- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.941
yaa bilmiyordum. Kesin izlemem lazim. Merak ettim.Genç bir doktorun anıları nın dizisi de var. Harry Potter oynuyor
Fotografini gordum ben Zaman Makinesi' ni baya erteledim hep neyse sonra alirim dedim gecti ama gecenlerde Dt. Moreau' nun Adasini okuyup begenmistim. Bitirince yorumlar misin canim.Zaman Makinesi okuyorum. İlginç gidiyor.
Ama dün bitirdiğim Nermin Yıldırım Rüyalar Anlatılmaz kitabının etkisindeyim. O nasıl bir sondu öyle, çok sarsıcıydı. Çok etkilendim.
ben deAles e başvurdum ben de hayırlısı olsun bakalım
yaa bilmiyordum. Kesin izlemem lazim. Merak ettim.
Fotografini gordum ben Zaman Makinesi' ni baya erteledim hep neyse sonra alirim dedim gecti ama gecenlerde Dt. Moreau' nun Adasini okuyup begenmistim. Bitirince yorumlar misin canim.
ben decok hosuma gitti, ders calismayi ozledim. Bir de yds ye giricem basgan.
Lüsyen, sapiens ve ay ışığı sokağında beraberizEki Görüntüle 2049786 Ayın en sevdiğim anı şu aylık okuma listesini çıkarmak
Hepsi ortak okuma kitabı
Sağ olasın canım deneyeyim onu da maalesef kaderimiz bu :)Gunaydin kizlar,
ALES basvurulari dun basladi 4 Ekim' e kadar devam edecek. Bilgilerinize.
Genç Bir Doktor' un Anilari syf 129 dayim. Bulgakov' un anlatimini cok seviyorum komik bir yani da var.
ben de :)
sirkeyle gargara yap canim. Gerci meslek hastaligi ne yapsan gene yakalanirsin.
Bugün burdan baktım ben de
Kuzu sayıda çıkamayan tarihlerde varBugün burdan baktım ben de
Ekim ayı bülteninde çok az oyun var ve bayrak tükenmiş zaten hemen
Anaaa Bayrak'ı görmüştüm de Puslu kıtalar Atlasını da devlet tiyrosu mu çıkarıyo çooook heyecanlandım, o zaman ben oyun çıkmadan kitabını okuyayımKizlarr kosturmaca derken su anda fark ettim devlet tiyatrosu sezonu açtı . Bu sezon şahane oyunlar var puslu kıtalar atlası ve bayrak isimli iki oyumu çok merak ediyorum. Puslu kıtalar atlası malumumuz zaten . Bayrakta berkun oyanın oyumu masum isimli internet dizisi bu oyundan uyarlama ınsallah bilet bulup gidebilirim
Sizler de bakın isterseniz
Nasıldı??Rüyalar Anlatılmaz bitti
Yeni kitabım Zaman Makinesi
Puslu kıtalara gidersen ve beni götürmezsen
Aynen kuzum ben şok haberdar edelim bu sene de birbirimizi güzel oyunlar var . Ben bu haftasonu jokonun doğum gününe gideceğim geçen yıl çok ödül almıştıAnaaa Bayrak'ı görmüştüm de Puslu kıtalar Atlasını da devlet tiyrosu mu çıkarıyo çooook heyecanlandım, o zaman ben oyun çıkmadan kitabını okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?