Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitabımı seçtim ve başladım. Hava Kurşun Gibi Ağır - Hıfzı Topuz, 20. Sayfadayım biraz daha devam edeceğim

Kitap okumaya ilk başladığım zamanlar okumuştum. Nazım Hikmet ile ilgili bir kitap okumak istemiş ve tesadüfen bulmuştum bu kitabı. Çok da beğenmiştim

Geçmiş olsunn biz senle branşdaş değil miydikk
Nasıl o kadar yordun kendini hemencik seminer sunu çalışmalarına başladın mı
Ya çok görüşme aldım canım. Bizim veliler okul manyağı da :) bir de bünyemizde anasiniflari var ağlayan minnaklarla ilgilenmek bitirdi

Yeşil Deniz Kabuğu bitti.
İlk Sarah Jio kitabımdı.
Ne desem ki!
15-25 yaş aralığı aşk romanlarından biriydi bana göre.
Klişe aşk romanlarını pek sevmesem de güzel gitti.
Arada çerez niyetine okunabilecekler arasına girdi bu yazar.
Çok aşk romanı okuyan biri değilim. Daha doğrusu bu tip romanları çok önce bırakmıştım.
Özellikle bu tarz aşkların gerçek hayatta olmadığını öğrendiğim zaman.

Güzeldi. Tatlıydı.
Sevmedim diyemem, sevdim de diyemem.
Ama bu yazarı çok bunaldığım zaman dilimlerin de okuyabilirim.

Bir de Jojo Moyes kitaplarını merak ediyorum

Bir ara edinip okuyacağım

Yeni kitabım
Ayasofyanın gizemli tarihi

Ya çok görüşme aldım canım. Bizim veliler okul manyağı da :) bir de bünyemizde anasiniflari var ağlayan minnaklarla ilgilenmek bitirdi
Eyvah eyvah benim korkulu rüyam ağlayan minikler ilgili veliler mis :) kolaylıklar dilerimm sana :)
Bu mesajın altına imzamı atarım ben de her türlü çok güzel ifade etmişsin :) İki yıl önce okudum ilk Sarah Jio kitabını öyle aman aman sevmemiştim, diğer kitaplarını da alayım isteği uyandırmadı bende. Şu da var kitabı da çok çabuk bitirmiştim. İkinci Sarah Jio kitabımı eşim hediye olarak aldığı için okudum geçen sene o da sürükleyiciydi, hoştu ama bir şeyler eksik geliyor bana. Bir de çok fazla reklam içerik vardı bir yerden sonra gözüne batıyor insanın o reklamlar.

Jojo Moyes'in Senden Önce Ben ve Senden Sonra Ben kitaplrını okudum. Onları çok sevmiştim ama sabaha kadar elimden bırakmadan okduğumu hatırlıyorum. Filmiyse kitapla kıyaslayınca çok çok eksikti.

İyi hatırlattın. Reklam kısmını unıtmuşum.

Kitapta sevmiyorum ben reklam.
Kitabın bütün tadı,gizemi gidiyor.
Ben dünyadan kopmak için kitap okuyorum.
Kendi hayatım dışında bambaşka dünyalara,hayallere dalıyorum ve seviyorum o dünyayı.
Ama kitabın içine yok ray-ban gözlüğ, yok iphone telefonu girince sönüyor o gizemli güzel dünya.
Bitiyor orada her şey benim için.

Senden önce beni izlemiştim kaç sene önce. Beğenmiştim hatta. Ama kitabını okumak nasip olmadı. Bir ara onu da okuyacağım.

Gunaydin kizlar,
ALES basvurulari dun basladi 4 Ekim' e kadar devam edecek. Bilgilerinize.
Genç Bir Doktor' un Anilari syf 129 dayim. Bulgakov' un anlatimini cok seviyorum komik bir yani da var.
Zamanında arafi çok sevmiştim:)
ben de :)

Selam kızlar okullar açılır ve ilk farenjetimi olurum oluyorum anlasaniza:) bihter gibi olmasa da .
sirkeyle gargara yap canim. Gerci meslek hastaligi ne yapsan gene yakalanirsin.

beyin bazen tatile cikmak istiyor ben oyle dusunuyorum oyle zamanlarda. Hatta hic kasmayip alisveris sitelerinde sorfe cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…