Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aayyy zarar gelmesin kitaplara bizimle de paylaş lütfen

kızlar Emrah Serbes bir arkadaşının üstlendiği ve ölümle sonuçlanan trafik kazasını kendisinin yaptığını itiraf etmiş. yazılı ifadesini falan paylaşmış. duydunuz mu?

Son kitabın ismine bayıldım

Ben kitapçılardaki gibi jelatinliyorum.
Okuduktan sonra jelatin poşete koyuyorum bantlayıp kaldırıyorum kitaplığa.
En azından bir süre idare eder diye düşünüyorum.

Benim de planlarımdan biri bitirmek. Kendimi gaza getirmek için internetteki kitap ile ilgili yorumları okuyorum. Vay şöyle muhteşem kitap, böyle harika falan derken başlayıp yarım bırakıyorum
Ben yakın zamanda başlamayacağım ondan önce bitirmek istediğim daha az sayfalı kitaplarıma öncelik veriyorum :) ama okuyacağınız zaman eşlik ederim seve seve :)
Belki bu sayede bitirebilirim.

Ortak okuma yapın canım . Ben daha önce 2 kere başlayıp bırakmistim burda ortak okuma yaptik o gazla okudum

kızlar Emrah Serbes bir arkadaşının üstlendiği ve ölümle sonuçlanan trafik kazasını kendisinin yaptığını itiraf etmiş. yazılı ifadesini falan paylaşmış. duydunuz mu?
akşam haberlerinde gördüğm bende. 1 hafta sonra teslim olmuş ve o süre zarfında yanındaki arkadaşı suçu üstlenmiş. 1 haftada neler yazacağının düşündü sanırım sonra da teslim oldu. bana hiç samimi gelmedi yaptığı itiraf. sanırım kamera kayıtlarından yakalanacağını anladı

ben de seninle aynı şeyleri düşündüm. ölenlerin yakınları mobese kayıtlarına ulaşmak için dün başvuru yapmışlar sanırım. ondan korktuğu için itiraf etti diyor herkes. alkol vs bir sürü şey söyleniyor hakkında. olan ölen baba kıza oldu.

hapiste kitap yazar satış rekoru kırar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…