Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydın ve keyifli haftalar kızlar
Haftasonu misafirim vardı, dün onu yolcu ettikten sonra da biraz alışveriş yaptık, biraz gezdik akşam da dinlendik. Açıkçası pek kitap okuyamadım Ama güzel haber, yarın için izin aldım işyerinden. Sabahtan doktora gideceğim, öğleden sonra tek işim yemek yapmak. Ardından güzelce okurum kitabımı Ruhi Mücerret'de ilerleyeceğimi düşünüyorum
Bugün de biraz işlerim var, o bitsin Numaran Var Bende'ye devam ederim.
Dün D&R'da bazı kitaplarda indirim vardı. Stephanie Mayer'in Kimyager kitabını da orda gördün. Biraz ergen bir tarzı var ama sanırım seviyorum o kadının kitaplarını Yine de kitapyurdundan daha pahalıydı almadım ben de. Listeme ekledim, yorumları oldukça güzel.
Şimdilik benden bu kadar, takipteyim

Gunaydin dun uyku tutmadi Tesla'da 216. Syfya kadar okudum. Haftasonum mobilyacilarda telef olmakla gecti :) bugun kitabimi bitirmeyi umuyorum. Yanima da Kasap Ciragi' ni aldim, biterse diye. Ankara gene kar kiyamet. Bu karda kista yayalara yol vermeyi akil edemeyen yurdum suruculeri umarim bir gun duyarli olabilir...

günaydın hanımlar
mutlu haftalarınız olsun
toprak ana 110'lu sayfalardayım gece burda takılmaktan bitiremedim kitabı :) şimdi hemen devam ediyor, bitiriyorum. Cengizciğim Aytmatov yine harika yazmış :)
dün gece kitap yurdunda gezinirkeeenn tabiki de sipariş verdim gelsin bebeklerim, fotoğraf atarım :)) sizi seviyorum

Neler aldın?

Okumadan önce haber verin bana o zaman, ben de temin edeyim hemen. Çok keyifli olacaktır diye umut ediyorum

Kızlaaar günaydınnn nasılsınız. Keyifler yerindedir inşAllah :) Ben izindeydim 1 hafta memleketime gittydim oyüzden yazamadıydım :) Aşkın gözyaşları mevlana ya hala devam 113. sayfadayım :)
Benim en begendigim kitabi Dönüşüm'dür. Hatta bir daha okuyacagim kitaplar listesindedir.

Kızlar eşim kitap okumayı pek sevmiyor. Sen de oku diyince kızıyor. Dün bir laf arasında hadi senin hatrına bir tane okuyayım dedi. Onun seveceği kısa bir kitap tavsiyeniz var mı? Erkeklerin seveceği türden.

O
Kızlar eşim kitap okumayı pek sevmiyor. Sen de oku diyince kızıyor. Dün bir laf arasında hadi senin hatrına bir tane okuyayım dedi. Onun seveceği kısa bir kitap tavsiyeniz var mı? Erkeklerin seveceği türden.
Ozel ilgilendigi bi konu var mi? Ya da siyasi gorusune uygun birsey de olabilir. En azindan okumaktan darlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…