- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.001
aayyy zarar gelmesin kitaplaraÇalıştığım şirketin ürün gamı içinde nem verme cihazları var, büyük kütüphanelere sattığımız oldu ama nemin yüzde kaç olması gerektiği ile ilgili bilgim yok, ayar kaçarsa bu sefer de küflenme olur.
kızlar Emrah Serbes bir arkadaşının üstlendiği ve ölümle sonuçlanan trafik kazasını kendisinin yaptığını itiraf etmiş. yazılı ifadesini falan paylaşmış. duydunuz mu?
ben de çok şaşırdım. twitter dan yazılı ifadesini paylaşıp teslim olmaya geldim yazmış bir de.
Işaret kitabını da okumayı dönüşüyor musun ? Kitaplarda bol miktarda alıntı varGünaydın
Çİ de bitti.Serinin son kitabı Pİ ye başladım...
Son kitabın ismine bayıldımgünaydın dün @cesmi_naz cığımın hediyesi Puslu Kıtalar Atlasına başladım çok başlardayım daha
ekim ayı okuma listeme de karar verdim
Puslu Kıtalar Atlası
Süper İyi Günler
Ay Işığı Sokağı
Unutma Dersleri
Ah Bayım Ah & Kız Öpme Kuyruğu
Ben muhtemelen kendisine de bayılacağım Nazlıcığımın yazdığı ilk öykü kitabıymış kendileriSon kitabın ismine bayıldım
Dün yeni kitap siparişlerimi verdim :)
Kontrgerilla Öğretileri - Uğur Mumcu
Ruh Adam - Atsız
Matmazel Noraliya'nın Koltuğu - Peyami Safa
Kum Saati & Suikast Öncesi Son Günler - Ümran Avcı
Suç ve Ceza - Dostoyevski
2. ve 4. kitabı sizlerin tavsiyeleri ile aldım, alış veriş listemde 63 kitap kaldı, uygun bir vakitte listemi biraz eksilteceğim, hepsini almak istediğimden emin değilim. Bu arada kitaplığımı gözden geçirdim, epey eski kitaplarım var, sararıp deforme oluyorlar, onları naylon türü bir şey ile kaplasam koruyabilir miyim ki, böyle bir şey yapan var mı ?
Benim de planlarımdan biri bitirmek. Kendimi gaza getirmek için internetteki kitap ile ilgili yorumları okuyorum. Vay şöyle muhteşem kitap, böyle harika falan derken başlayıp yarım bırakıyorumbiraz yenilik icin, akademik olarak belki bisey olmaz ama elimde alesim de olsun istedim. Birkac mesleki kurs da var onlara da katilmayi dusunuyorum.
ay isigi sokagina ben de katilirim.
ekşide denk gelmisti sanirim "gelecek planlariniz nedir?"diye sormuslar Tutunamayanlar' i bitirmek yazmis birisi
ben kisin okuyacagim , gecen yil aldim bekliyorum. Okuma tempomun arttigi bir donemde okuyacagim. Beklerseniz beraber okuruz @CokopremsesNatsume
Ortak okuma yapın canım . Ben daha önce 2 kere başlayıp bırakmistim burda ortak okuma yaptik o gazla okudumBenim de planlarımdan biri bitirmek. Kendimi gaza getirmek için internetteki kitap ile ilgili yorumları okuyorum. Vay şöyle muhteşem kitap, böyle harika falan derken başlayıp yarım bırakıyorum
Ben yakın zamanda başlamayacağım ondan önce bitirmek istediğim daha az sayfalı kitaplarıma öncelik veriyorum :) ama okuyacağınız zaman eşlik ederim seve seve :)
Belki bu sayede bitirebilirim.
akşam haberlerinde gördüğm bende. 1 hafta sonra teslim olmuş ve o süre zarfında yanındaki arkadaşı suçu üstlenmiş. 1 haftada neler yazacağının düşündü sanırım sonra da teslim oldu. bana hiç samimi gelmedi yaptığı itiraf. sanırım kamera kayıtlarından yakalanacağını anladıkızlar Emrah Serbes bir arkadaşının üstlendiği ve ölümle sonuçlanan trafik kazasını kendisinin yaptığını itiraf etmiş. yazılı ifadesini falan paylaşmış. duydunuz mu?
akşam haberlerinde gördüğm bende. 1 hafta sonra teslim olmuş ve o süre zarfında yanındaki arkadaşı suçu üstlenmiş. 1 haftada neler yazacağının düşündü sanırım sonra da teslim oldu. bana hiç samimi gelmedi yaptığı itiraf. sanırım kamera kayıtlarından yakalanacağını anladı
Ben kitapçılardaki gibi jelatinliyorum.
Okuduktan sonra jelatin poşete koyuyorum bantlayıp kaldırıyorum kitaplığa.
En azından bir süre idare eder diye düşünüyorum.
hapiste kitap yazar satış rekoru kırar artıkben de seninle aynı şeyleri düşündüm. ölenlerin yakınları mobese kayıtlarına ulaşmak için dün başvuru yapmışlar sanırım. ondan korktuğu için itiraf etti diyor herkes. alkol vs bir sürü şey söyleniyor hakkında. olan ölen baba kıza oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?