- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.901
Kitabımı seçtim ve başladım. Hava Kurşun Gibi Ağır - Hıfzı Topuz, 20. Sayfadayım biraz daha devam edeceğim
Ya çok görüşme aldım canım. Bizim veliler okul manyağı da :) bir de bünyemizde anasiniflari var ağlayan minnaklarla ilgilenmek bitirdiGeçmiş olsunn biz senle branşdaş değil miydikk
Nasıl o kadar yordun kendini hemencik seminer sunu çalışmalarına başladın mı
Eyvah eyvah benim korkulu rüyam ağlayan miniklerYa çok görüşme aldım canım. Bizim veliler okul manyağı da :) bir de bünyemizde anasiniflari var ağlayan minnaklarla ilgilenmek bitirdi
Bu mesajın altına imzamı atarım ben de her türlü çok güzel ifade etmişsin :) İki yıl önce okudum ilk Sarah Jio kitabını öyle aman aman sevmemiştim, diğer kitaplarını da alayım isteği uyandırmadı bende. Şu da var kitabı da çok çabuk bitirmiştim. İkinci Sarah Jio kitabımı eşim hediye olarak aldığı için okudum geçen sene o da sürükleyiciydi, hoştu ama bir şeyler eksik geliyor bana. Bir de çok fazla reklam içerik vardı bir yerden sonra gözüne batıyor insanın o reklamlar.Yeşil Deniz Kabuğu bitti.
İlk Sarah Jio kitabımdı.
Ne desem ki!
15-25 yaş aralığı aşk romanlarından biriydi bana göre.
Klişe aşk romanlarını pek sevmesem de güzel gitti.
Arada çerez niyetine okunabilecekler arasına girdi bu yazar.
Çok aşk romanı okuyan biri değilim. Daha doğrusu bu tip romanları çok önce bırakmıştım.
Özellikle bu tarz aşkların gerçek hayatta olmadığını öğrendiğim zaman.
Güzeldi. Tatlıydı.
Sevmedim diyemem, sevdim de diyemem.
Ama bu yazarı çok bunaldığım zaman dilimlerin de okuyabilirim.
Bir de Jojo Moyes kitaplarını merak ediyorum
Bir ara edinip okuyacağım
Yeni kitabım
Ayasofyanın gizemli tarihi
İyi hatırlattın. Reklam kısmını unıtmuşum.Eyvah eyvah benim korkulu rüyam ağlayan miniklerilgili veliler mis :) kolaylıklar dilerimm sana :)
Bu mesajın altına imzamı atarım ben de her türlü çok güzel ifade etmişsin :) İki yıl önce okudum ilk Sarah Jio kitabını öyle aman aman sevmemiştim, diğer kitaplarını da alayım isteği uyandırmadı bende. Şu da var kitabı da çok çabuk bitirmiştim. İkinci Sarah Jio kitabımı eşim hediye olarak aldığı için okudum geçen sene o da sürükleyiciydi, hoştu ama bir şeyler eksik geliyor bana. Bir de çok fazla reklam içerik vardı bir yerden sonra gözüne batıyor insanın o reklamlar.
Jojo Moyes'in Senden Önce Ben ve Senden Sonra Ben kitaplrını okudum. Onları çok sevmiştim ama sabaha kadar elimden bırakmadan okduğumu hatırlıyorum. Filmiyse kitapla kıyaslayınca çok çok eksikti.
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsunSelam kızlar okullar açılır ve ilk farenjetimi olurum oluyorum anlasaniza:) bihter gibi olmasa da .
Uygun oldukça gelirsin :)İş yoğunluğumdan dolayı buraya düzenli bildirim yapamıyorum, kusura bakmayın lütfen.
Çocuğunuza Sınır Koyma, sf. 187
Espriler ve Bilinçdışı İle İlişkileri, sf. 44
Kizilimayyy foto olmamış tekrar atıcam bekleyin
günaydınlar
ben de :)Zamanında arafi çok sevmiştim:)
sirkeyle gargara yap canim. Gerci meslek hastaligi ne yapsan gene yakalanirsin.Selam kızlar okullar açılır ve ilk farenjetimi olurum oluyorum anlasaniza:) bihter gibi olmasa da .
beyin bazen tatile cikmak istiyor ben oyle dusunuyorum oyle zamanlarda. Hatta hic kasmayip alisveris sitelerinde sorfe cikiyorumGünaydınn,
Hala okuyamadığımı bildirmeye geldim.
O kadar saçma şeylerle zaman öldürüyorum ki, neden böyle oldu bu ay anlamadım.
Bugün biraz okumaya niyetim var gibi ama bakalım kitabın gönlü bana var mı, göreceğiz.
Keyifli günler dilerim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?