- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.961
Sapiens ve 1984’ü bugün hoca okumamızı istediğini söyledi. Yetişebilirsem ben de katılmak isterimEki Görüntüle 2049786 Ayın en sevdiğim anı şu aylık okuma listesini çıkarmak
Hepsi ortak okuma kitabı
Doğrudur. Okumaya alışkın biri için okumayı bırakmak çok kötü hissettiriyor.Merhaba hanımlar. Son zamanlarda kitap okuma isteğim azaldı. Okurken önceden rahatlardım şimdi beynimle ağırlık kaldırıyormuş gibi hissediyorum. Ve okuyamamak da kendimi yani zihnimi hamur yığını gibi hissettiriyor. Bir süre kitap okuyamayınca kendimi kaskatı bir hamur gibi hissediyorum , benzetme garip gelebilir ama öyle. İkilem içindeyim .
Bem de baktım geçen ama tarihler açılmamıştı.Bu yıl bolca gitmeye niyetim varKizlarr kosturmaca derken su anda fark ettim devlet tiyatrosu sezonu açtı . Bu sezon şahane oyunlar var puslu kıtalar atlası ve bayrak isimli iki oyumu çok merak ediyorum. Puslu kıtalar atlası malumumuz zaten . Bayrakta berkun oyanın oyumu masum isimli internet dizisi bu oyundan uyarlama ınsallah bilet bulup gidebilirim
Sizler de bakın isterseniz
Üniversiteden beri elimde bekler o kitap benim. Şiirlere kadar okuyorum şiirlerde tıkanıyorum hep. Her yıl en az bir kere okumak için niyet edip şiirlere kdar okuyup, yarım bırakmaktayım.Tutunamayanları okuyorum. Tam sayfa sayısını bilmiyorum şu an ama yarıyı geçtim. Açıkçası çok çok büyük beklentilerle başlamıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Böyle düşününce de kendimi kötü hissediyorum ama gerçek bu kitap elimde sürüklendi resmen
Okuyanlardan destek bekliyorum
Evet ya :))Bem de baktım geçen ama tarihler açılmamıştı.Bu yıl bolca gitmeye niyetim var
Doğrudur. Okumaya alışkın biri için okumayı bırakmak çok kötü hissettiriyor.
Nasıldı??
Benim de kitabı alalı Yılar oldu. Kendimi hazır hissettim başlayayim dedim ama hazır değilmişim demek kiÜniversiteden beri elimde bekler o kitap benim. Şiirlere kadar okuyorum şiirlerde tıkanıyorum hep. Her yıl en az bir kere okumak için niyet edip şiirlere kdar okuyup, yarım bırakmaktayım.
Sevmediğimden de değil ben o kitabı okumak için daha olmamışımdır belki.
Deli kadın hikayeleri'ni bugün bitirip, ekim ayı için liste yapmak istiyorum ben de.
biraz yenilik icin, akademik olarak belki bisey olmaz ama elimde alesim de olsun istedim. Birkac mesleki kurs da var onlara da katilmayi dusunuyorum.Zaman Makinesi bitti. Uzak zamana 800 binli yıllara yolculuk yapıyordu zaman yolcusu. En cazip tarafı da o zamanlar insanlar et yemeyi bırakmış çeşit çeşit meyvelerle karınlarını doyuruyorlardı. Bir çırpıda okumacak bir kitap. Uzun bir şehiriçi otobüs yolculuğunda okudum ben.
Bir de bilmediğimden soruyorum kusura bakma. Bir doktor ales e neden girer? Daha doğrusu girince ne olur?
ay isigi sokagina ben de katilirim.Eki Görüntüle 2049786 Ayın en sevdiğim anı şu aylık okuma listesini çıkarmak
Hepsi ortak okuma kitabı
ekşide denk gelmisti sanirim "gelecek planlariniz nedir?"diye sormuslar Tutunamayanlar' i bitirmek yazmis birisiÜniversiteden beri elimde bekler o kitap benim. Şiirlere kadar okuyorum şiirlerde tıkanıyorum hep. Her yıl en az bir kere okumak için niyet edip şiirlere kdar okuyup, yarım bırakmaktayım.
Sevmediğimden de değil ben o kitabı okumak için daha olmamışımdır belki.
Deli kadın hikayeleri'ni bugün bitirip, ekim ayı için liste yapmak istiyorum ben de.
biraz yenilik icin, akademik olarak belki bisey olmaz ama elimde alesim de olsun istedim. Birkac mesleki kurs da var onlara da katilmayi dusunuyorum.
ay isigi sokagina ben de katilirim.
ekşide denk gelmisti sanirim "gelecek planlariniz nedir?"diye sormuslar Tutunamayanlar' i bitirmek yazmis birisi
ben kisin okuyacagim , gecen yil aldim bekliyorum. Okuma tempomun arttigi bir donemde okuyacagim. Beklerseniz beraber okuruzCokopremses Natsume
1984 e katılırım. Ben de okumadım onu seneler evvel filmini izlemiş bişey anlamamıştım. Tabi 10 sene önce bu kafa yoktu.Eki Görüntüle 2049786 Ayın en sevdiğim anı şu aylık okuma listesini çıkarmak
Hepsi ortak okuma kitabı
Doğrudur. Okumaya alışkın biri için okumayı bırakmak çok kötü hissettiriyor.
beyin bazen tatile cikmak istiyor ben oyle dusunuyorum oyle zamanlarda. Hatta hic kasmayip alisveris sitelerinde sorfe cikiyorum
Günaydın
Gülün Adı sayfa 90
Ben de__giz__ gibi saçma sapan şeylerle vakit geçiriyorum silkelenmemiz lazım giztoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?