Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba , hayırlı cumalar dilerim.
Kitabımın 345. sayfasındayım.

Din, siyaset, futbol gibi konulara girmeyi -hiçbir ortamda- sevmem. Fakat samimi olarak sormuşsun samimiyetle cevap vereceğim çünkü referansına çok güvendiğim kişiden bu kitapların tavsiyesi... (Ben öyle din adına yazılmış her kitabı da okumam. Hafazanallah kafa karıştırıcı olur, başka amaca yönlendirirler falan filan... çok çok güvendiğim birileri tavsiye etmeli ki okuyayım. O yüzden sana da gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim inşallah )
...ve fakat kitaplar evde. ben isimlerini yazayım, sana iletirim olur mu?

Çok teşekkür ederim.
Memnun olurum
Bu aralar böyle bişeyler okuyup manevi yönümü biraz harekete geçirmek istiyorum.

haftasonu hunharca gezmelere akacağım. kitap okuyamam sanırım. elimdeki kitap kısa zaten bu akşam biter.

hilekâr syf 199

Necati Cumali -Viran Daglar bitti.

4ay once baslamisim az once baktim da
Ust uste savas konusu okumak o donem beni yormustu.
Bugun nihayet bitirdim.
Kitabin sonu hem sasirtti hem sasirtmadi aslinda .
Bir yanda savasin diger yuzu bir yanda iyilik ettiklerinden en buyuk kazigi yemek. Insanoglunun nankörlugü..

hilekâr bitti beni de bitirdi. tam olaylar başlayacak aman Allah'ım baş karakterdeki kız esas oğlanı görüyor Trabzon tereyağı gibi eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…