- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.821
Sanırım fiyatları diğer sitelere göre daha uygun, yani en ucuz burda buldum :)Bir kere yaptım sıkıntısız gelmişti sanırsam bir de hediye edebiyat dergisi eklemişlerdi. Bu aralar Irvin Yalom setini gözüme kestirdim orda.
anladım , teşekkür ederim:)Stoktan teslim yazanlarda sıkıntı yaşamadım sanırım. Ama 2 gün temin yazanı 10 gün sonra yolladıkları oldu.
Aynen canım. Güzel olacak inşallah. Keyifliyim şuan, Allah pişman etmesin. İsteyenlere de nasip etsin
Bu Sanzelize Dugun Salonu' nu cok begenerek okuyorum yatarzini cok sevdim.
Deli Kadın Hikayeleri'ne devam edeceğim. Syf 51
Sanzelize düğün salonu sayfa 250. Yarın biter. Kitabı beğendim ve Tarik Tufan in bir kitabını daha aldım
InşaAllah hakkında hayırlı olur ve umduğunu bulursunValla ne yalan söyleyim şuan ben de kendime özeniyorum
Sabah istifami verdim, öğleden sonra kabul ettiler bugün son günün olsun istersen dediler, ben de hemen kabul ettim
Allah hayırlı etsin inşallah ama böylesi daha iyi olacak umuyorum ki
Benimde sonbaharda başlayıp kışla zirve yaşatan havalar:) benim zamanım geldi artık:)Gülün Adı’na başladım
Sırf @DonukPudra yı satmamak için
Havalar en sevdiğim halini almaya başladı, sonbahar benim mevsimim
Tekrar KPSS ye hazırlanmaya karar verdim ders çalışmaya başlamadan ne kadar okusam kârdır
Bende üni için hazirlanicam olur mu:)size katılabilirim
Canım benim güle güle oku ama bebiş erkek olursa bu kartı görmesin emi:)
Ben yaptım bol hediye göre deriyolar temin süresi birazcık daha uzun ama güvenilir bir site fiyatları piyasanın biraz üstünde özel indirim falan varsa baya uygunada denk gelebiliyor:)Kızlar babilden alışveriş yapan var mı?
Ben çok beğendim. Farklı bir hayli. Konusu da anlatımı da. Delirmiş kadınlarla ilgili 21 tane öykü varmış içinde ve okurken ürperiyorsunuz. Tavsiye ederim.Nasıl bir kitap? Benim de merak ettiklerim arasında kendisi.
Harika bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?