- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.861
Tarik TUFAN Şanzelize Düğün Salonu bitti.
Cok cok begendim.
Kendini, gecmisini bilerek adim adim öldüren bir adamin duydugu ask dısında kalan yasamini hiclige vermesini anlatiyor. Baglantilar cok guzel.
Anne ozlemi, sevgisi, annesizlikten bahsettigi satirlari okurken bogazim dugumlendi.
Cok severek okudum. Iyi ki okumusum.
Çok da zayıflamış. Hastalığını bilmiyordum. Benim de arkadaşım aynı şeyi söyledi. Zaman yerinde durmuyor tabi.
Gel bebişim. Benim yerime de keyif yap.Stresten uyuyamadığım günlerdeyim.
Selamlar
Mürebbiye sayfa 69 şimdilik Gulyabani de aldığım gibi zevk alamıyorum kitaptan ama ümitliyim güzel devam edecek..
xyzt-5544 hayırlı olsun canım güzelce dinlen sonrasında inşallah çok mutlu olacağın bir işe girersin
Aynen :) ama maşallah buranın hatunları da çok güzelBiz yeni eklestik senle ama gec olsin guc olmasin
Sen niye o kadar streslisin kuzum
İnşallah tatlım
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsunSunumum var haftaya.Ona hazırlanıyorum.
belki bebek heyecanıdırKızlar ben artık konsantre olup okuyamıyorum. son zamanlarda bir gerginlik hali içindeyim. Bildirim yapamasamda inşallah burdayım yani takipteyim. Sevgiyle kalın
Hormonlarinin oyununa yenik dusmeKızlar ben artık konsantre olup okuyamıyorum. son zamanlarda bir gerginlik hali içindeyim. Bildirim yapamasamda inşallah burdayım yani takipteyim. Sevgiyle kalın
Hormonlarinin oyununa yenik dusmeKızlar ben artık konsantre olup okuyamıyorum. son zamanlarda bir gerginlik hali içindeyim. Bildirim yapamasamda inşallah burdayım yani takipteyim. Sevgiyle kalın
Hissediyorum gerçekten çok sevindiğini :)
Filozof__Prenses sevincini ben burdan duydum:)
Ses kaydı bile yolladı bana güzel haberi alınca
O da hep dua etti hep destek oldu, canım filozofumFilozof__Prenses
dayanamadım az önce arkadaşıma hediye alırken kendime de bu kitabı sipariş verdimUnutma Dersleri nden başla derim.
dayanamadım az önce arkadaşıma hediye alırken kendime de bu kitabı sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?