Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba hanımlar. Son zamanlarda kitap okuma isteğim azaldı. Okurken önceden rahatlardım şimdi beynimle ağırlık kaldırıyormuş gibi hissediyorum. Ve okuyamamak da kendimi yani zihnimi hamur yığını gibi hissettiriyor. Bir süre kitap okuyamayınca kendimi kaskatı bir hamur gibi hissediyorum , benzetme garip gelebilir ama öyle. İkilem içindeyim .

Doğrudur. Okumaya alışkın biri için okumayı bırakmak çok kötü hissettiriyor.

Bem de baktım geçen ama tarihler açılmamıştı.Bu yıl bolca gitmeye niyetim var

Üniversiteden beri elimde bekler o kitap benim. Şiirlere kadar okuyorum şiirlerde tıkanıyorum hep. Her yıl en az bir kere okumak için niyet edip şiirlere kdar okuyup, yarım bırakmaktayım.
Sevmediğimden de değil ben o kitabı okumak için daha olmamışımdır belki.

Deli kadın hikayeleri'ni bugün bitirip, ekim ayı için liste yapmak istiyorum ben de.

Çok heyecanlı idi. Hele sonu okurken tüylerim ürperdi. Hiç beklemediğim bir sondu. Bayıldım ben.

Konu olarak da İstanbul lu bir erkeğin İspanyalı bir kadınla evlenmesi, yıllardır ailesinden kimseyle görüşmemesine rağmen eşinden habersiz İstanbula gelmesi ve eşinin de rüyalarını yazdığı defterle yola çıkarak kocasını bulmak üzere istanbula gelişini anlatıyor

Benim de kitabı alalı Yılar oldu. Kendimi hazır hissettim başlayayim dedim ama hazır değilmişim demek ki

biraz yenilik icin, akademik olarak belki bisey olmaz ama elimde alesim de olsun istedim. Birkac mesleki kurs da var onlara da katilmayi dusunuyorum.

Eki Görüntüle 2049786 Ayın en sevdiğim anı şu aylık okuma listesini çıkarmak
Hepsi ortak okuma kitabı
ay isigi sokagina ben de katilirim.

ekşide denk gelmisti sanirim "gelecek planlariniz nedir?"diye sormuslar Tutunamayanlar' i bitirmek yazmis birisi
ben kisin okuyacagim , gecen yil aldim bekliyorum. Okuma tempomun arttigi bir donemde okuyacagim. Beklerseniz beraber okuruz Cokopremses Natsume

Hahah resmen benim de gelecek planlarım arasında yerini aldı
Hayır yarım bırakıp başka kitaba da geçemiyorum şimdi. İnat ettim bitireceğim diye. Dönüşü olmayan bir yola girmiş gibi hissediyorum

Gunaydin herkese,
Clarissa syf 44. Dun pek okumadim.
Okuma aliskanligi edinmis oldugumdan bir kitaptan digerine geciyorum ama bazen cok etkilendigim, bitmesin istedigim bir kitaptan sonra aslinda ara vermem hazmetmem gerektigini hissediyorum. Size de oluyor mu?
Bu arada bir plan yaptim her ay uzun sure once okumus oldugum bir kitabi tekrar okumaya karar verdim.
Cokopremses dönüsü olmasin da bitir bakalim. Kisir donguyu kirarsin umarim. darisi basima. O kitaptan cok korkuyorum

Dün yeni kitap siparişlerimi verdim :)

Kontrgerilla Öğretileri - Uğur Mumcu
Ruh Adam - Atsız
Matmazel Noraliya'nın Koltuğu - Peyami Safa
Kum Saati & Suikast Öncesi Son Günler - Ümran Avcı
Suç ve Ceza - Dostoyevski

2. ve 4. kitabı sizlerin tavsiyeleri ile aldım, alış veriş listemde 63 kitap kaldı, uygun bir vakitte listemi biraz eksilteceğim, hepsini almak istediğimden emin değilim. Bu arada kitaplığımı gözden geçirdim, epey eski kitaplarım var, sararıp deforme oluyorlar, onları naylon türü bir şey ile kaplasam koruyabilir miyim ki, böyle bir şey yapan var mı ?

beyin bazen tatile cikmak istiyor ben oyle dusunuyorum oyle zamanlarda. Hatta hic kasmayip alisveris sitelerinde sorfe cikiyorum

Aynen canım, o moddayım resmen ve dün de çıkamadım bu halimden, sıfır okumayla kapattım yine günü.
Zorlamıyorum ben de, vardır bünyemin bir bildiği.

Günaydın
Gülün Adı sayfa 90
Ben de __giz__ gibi saçma sapan şeylerle vakit geçiriyorum silkelenmemiz lazım giztoşum

İşte beni hiç yalnız bırakmayan yoldaşım, dün de anime izledim tüm gün, nerden geldiyse aklıma, nette dolaşırken birden kendimi animenin dibine vururken buldum.
Artık kendimden korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…