Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

nezaman yaptın

Bir ay önce annemde unuttuğum kitabım bitti.

Körlemesine Buluşmalar - Carolina Aguirre

8 yaşındaki yiğenimin harçlıkları ile almış olması yetmez mi sırf okumuş olmak için okumaya? :)
Yani... İşte... Hanım kızımız-Luci- bir blog yazıyormuş, başından geçenler tutunca da kitaplaştırmışlar. Bununla birlikte bir çok dile çevrilmiş ve kendi çapında iyi bir satış yapmış.
Hanım kızımızın ablası evlenecek ve annesi ile ablası iddiaya giriyor. Eğer Luci düğüne siyah olmayan bir elbise ve gerçek bir sevgili ile gelirse tüm düğün masraflarını annesi ödeyecek. Bu gizli konuşmayı duyan Luci'nin 8 ay boyunca olmadık insanlarla çıkmaya başlaması ve kuyruğu dik tutma çabaları anlatılıyor.
Çerez kitap sevenler dilini eğlenceli bulacaktır. Konu çok basit görünse de Luci aslında gururlu ve arkadaş olarak yanımızda isteyeceğimiz biri aslında.
Vaktiniz varsa, elinize düşerse okuyabilirsiniz.

Günaydın herkese
Evde hayat çok keyifli, tavsiye ederim
Dün Bir Alışveriş Koliğin İtirafları'nı okudum. Eğlenceli bir kitap. Filmini de izlerim bugün.
Kitap olarak da Oğuz Atay ve Yemek Bağımlılığı hala beni bekliyor olsa da sevgili _meLinDa_ cığımın buluşma hatırası olan kitabım Kan ve Gül'e başlayacağım bugün. Skosnob ve _asmunikal_ ya ya yetişmem lazım

Ben bugun basladim canim.Daha 18 deyim.Kagni hiziyla okudugum ve sunum hazirligimi dusunursek tur bindirirsin bana:)

Genc Bir Doktorun Anilari bitti. Tasrada calismis biri olarak icsellestirerek okudum. Bulgakov' u zaten cok seviyorum. Adindan da anlasilacagi uzere roman degil yeni mezun olmus bir hekimin (cogunlukla) zorlu kosullardaki calisma hayatini, cekincelerini anlatiyor.
Yeni kitabim Zweig babadan Clarissa.

Genç bir doktorun anıları nın dizisi de var. Harry Potter oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…