Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın ahali
okumama hali bende de mevcut, 4513104565 sayfalık göçebeyi ne zaman bitireceğim bu gidişle bilemiyorum
sayfa 149
Benim için kitap tam o sayfalardan sonra çok hızlanmıştı, ve çok sevmiştim
Göçebe ben

Not: tabi ben bu kitabı 2009 da okumuştum ama yine okusam yine çok severim gibi geliyooo

Benim için kitap tam o sayfalardan sonra çok hızlanmıştı, ve çok sevmiştim
Göçebe ben

Not: tabi ben bu kitabı 2009 da okumuştum ama yine okusam yine çok severim gibi geliyooo

Göçebe benim de o dönemde favorilerimdendi. Kuzenime verdim okusun diye kaybetmiş elimde olsaydı halen kesinlikle _meLinDa_ ya eşlik ederdim. İçimdeki erken hala çok seviyor o kitabı

Bildirim de yapayım. Kan ve Gül'e giriş yaptım dün. 50li sayfalara kadar da geldim. Eylül bitmeden bitirmek istiyorum kitabı inşallah

Hadi inşallah bakalım

grey bitti. yani üçlemede okuduğum greyle bu kitapta okuduğum grey arasında resmen uçurum var. ve bu çevirinin suçu. keşke yayıncısı ve çevirmeni değişmeseydi. yani grey'in sorununu biliyoruz ama o kadar umursamaz ve serseri bir hale bürünmüş ki... anlatım bozukluğu ve yanlış kelime kullanımı çok fazlaydı. birkaç defa aynı yeri yeniden okumak zorunda kaldım. beğenmedim

benim arkadaşlarımdan birkaçı, şeffaf koruma kağıdına sardıkları kitapların yaprak kısımları güneşe gelmeyecek şekilde yatay olarak saklıyor. dene istersen

Teşekkür ederim, bir deneyeceğim
Bazıları nemini kaybetmiş, sayfalar kırılacak gibi, uzun zamandır kolilerdeydi kitaplar, kitaplığımı yapalı 5 ay oldu, çıkardığımda epey bir deformasyon vardı, sararma, kuruma gibi, çok üzüldüm ya

Kitap saklama için önerisi olan yok mu
kitaplikta pek deforme olmuyorlar bence arada toz almak lazim ama sayfa aralarina girmis olan mikrotaneciklere yapacak bisey yok. Gecenlerde birisi kitaplarini streç filme sardigini soylemisti, sigara dumanindan korumak icin.
Bence direk gunes isigi ve nemden korumak yeterli.

kuruma için ne yapılır acaba

Anca beraber kanca beraber, biz bu yola 528016 yıl önce beraber çıktık, sana gelen bana gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…