- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.061
Din, siyaset, futbol gibi konulara girmeyi -hiçbir ortamda- sevmem. Fakat samimi olarak sormuşsun samimiyetle cevap vereceğim çünkü referansına çok güvendiğim kişiden bu kitapların tavsiyesi... (Ben öyle din adına yazılmış her kitabı da okumam. Hafazanallah kafa karıştırıcı olur, başka amaca yönlendirirler falan filan... çok çok güvendiğim birileri tavsiye etmeli ki okuyayım. O yüzden sana da gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim inşallahBir de ben bir şey sormak istiyorum.
Aranızda dini kitaplar okuyanlar vardır.
Bana şöyle dini duygularımı yükseltecek kitap tavsiyesi olan var mı?
Bu ara böyle kitaplar okumak istiyorum ama hangisini almam gerektiğini bilmiyorum.
Arapça kelimesi az olandan mümkünse.
Dili sade olanlardan.
Öteki türlü bir şey anlayamıyorum okuduğumdan.
Çok teşekkür ederim.Merhaba , hayırlı cumalar dilerim.
Kitabımın 345. sayfasındayım.
Din, siyaset, futbol gibi konulara girmeyi -hiçbir ortamda- sevmem. Fakat samimi olarak sormuşsun samimiyetle cevap vereceğim çünkü referansına çok güvendiğim kişiden bu kitapların tavsiyesi... (Ben öyle din adına yazılmış her kitabı da okumam. Hafazanallah kafa karıştırıcı olur, başka amaca yönlendirirler falan filan... çok çok güvendiğim birileri tavsiye etmeli ki okuyayım. O yüzden sana da gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim inşallah)
...ve fakat kitaplar evde. ben isimlerini yazayım, sana iletirim olur mu?
Çoktan yaptı . Kocaman oldu minnak :)kızlar merhaba,
P PembePaltolu doğum yaptın sanırım canım merak ettim seni.
ula sağ ne oldiOkunamayan 3. gün
Bu hafta içi çok işim vardı. Fırsat bulamadım bir türlüula sağ ne oldi
Okula başladın değil miBu hafta içi çok işim vardı. Fırsat bulamadım bir türlü
EvetOkula başladın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?