilecek bir şeyler seçeceğim eve gidince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…