Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese:)
Akşam cidden gözlerim yorulmuş sanırım, yatar yatmaz uyumuşum
Eylül ayının 6. kitabına bu akşam başlayacağım ama seçim yapamadım henüz
Bu ay okuduklarım :
1- Kadının adı yok - Duygu Asena
2- Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli
3- İnce Memed - Yaşar Kemal
4 - Neden Öldürüldüler - Orhan Tüleylioğlu
5- Bora'nın Kitabı - Ayşe Kulin

Gununuz aydin olsun,
xyzt-5544 uyuyor musun bugun calismiyodun degil mi @algernonacicekler bir civciv annesi cok sevdim. Bu kadar begenecegimi beklemiyordum acikcasi. Karakter bana biraz Araf' daki Omer Sipahioglu' nu hatirlatti. Oyle hissettirdi niyeyse. Baaka kitaplarini da alirim bundan sonra. TUNA80 ayni kitabi okuyormusuz. :)
Syf 205 deyim. Bugun biter yanima Genc Bir Doktor' un Anilari' ni aldim. Bulgakov sevenler el kaldirsin.

Tarik TUFAN Şanzelize Düğün Salonu bitti.
Cok cok begendim.
Kendini, gecmisini bilerek adim adim öldüren bir adamin duydugu ask dısında kalan yasamini hiclige vermesini anlatiyor. Baglantilar cok guzel.
Anne ozlemi, sevgisi, annesizlikten bahsettigi satirlari okurken bogazim dugumlendi.
Cok severek okudum. Iyi ki okumusum.

Dun aksam ferhangiseyler e gittim.Aglanacak halimize guluyoruz maalesef.Ozellikle gazete haberlerini okudugu kisma hem guldum hem uzuldum.
Cikista da kitap imzalattim.Cok yaslanmis
Yaşlanmaktan ziyade hasta diye biliyorum.
Bir arkadaşım mutlaka gidin. Adam çok hasta yakında bulamazsınız demişti ama biz gidemedik.

ben o kısımlarda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. annemden uzak olduğum bir dönemdi üstelik

bahsettiğim kitabın ismi de Şeytan'ın Stajyeri. çok beğendim ben biraz senin tarzın değil gibi ama çerez niyetine okuyabilirsin

Bir arkadaşım mutlaka gidin. Adam çok hasta yakında bulamazsınız demişti ama biz gidemedik.
Çok da zayıflamış. Hastalığını bilmiyordum. Benim de arkadaşım aynı şeyi söyledi. Zaman yerinde durmuyor tabi.

Yeni uyandım sayılır
Kahvaltımı edip kitap okuyacam biraz. Çok hasretim böyle günlere

Elimdeki e-kitap bitsin ben de başlarım. Size yetişeceğim

Gel bebişim.

Çok da zayıflamış. Hastalığını bilmiyordum. Benim de arkadaşım aynı şeyi söyledi. Zaman yerinde durmuyor tabi.

Yeni uyandım sayılır
Kahvaltımı edip kitap okuyacam biraz. Çok hasretim böyle günlere

Elimdeki e-kitap bitsin ben de başlarım. Size yetişeceğim

Gel bebişim. Benim yerime de keyif yap.Stresten uyuyamadığım günlerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…