- 6 Mart 2012
- 17.796
- 28.977
- 798
- 49
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.981
Benim için kitap tam o sayfalardan sonra çok hızlanmıştı, ve çok sevmiştimgünaydın ahali
okumama hali bende de mevcut, 4513104565 sayfalık göçebeyi ne zaman bitireceğim bu gidişle bilemiyorum
sayfa 149
Benim için kitap tam o sayfalardan sonra çok hızlanmıştı, ve çok sevmiştim
Göçebeben
Not: tabi ben bu kitabı 2009 da okumuştumama yine okusam yine çok severim gibi geliyooo
Gunaydin herkese,
Clarissa syf 44. Dun pek okumadim.
Okuma aliskanligi edinmis oldugumdan bir kitaptan digerine geciyorum ama bazen cok etkilendigim, bitmesin istedigim bir kitaptan sonra aslinda ara vermem hazmetmem gerektigini hissediyorum. Size de oluyor mu?
Bu arada bir plan yaptim her ay uzun sure once okumus oldugum bir kitabi tekrar okumaya karar verdim.
Cokopremses dönüsü olmasin da bitir bakalim. Kisir donguyu kirarsin umarim. darisi basima. O kitaptan cok korkuyorum
benim arkadaşlarımdan birkaçı, şeffaf koruma kağıdına sardıkları kitapların yaprak kısımları güneşe gelmeyecek şekilde yatay olarak saklıyor. dene istersenKitap saklama için önerisi olan yok mu
benim arkadaşlarımdan birkaçı, şeffaf koruma kağıdına sardıkları kitapların yaprak kısımları güneşe gelmeyecek şekilde yatay olarak saklıyor. dene istersen
kitaplikta pek deforme olmuyorlar bence arada toz almak lazim ama sayfa aralarina girmis olan mikrotaneciklere yapacak bisey yok. Gecenlerde birisi kitaplarini streç filme sardigini soylemisti, sigara dumanindan korumak icin.Kitap saklama için önerisi olan yok mu
Teşekkür ederim, bir deneyeceğim
Bazıları nemini kaybetmiş, sayfalar kırılacak gibi, uzun zamandır kolilerdeydi kitaplar, kitaplığımı yapalı 5 ay oldu, çıkardığımda epey bir deformasyon vardı, sararma, kuruma gibi, çok üzüldüm ya
Anca beraber kanca beraber, biz bu yola 528016 yıl önce beraber çıktık, sana gelen bana gelirAynen canım, o moddayım resmen ve dün de çıkamadım bu halimden, sıfır okumayla kapattım yine günü.
Zorlamıyorum ben de, vardır bünyemin bir bildiği.
İşte beni hiç yalnız bırakmayan yoldaşım, dün de anime izledim tüm gün, nerden geldiyse aklıma, nette dolaşırken birden kendimi animenin dibine vururken buldum.
Artık kendimden korkar oldum.
kuruma için ne yapılır acaba
Valla bilemedim
Nadir kitaptan bir sahafa mesaj atıp sordum bakalım cevap verir inş
Bizimle de paylaşır mısın
kuruma için ne yapılır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?