- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.561
Beğendin mi dönüşüm'ü?
günaydın hanımlar
mutlu haftalarınız olsun
toprak ana 110'lu sayfalardayım gece burda takılmaktan bitiremedim kitabı :) şimdi hemen devam ediyor, bitiriyorum. Cengizciğim Aytmatov yine harika yazmış :)
dün gece kitap yurdunda gezinirkeeenn tabiki de sipariş verdim gelsin bebeklerim, fotoğraf atarım :)) sizi seviyorum
Neler aldın?
semerkant ve Doğunun limanları Amin Maalouf merak ettiğim bir yazardı canım. otomatik portakal burda tavsiye etmiştiniz onu, klasiklerden de gurur ve önyargı.
Benim en begendigim kitabi Dönüşüm'dür. Hatta bir daha okuyacagim kitaplar listesindedir.Kızlaaar günaydınnn nasılsınız. Keyifler yerindedir inşAllah :) Ben izindeydim 1 hafta memleketime gittydim oyüzden yazamadıydım :) Aşkın gözyaşları mevlana ya hala devam 113. sayfadayım :)
Ozel ilgilendigi bi konu var mi? Ya da siyasi gorusune uygun birsey de olabilir. En azindan okumaktan darlanmaz.Kızlar eşim kitap okumayı pek sevmiyor. Sen de oku diyince kızıyor. Dün bir laf arasında hadi senin hatrına bir tane okuyayım dedi. Onun seveceği kısa bir kitap tavsiyeniz var mı? Erkeklerin seveceği türden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?