Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Genç bir doktorun anıları nın dizisi de var. Harry Potter oynuyor
yaa bilmiyordum. Kesin izlemem lazim. Merak ettim.

Zaman Makinesi okuyorum. İlginç gidiyor.
Ama dün bitirdiğim Nermin Yıldırım Rüyalar Anlatılmaz kitabının etkisindeyim. O nasıl bir sondu öyle, çok sarsıcıydı. Çok etkilendim.
Fotografini gordum ben Zaman Makinesi' ni baya erteledim hep neyse sonra alirim dedim gecti ama gecenlerde Dt. Moreau' nun Adasini okuyup begenmistim. Bitirince yorumlar misin canim.
Ales e başvurdum ben de hayırlısı olsun bakalım
ben de cok hosuma gitti, ders calismayi ozledim. Bir de yds ye giricem basgan.

Zaman Makinesi bitti. Uzak zamana 800 binli yıllara yolculuk yapıyordu zaman yolcusu. En cazip tarafı da o zamanlar insanlar et yemeyi bırakmış çeşit çeşit meyvelerle karınlarını doyuruyorlardı. Bir çırpıda okumacak bir kitap. Uzun bir şehiriçi otobüs yolculuğunda okudum ben.

Bir de bilmediğimden soruyorum kusura bakma. Bir doktor ales e neden girer? Daha doğrusu girince ne olur?

Sağ olasın canım deneyeyim onu da maalesef kaderimiz bu :)

Kizlarr kosturmaca derken su anda fark ettim devlet tiyatrosu sezonu açtı . Bu sezon şahane oyunlar var puslu kıtalar atlası ve bayrak isimli iki oyumu çok merak ediyorum. Puslu kıtalar atlası malumumuz zaten . Bayrakta berkun oyanın oyumu masum isimli internet dizisi bu oyundan uyarlama ınsallah bilet bulup gidebilirim
Sizler de bakın isterseniz

Anaaa Bayrak'ı görmüştüm de Puslu kıtalar Atlasını da devlet tiyrosu mu çıkarıyo çooook heyecanlandım, o zaman ben oyun çıkmadan kitabını okuyayım

Aratamonovlar son 60 sayfa bu gece bitecek
Beyaz zambaklar ülkesinde ye dün bir giriş yaptım syf:50 şu ana kadar kitabın yazılış sürecini anlatıyordu artık kitaba giriş yapacağım:) ben okumaya kaçar iki gündür acayip okuma isteğim var:) sanırım okuma şevkini soğuk havalarda birlikte geri geldi:)

Veeee kış mevsimi artık geldi şükürler olsun :) en en en sevdiğim mevsim kış sonra sonbahar kış geliyor diye sonbahari da çok seviyorum:) Rusya'da yada Norveç te seve seve yaşayabilirdim heralde:) geceyi ve hele hele kış gecelerini çok seviyorum:)

Tutunamayanları okuyorum. Tam sayfa sayısını bilmiyorum şu an ama yarıyı geçtim. Açıkçası çok çok büyük beklentilerle başlamıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Böyle düşününce de kendimi kötü hissediyorum ama gerçek bu kitap elimde sürüklendi resmen
Okuyanlardan destek bekliyorum

Anaaa Bayrak'ı görmüştüm de Puslu kıtalar Atlasını da devlet tiyrosu mu çıkarıyo çooook heyecanlandım, o zaman ben oyun çıkmadan kitabını okuyayım
Aynen kuzum ben şok haberdar edelim bu sene de birbirimizi güzel oyunlar var . Ben bu haftasonu jokonun doğum gününe gideceğim geçen yıl çok ödül almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…