Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir kere yaptım sıkıntısız gelmişti sanırsam bir de hediye edebiyat dergisi eklemişlerdi. Bu aralar Irvin Yalom setini gözüme kestirdim orda.
Sanırım fiyatları diğer sitelere göre daha uygun, yani en ucuz burda buldum :)
Stoktan teslim yazanlarda sıkıntı yaşamadım sanırım. Ama 2 gün temin yazanı 10 gün sonra yolladıkları oldu.
anladım , teşekkür ederim:)

Aynen canım. Güzel olacak inşallah. Keyifliyim şuan, Allah pişman etmesin. İsteyenlere de nasip etsin

Hakkında hayırlısı olsun. Sen mutluysan sorun yok.
O zaman bildirim topiklerinde yirminci yirmebeşinci kitaplara doğru koşarsın.

Bu Sanzelize Dugun Salonu' nu cok begenerek okuyorum ya tarzini cok sevdim.

Ben de çok sevmiştim.

Deli Kadın Hikayeleri'ne devam edeceğim. Syf 51

Nasıl bir kitap? Benim de merak ettiklerim arasında kendisi.

Sanzelize düğün salonu sayfa 250. Yarın biter. Kitabı beğendim ve Tarik Tufan in bir kitabını daha aldım

Harika bir kitap

InşaAllah hakkında hayırlı olur ve umduğunu bulursun

Şeytan'ın Stajyeri bitti. ne kitaptı beee Fantastik severler kaçırmasın muhteşemdi.

öldükten sonra cehenneme giden ve orda çalışmaya başlayan 4 kişiden bir tanesi şeytanın stajyeridir. bir gün şeytanın yardımcısı septimus cehennemdeki kalabalıktan dolayı baş gösteren maddi sıkıntıları durdurmanın bir yolu olduğunu söyler. stajyerse cehennemi kurtarmak yerine dünyaya giderek ölümünü durdurmayı seçer. yanına arkadaşlarını da alarak cehennemden kaçan mitchell buna pişman olsa da ölümlerin içindeki paradokslar her seferinde yeni bir bilinmeze çıkar.

çok keyifliydi

Benimde sonbaharda başlayıp kışla zirve yaşatan havalar:) benim zamanım geldi artık:)

Günaydınn
Nasıl bir kitap? Benim de merak ettiklerim arasında kendisi.

Harika bir kitap
Ben çok beğendim. Farklı bir hayli. Konusu da anlatımı da. Delirmiş kadınlarla ilgili 21 tane öykü varmış içinde ve okurken ürperiyorsunuz. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…