- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.881
şimdilik Sapiens ve 1984 belli, birkaç arkadaşım ile ortak okuma yapacağızAaaa çok sevindim. İnşallah beğenirsin.
Ekim ayı okuma listen belli mi? Takipteyim seni.
şimdilik Sapiens ve 1984 belli, birkaç arkadaşım ile ortak okuma yapacağız
unutma derslerini de eklerim
ama bu ay eylül listesini tamamlayamadım,DonukPudra ya ihanet edip gülün adını okumadım falan
valla şuan benim ortak okuyacağım dediğim gibi Sapiens ile 1984Ortak okuma neler? Katılabileceğim varsa katılırım ben de.
Sapiens çok iyi.
Gülün Adı beni ürkütüyor.
Birlikte unutma dersleri okuyabirizvalla şuan benim ortak okuyacağım dediğim gibi Sapiens ile 1984
sanırım başka yok ortak okuma ama kızlar da bi şeyetsinler
ekim listeme ekliyorum o haldeBirlikte unutma dersleri okuyabiriz
ekim listeme ekliyorum o halde
Zamanında arafi çok sevmiştim:)Gununuz aydin olsun,
xyzt-5544 uyuyor musun bugun calismiyodun degil mi @algernonacicekler bir civciv annesi cok sevdim. Bu kadar begenecegimi beklemiyordum acikcasi. Karakter bana biraz Araf' daki Omer Sipahioglu' nu hatirlatti. Oyle hissettirdi niyeyse. Baaka kitaplarini da alirim bundan sonra. @TUNA80 ayni kitabi okuyormusuz. :)
Syf 205 deyim. Bugun biter yanima Genc Bir Doktor' un Anilari' ni aldim. Bulgakov sevenler el kaldirsin.
ama bu ay eylül listesini tamamlayamadım,DonukPudra ya ihanet edip gülün adını okumadım falan
Birlikte unutma dersleri okuyabiriz
AhahhhaaaSelam kizlar,
Ben geldim yeniden._asmunikal_ beni geyik topiklerinde yakaladi.
Su an Gulun Adi'ni okuyorum. Baslayali epey oldu. Itiraf etmeliyim ki kitabin basi beni baya zorladi. Ay bitmeden bitirirsem ne ala.
ben de senin gibiyim. listemi dolduruyorum kızlar sağ olsunİyi alşamlar
Eki Görüntüle 2049385
Bu başlığı okurken ben
Alışveriş listesi de hazırlıyorum kendime fakat elimdeki bir koli okunmamış kitap bitmeden almayacağım
Hoşgeldin canım özlemiştikSelam kizlar,
Ben geldim yeniden._asmunikal_ beni geyik topiklerinde yakaladi.
Su an Gulun Adi'ni okuyorum. Baslayali epey oldu. Itiraf etmeliyim ki kitabin basi beni baya zorladi. Ay bitmeden bitirirsem ne ala.
Unutma Derslerini ben de alayim bari..
Ekmicekseniz eger
Geçmiş olsunn biz senle branşdaş değil miydikkSelam kızlar okullar açılır ve ilk farenjetimi olurum oluyorum anlasaniza:) bihter gibi olmasa da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?